Respawnدر دادگاه چه خواهد گفت
مصاحبه gameinformer با Jason West و Vince Zampella قسمت اول
چون زياده چند قسمته كردم
به تازگی فرصتی پیش امده تا با سران این استدیو یعنی Jason West و Vince Zampella اعضای سابق استدیو بزرگ Infinity Ward و خالقان Call Of Duty .در طول این مصاحبه قبل از برگزاری دادگاه خواهیم فهمید که چگونه انان پس از 2 سال مسائل اخراج از اکتیویژن را بازگو میکنند .
این داستان بخشی از اسرار بازگو نشده Infinity Ward است ، و صحبت های وکیل مدافع اقای Robert Schwartz را درباره توطئه و اخراج این 2 تن را خواهید شنید.
-چگونه این اتفاق افتاد ؟چطور شد که ازActivision جدا شدید ؟ فقط بطور خلاصه و کوتاه بما توضیح دهید !
Jason West: برای من هم واقعا این مسئله هنوز روشن نشده است ، و درست مطمئن نیستم که انان درباره این ادعا دنبال چه هستند.من میگویم که انان بیلیونها دلار درامد دارند و با وجود این از EA و ما غرامت میخواهند.GI
اکتیویژن میگوید EA انان را با وعده پول بیشتر به طرف خود جلب کرده است)Vince Zampella: انان میگویند که COD MW3 چون بازی خوبی بود باید 700 میلیون به این کمپانی سود میداد و از ما میخواهند که غرامت کم فروشی بازی را بپردازیم .
Jason West: ما از انجام هرگونه همکاری با انان معاف هستیم و اخراج هم شده ایم ولی میخواهند ما این هزینه را پرداخت کنیم .
Robert Schwartz: انان با فکر هستند ، به نظر فکر کنم که این گروه حتی داخل دادگاه راهم نببینند ، ولی اکتیویژن میخواهد انالیز کند که ایا در هنگام ساخت بازی این 40 تن اگر از تیم سازنده جدا نمیشدند (اخراج نمیشدند) CoD MW3 بین 2.8 الی 3.3 بیلیون دلار فروش میرفت و اکتیویژن درامد زیادی کسب میکرد و فروش بیشتر و کیفیت بازی نیز فوق العاده میشد .
Tom Tippl که از رئیسهای اکتیویژن ( مدیر فروش ومالی اکتیویژن ) : اگر انان در ساخت بازی حضور داشتند ، این اتفاق می افتاد ( فروش بیلیونی بازی) و بنابراین اکتیوژن سود کمی از ضربه جدایی این افراد از تیم سازنده متحمل شد و انان با این کار باعث شدند که استدیو Sledgehammer هم اسیب ببیند و بازیی که میساختند به نام Fog Of War ( احتمالا نسخه جدیدی از سری COD) ان را رها کنند که سود زیادی برای ما میتوانست داشته باشد و به گروهی از این استدیو به Infinity Ward چرا که باید ساخت بازی را ادامه میدادند (منظور COD MW3)
این پرونده دارای یک ضرر دیگر هم هست :در اوایل داستان گفته میشد Jason و Vince بدون دلیل و ناگهانی از کار خود اخراج شدند ولی اکتیویژن نیز میگوید : اوه نه ، مطمئنان این علت ماجرا نبوده است بلکه دوستان ما زیر قولشان زدند و قوانین شراکتی ما را نقض کردند و با شرکتی دیگر با نام EA وارد مذاکرده شدند.EA با توطئه چینی و فریب سران Infinity Ward سعی در راه اندازی یک استدیو رقابتی داشت و این دقیقا کاری است که انان انجام دادند و وفتی که مسئله گفتگوی انان در هنگام ساخت بازی برای ما با EA برایمان روشن شد و انان خوشحال از این که یه زیرگروه جدید برای خود درست کردند ما انان را اخراج کردیم.
West: انان ما را اخراج کردند و من هرگز این موضوع را فراموش نمیکنم .
Zampella : ما واقعا با تدبیر هستیم و هیچ وقت به چنین کاری دست نمیزنیم .
West: من گفتم که اگر به من 100 میلیون دلار ندهید-من را اخراج کنید ، این اعجاب اور است !
Robert Schwartz : اجازه بدهید مسائل پنهان 8 سال کار انان را روشن کنم و چگونگی کار و خروج انان را !بدست اوردن 100 میلیون دلار در کار و یک زندگی ایده ال و عالی و یک تیم عالی و شروع با یک تیم کوچک و بودجه برای ساخت یک بازی و توسعه استدیو من هرگز به چنین چیزی فکر نمیکردم و این موضوع را غیر قابل تصور میپنداشتم .
