امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
Major Nelson در مورد علت‌ بن شدن افراد از XBL توضیح می‌دهد:

: من اخیرا پست‌هایی دریافت کرده‌ام و همچنین در تاپیک‌های مختلف، موضوعاتی را دیده‌ام که در مورد بن شدن افراد از XBL هستند و لازم می‌بینم که توضیحاتی بدهم. ما تلاش می‌کنیم که بازی‌ها را برای جماعت 14 میلیونی خود، در ایمنی و سلامتی نگه داریم. در این راستا مایکروسافت، در مقابل کنسول‌های دست‌کاری شده‌ای که قرار است بازی‌های pirate را اجرا کنند وارد عمل شده‌است. شما باید بدانید که دست‌کاری کنسول بر خلاف قوانین XBL می‌باشد، گارانتی شما را باطل کرده و شما قطعا بن خواهید‌شد"

" سلامتی صنعت بازی در این است که کاربران، قیمت واقعی هر محصول و سرویسی را که به ان‌ها خدماتی را ارائه می‌کنند،بپردازند. ما سیستم anti-piracy خود را هر روز تقویت کرده و ادامه می‌دهیم تا جایی که این معضل را از صنعت گیم دور کرده و ایمنی و اطمینان خاطر انجمن XBL خود را بهبود بخشیم".
[ منبع اصلی خبر ]

منم ایم fallout 3 رو امروز انداختم دستگاه یهو فهمیدم پریدم درش آوردم
من این بازی رو از رو بهترين سورس دارم ميگيرم. اون ديگه مشکلی نداره. دوستانی که این بازی رو خيلی دوست دارن و ميخوان ادامش بدن برن يک نسخشو بگيرن که مطمئن هستن از سورس سالم دانلود شده.

ای بابا شما هم بن شدین؟؟
چه خبره؟؟
:confused:
منم ایم fallout 3 رو امروز انداختم دستگاه یهو فهمیدم پریدم درش آوردم:cheesygri
بیخیال این بازیا!
gow1 ,cod4 ,fifa09 بزنیم:-"
انگار wwe هم راهیه واسه بن!
:mad:
دیگه آمار رفته بالا !

يعني اگه اين بازي ها رو بعد از انتشار رسمي هم بخريم و بزنيم به كنسول
و بعد وصل شيم به live بازم ban ميشيم ؟

يعني اگه اين بازي ها رو بعد از انتشار رسمي هم بخريم و بزنيم به كنسول
و بعد وصل شيم به live بازم ban ميشيم ؟
نه.
برای خيلی ها Fallout3مشکل دار بوده . که اونم بر ميگرده به سورس بازيشون.
ببين هر بازی که مياد اولش سورس هاش ممکنه مشکل داشته باشن ، در این جريان فروشنده های سودجو و همينطور مشتری های نادان دست به فروش و خريد این بازی ها ميکنن. بعد هم بن ميشن .
اما اگر سورس هايی که بعد از سورس اوليه مياد که سالم هست و هيچ مشکلی نداره رو بخرين ، مشکلی از لحاظ بن براتون بوجود نمياد.

نه.
برای خيلی ها Fallout3مشکل دار بوده . که اونم بر ميگرده به سورس بازيشون.
ببين هر بازی که مياد اولش سورس هاش ممکنه مشکل داشته باشن ، در این جريان فروشنده های سودجو و همينطور مشتری های نادان دست به فروش و خريد این بازی ها ميکنن. بعد هم بن ميشن .
اما اگر سورس هايی که بعد از سورس اوليه مياد که سالم هست و هيچ مشکلی نداره رو بخرين ، مشکلی از لحاظ بن براتون بوجود نمياد.

خوب ما يعني حد اقل من يكي همه بازيهام رو از فروشنده هاي همين فروشگاه مجازي همين سايت ميخرم
كه اونها هم فكر نكنم تا حالا مشكلي داشته بوده باشه بازي هاشون

و فكر كنم اگه بازي مشكل داري هم دانلود كرده باشن با اومدن نسخه سالمش اون نسخه سالم رو جايگزينن ميكنن

با اومدن نسخه سالمش اون نسخه سالم رو جايگزينن ميكنن
کاملا در اشتباهی. چيزی که منو از فروشگاه مجازی دور کرده اینه که همه به خاطر رقابت ميخوان بازيرو زودتر از بقيه دانلود کنن . و این يعنی در بعضی موارد دانلود سورس ناسالم.
من اصلا از فروشگاه مجازی خريد نميکنم. الان هم از يکی از دوستان ميخرم که اگر اون هم بره ، گزينه ی دومم نکست جن خواهد بود. چون حداقل نکست جن اینقدر حاليش ميشه که به خاطر اعتبار بازی بد به مردم نده

بچه ها فکز کنم microsoft واسه بار دوم هم بن کنه همین 1 ساعت پیش یعنی 12:30 یگی از بچه ها بنام shahin 63 بن شد من حدس میزنم امروز صبح(جمعه) تعداد زیادی دوباره بن خواهند شد!
خدا رحم کنه که بن نشم :((

بچه ها فکز کنم microsoft واسه بار دوم هم بن کنه همین 1 ساعت پیش یعنی 12:30 یگی از بچه ها بنام shahin 63 بن شد من حدس میزنم امروز صبح(جمعه) تعداد زیادی دوباره بن خواهند شد!
خدا رحم کنه که بن نشم :((

شاهين هم آخرش ban شد...
ياد قديما بخير...چه قدر تو Live ميخنديديم.
يه سلامی هم به همه دوستانی که من رو ميشناسند يا يادشونه ميکنم!

بعیده شما بن شده باشی ... وقتی که نتونستی وصل بشی ، Test Connection رو بزن ...
بگو کجا Failed میده ؟

امتحان کردم اصلا failed نداد !!!! بن شدم؟ جرأت نميکنم يه پروفايله ديگه بسازم:laughing: يه وقت اگه بن نشده باشيم ميشيم!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or