امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
دوستان اینکه گفتید امکان داره طله باشه درسته فک کنم
چون به منم 160 داده اما هنوز ریدیمش نکردم.
حالا دلیلم اینه که من فک میکردم کنسولم LT داره تو تابستون کلی با بکس بازی کردم بعد 2 ماهی نی
ومدم لایو گفتم این بن ویو بگزره بعد که فهمیدیم چی کاره ایم گلد بخریم.
بعد دیروز که خواستم LT+ نصب کنم فریمور فعلیم رو زده بود 1.6.1 و احتمال میدم که منو شناسای کردن و 160 تا رو دادن تا انلاین شدم مطمعن شن خودمم (:d) بعد تو بن ویو بن کنن
حالا این حدسم بود ... یه وقت به اندوخته های عمی بعضی ها بر نخوره
من فک نمیکنم طله باشه چون قبلنم به من یه 500تا داده بود و اینکه واسه ریدیم کردنشون نیازی نیست که حتمآ با کنسول به لایو وصل بشی،اینترنتی هم میشه.

حالا دلیلم اینه که من فک میکردم کنسولم LT داره تو تابستون کلی با بکس بازی کردم بعد 2 ماهی نی
بعد دیروز که خواستم LT+ نصب کنم فریمور فعلیم رو زده بود 1.6.1 و احتمال میدم که منو شناسای کردن و 160 تا رو دادن تا انلاین شدم مطمعن شن خودمم (:d) بعد تو بن ویو بن کنن

شک نکن امشب میمیری:d

کاملا اشتباه فکر میکنی.:d

• Like
Reactions: dani8gb
نه بابا!اینطور نیست
از طریق سایت xbox.com می تونی کد رو وارد کنید!(من همین کار رو کردم:d)

reply

من یک دستگاه داشتم که سه چراغ شد.از سه تا اکانت اون دستگاهم استفاده کردم با دیسکهای غیر ایمن!حالا من با دستگاه جدیدم فقط یکبار آنلاین شدم(بدون دیسک) که گیمر تگمو روی این دستگاهم داشته باشم.این سه تا بازی جدیدم بازی نکردم.حالا میخواستم بدونم من که فقط میخوام cod رو آنلاین بازی کنم اگر اریجینالشو بخرم(دستگام کپی خوره از این اسلیم ها!) بازم خطر بن هس یا نه؟(ببخشید طولانی شد ولی جواب سوالمو همینجا فقط میتونم بگیرم!!).
دوست عزیز تو که میخوای بازی اوریج بگیری چرا دستگاهو کپی خور کردی ؟!!!!!!!!
الان اگه بازی اصل رو تو دسگات بزاری فکر نمی کنم بیاره باید دستگاهتو به حالت اولش یعنی غیر کپی برگردونی

دوستان من دیروز رفتم فریمور آپدیت کنم گفت فریمورت 1.6 هست..!! من تا حالا فکر میکردم ال تی روشه تمام بازیام هم پچ شده بوده.....حالا من بنم دیگه نه؟؟!! در ضمن من با اون برنامه تست کردم نوشت clear
راستی از شهریور همش لایو بودم :d

دوستان من دیروز رفتم فریمور آپدیت کنم گفت فریمورت 1.6 هست..!! من تا حالا فکر میکردم ال تی روشه تمام بازیام هم پچ شده بوده.....حالا من بنم دیگه نه؟؟!! در ضمن من با اون برنامه تست کردم نوشت clear
راستی از شهریور همش لایو بودم :d
آره فلگ شدی و بن میشی موقع موج بن

nدوستان من ورژن جدید را به دستگاه زدم و باز bc2 اورجینال هم دارم
ولی چند روزیه که یه ارور 8b010008 میده و فیلم ها و موزیک های آنلاین رو نمیاره و مپ جدید را دانلود نمیکنه
من دستگاه را مستقیم به اکسس پوینت وصل کردم
آیا به نظرتون از اینترنت نیست و یا اینکه از چیز پی ان استفاده کنم درست میشه
فقط من میتونم این تنظیماتو از تو دستگاه انجام بدم ؟

من دیروز که می خواستم PES 2011 رو تو live اجرا کنم اولش خواست سیستم رو برای اجرای بازی با یک آپدیت 2 مگابایتی دستگاه رو آپدیت کنم .منم اجراش کردم
این آپدیت مشکلی ایجاد می کنه؟؟

من دیروز که می خواستم PES 2011 رو تو live اجرا کنم اولش خواست سیستم رو برای اجرای بازی با یک آپدیت 2 مگابایتی دستگاه رو آپدیت کنم .منم اجراش کردم
این آپدیت مشکلی ایجاد می کنه؟؟
سلام
نه عزیز مشکلی ایجاد نمیکنه همه بازی ها دفه اولی بزاری بری لیو این اب دیتو میخوان

با سلام
دوستان از کجا می شه فهمید دستگاه بن شده یا نه؟
آیا وقتی که cd بازی رو می خواهیم روی hard نصب کنیم پیغام please clear your disk .... رو می ده یعنی دستگاه بن شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or