امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
سلام
دوست عزیز شما مطمئنی ؟ یعنی من با خیال راحت برم بازی کنم با هارد. مشکلی پیش نمیاد؟

:)
خب من خودم از با تجربه تر ها سوال کردم گفتن مشکلی پیش نمیاد
ولی بعضی ها هم هستن امکان یک درصد که احتمالش باشه فلگ شن استفاده نمیکنن

راستش من بعد از بن پارسال که حدود 1 میلیون دستگاه بن شد، یک بار توی مجله 360-Live خوندم که خیلی از خواننده های اونها نامه دادند که دستگاه اونها بن شده و هیچ کاری هم نکرده بودند غیر از اینکه هارد دست ساز استفاده کرده بودند.
به نظر خود من هم ثقیله ولی بهرحال اونجا که اینطوری نوشته بود.

راستش من بعد از بن پارسال که حدود 1 میلیون دستگاه بن شد، یک بار توی مجله 360-Live خوندم که خیلی از خواننده های اونها نامه دادند که دستگاه اونها بن شده و هیچ کاری هم نکرده بودند غیر از اینکه هارد دست ساز استفاده کرده بودند.
به نظر خود من هم ثقیله ولی بهرحال اونجا که اینطوری نوشته بود.
منم همینو شنیده بودم پارسال!
حتی طرف میگفت یه کنسولش بن شده یک مموری که یک زمانی توی کنسول بوده قبل از بن شدنش گذاشته روی کنسول اوریجینال و باعث بن شدن مجدد کنسول اوریجینال شده!!!!!
راست یا دروغش پای خودش...

من که تمام مسائل امنیتی رو رعایت کردم بجز هارد،هنوز خبری نشده.البته 3 روزه لایو میرم با این حرفهای شما بعید نیست من هم بن بشم

سلام
دوست عزیز برای شما تا حالا مشکلی پیش نیومده؟ راستی مثلا بخوایم بن بشیم ( به قول معروف فلگ بشیم ) تا بن ویو سال اینده که نوامبر 2011 هست کاریمون ندارن.؟؟؟ یعنی با وجود فلگ شدن تااون موقع میشه لایو رفت؟

سلام
دوست عزیز برای شما تا حالا مشکلی پیش نیومده؟ راستی مثلا بخوایم بن بشیم ( به قول معروف فلگ بشیم ) تا بن ویو سال اینده که نوامبر 2011 هست کاریمون ندارن.؟؟؟ یعنی با وجود فلگ شدن تااون موقع میشه لایو رفت؟
والا مشکل خاصی که ندارم.تنها مشکلم پینگ بالا هست که البته دیروز که با یکی دو تا از بچه های داخل فیفا بازی کردم مشکل پینگ و تیک نداشت.دیگه بقیه را باید اساتید جواب بدن
تازه دیروز چهره خودم را هم در سایت EA ساختم و وارد بازی کردم.یه فایل 14 مگی هم بود که دانلود کردم به نام التیمیت تیم(معرکه است)

من که تمام مسائل امنیتی رو رعایت کردم بجز هارد،هنوز خبری نشده.البته 3 روزه لایو میرم با این حرفهای شما بعید نیست من هم بن بشم

چندین بار گفته شده که بغیر از بن شدن دستگاههای JTAG که خیلی سریع و در عرض 3 تا 4 ساعت اتفاق میفته، بقیه دستگاهها فقط فلگ میشوند و در موج بن های سالیانه بن میشوند. اگر دستگاهتان فلگ شده باشد، بعد از چندسال بعد از موج بن هم به لایو وصل شوید، بن میشوید.

یه سوال داشتم
من فقط داشبوردمو اپدیت کردم و وارد لایو شدم تا حالا هم فقط فیفا و بلک اپس رو لایو بازی کردم به نظرم شما الان برم lt + بدم برام بریزن؟ ارزششو داره یعنی تا الان فلاگ نشدم؟

یه سوال داشتم
من فقط داشبوردمو اپدیت کردم و وارد لایو شدم تا حالا هم فقط فیفا و بلک اپس رو لایو بازی کردم به نظرم شما الان برم lt + بدم برام بریزن؟ ارزششو داره یعنی تا الان فلاگ نشدم؟

انشاءالله که فلگ نشدی ;)

دیگه لایو نرو

اول از همه برو +LT بریز و بازهایی که دوست داری لایو بازی کنی حتما چک کن b-)

سلام
دوستان من که گفتم ندیدم کسی با هارد هک شده بن شده باشه
دلیلش اینه تو ایران ملت بیشتر کپی میزنن هارد هک شده هم کنارش دارن و فلگ شدنشون به شناسایی هارد هک شده نرسیده و از رو بازی فلگ شدن

سلام دوستان بالاخره چی شد بن ویو اومد؟نیومد ؟ تموم شد؟ اگه تا حالا فلگ نشدیم یا بن نشدیم تا دسامبر یا نوامبر 2011 خیالمون راحت که بن نمیشیم یعنی حتی اگه فلگ شیم تا اون موقع میتونیم بازی کنیم؟سال 2010 تو جهان و ایران گزارش بن داشتیم؟آخه من پارسال شنیدم مایکروسافت دیده نمیصرفه به هزینه و ...دیگه بن نمیکنه ظاهرا درست بوده.بوده؟

سلام دوستان بالاخره چی شد بن ویو اومد؟نیومد ؟ تموم شد؟ اگه تا حالا فلگ نشدیم یا بن نشدیم تا دسامبر یا نوامبر 2011 خیالمون راحت که بن نمیشیم یعنی حتی اگه فلگ شیم تا اون موقع میتونیم بازی کنیم؟سال 2010 تو جهان و ایران گزارش بن داشتیم؟آخه من پارسال شنیدم مایکروسافت دیده نمیصرفه به هزینه و ...دیگه بن نمیکنه ظاهرا درست بوده.بوده؟

بن ویو نیومد که بخواد تموم بشه
بخواد امسالم طبق روال پارسال پیش بره تا بن ویو امسال میتونی کپی رو بزنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or