اکتیویژن گفته است که انان افراد بدی هستند چون که انان قرار دادی بهتر برای بازی بهتر و سرمایه بیشتر با شرکتی دیگر امضا کرده اند به همین دلیل اخراج شده اند.
West: انان حق ساخت یک IP جدید را به ما داده بودند ما دیوانه نبودیم که استدیو را ترک کنیم .بنابراین فعلا چیزی که برای ما چالش برانگیز بوده را اکتیویژن بدست اورده است.
ایا شما یک قرار داد کاری جدید با اکتیویژن امضا کرده بودید؟
West: بله ، این قرار داد به ما این امکان را میداد که بعد از COD MW2 ما حق داشتیم هر بازی جدیدی بسازیم . بنظرم سران ان کمپانی این موضوع را از یاد برده اند.
انان میگویند که EA بدنبال شما بود .همیشه کمپانی های بزرگ دنبال سازندگان بازیهای بزرگ رقبای خود هستند .اگر شما فرد باتجربه ای هستید پس بدنبال شما نیز بوده اند این موضوع که مشکلی ندارد؟
West: انان میخواهند ضد این قضیه را در دادگاه به اثبات برسانند.
Zampella: سران Sledgehammer اکتیویژن قبلا مشابه این کار را با انان کرده بود.( GI: اکتیویژن در سال 2009 خالقان Dead Space یعنی Glen Schofield و Michael Condrey که از EA اخراج شده بودند را به زیر مجموعه خود اورد)
West: انانها تصور میکنند که صنعت بازیهای رایانه ای مثل بانک یا بورس است .
Zampella: این دیگر چیست؟مقصود شما از افرادی که استخدام شده اند چیست؟این عمل واقعا حیرت اور است.
West: انان اینطور برداشت میکنند که ما نمیتوانیم ادعای خود را اثبات کنیم .
پس بعد از COD MW2 شما هر بازی را که مایل بودید را میساختید؟
West: بله قراردادی که با انان امضا کردیم این را بیان کرده است .
Schwartz : نه هر بازیی (Jason و Vince) بلکه انان میتوانستند بازی بسازند که حتما مورد تایید اکتیویژن باشد .انا میتوانستند هر بازیی به غیر از MW بسازند .
چه چیزی شما را به سمت EA کشاند؟
Schwartz : اکتیویژن ادعا میکند که یک پیشنهاد بهتر ،مالکیت یک IP جدید و پاداش و امتیاز بیشتر انان را جذب EA کرده است .
چه عاملی سبب امضا فسخ قرار داد شد؟
Schwartz : (Westو Zampella) برای امضای قرار دادی جدید با اکتیویژن وارد مذاکره شده بودند.از طرف اکتیویژن Harold Brown مسئول بخش سرگرمی و تفریحات هالیوود هم حضور داشت و مذاکرات در حال پیشرفت بود .به انان این اجازه داده شده بودند بازی مورد نظر خود را بسازند انان یک ماه قبل از اخراجشان در فوریه 2010 در حال کار بر روی COD MW3 بودند.قرار داد امضا شد و همه چی به پایان رسید.اکتیویژن ضمانت کرد که اگر بازی که ساخته میشود از سایت Metacritic نمرات 90 را بگیرد دیگر انان یک استدیو مستفل محسوب شوند و به انان پاداش داده شود.ولی این پایان ماجرا نیست بلکه اکتیویژن میگوید انان 10 نفر را استخدام کرده اند و در حال مذاکره با یک کمپانی جدید هستند.
انان هر کجا میخواهند میتوانند بروند و اگر انان استدیو را ترک کنند طبق قرار داد اکتیویژن زیان نمیبیند در بازی خود .اکتیویژن میگوید نباید این اتفاق بیفتد نه نه به هیچ وجه اکتیویژن بیان کرده است که : انان وظیفه دارند یک قرار داد جدید 2 ساله دیگر برای ساخت بازی با این کمپانی امضا کنند.
این سومین روز است که وکلا در حال مذاکره هستند ولی فعلا هیچ نتیجه ای حاصل نشده است و همه مواضع مستحکمی دارند من فکر نمیکنم بتوانم رضایت وینس و جیسون را ادامه ندادن این بحث بدست اورم .انان شاید در کاغذ شانس داشته باشند.
part 2 and 3 coming soon
آخرین ویرایش:

با این پستی که دادی قابلیت شروع یه جنگ رو داری.