شایعه اقدامات عجيب BLIZZARD در روزهاي اخير.....!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

slipknot_ghost

کاربر سایت
خوب همان طور كه ميدونيد كمپاني عظيم و معتبر BLIZZARD در پاريس كنفرانسي رو داره اين مهم نيست!
نكته جالب اين هستش كه BLIZZARD در HOMEPAGE سايت خودش يك teaser image رو قرار داده كه تيكه هاي يخي هستش كه مثل اينكه روي چيزي رو گرفته و الان يخ ها داره ميشكنه!!!!!
و يك سري علامت هايي هم مشخص هستش!!!
نكته مهم كه من دقيق اطلاع ندارم:
سال قبل در Blizzard Worldwide Invitational 2007 هم اين شركت ساخت STARCRAFT2 رو اعلام كرده بود و قبلش يه همچين سيستمي رو پياده كرده بود!(اين درسته رو يا نه رو دوستان بگن!)
وحالا امروز:​
حالا تغيير كرده!
يخ ها كنار رفته وانگار در زير ان دنيايي ديگر وجود دارد!!
براي ديدن كليك كنيد
دنيايي يخي و نامعلوم!!!
اماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!
در وسط همين يخ ها دو چيز معلوم است دو چشم گرگ مانند..........
nzk1s6.jpg

و اين يعني:
Im Goin Crazy!!!! I See Teh Eyes Of Diablo!
البته اين رو هم ببينيد اينم يه ART ازeXPANSIONجديد WOW است كه چشم هاي LICH KING خيلي شبيه به اين دو چشم هست!!!
34j8668.gif

البته منابعي هم خيلي مطمئن خبر دادند كه سورپرايز بزرگ BLIZZARD همون DIABLO3 هستش!
شما قضاوت كنيد......

ربطی به diablo نداره این wotlk هست
اشتباه بزرگی میشه اگه بخواد diablo 3 رو بزنه
به نظر من wow همون ادامه diablo هست دلیل نمیشه ادامه بده اون سری رو

ربطی به diablo نداره این wotlk هست
اشتباه بزرگی میشه اگه بخواد diablo 3 رو بزنه
به نظر من wow همون ادامه diablo هست دلیل نمیشه ادامه بده اون سری رو
الان این دو تا بازی چه وجه اشتراکی دارند ...؟

اولا اگه تایید بشه فاجعه به بار میاد :دی
دوما این سورس مطمئن نیست ... قبلا دربارش حرف زدیم

الان این دو تا بازی چه وجه اشتراکی دارند ...؟

کلی شباحت دارن که بازی کنی متوجح میشی به نظر من wow بر پایه diablo ساخته شده
یه نمونش کلاسها و (bossfighting( pve یادمه diablo هم میشد چند نفر online برن boss بزنن یه نفر heal کنه یه کی tank و dps ... لول اپ و چیزای دیگه

آخرین ویرایش:
کلی شباحت دارن که بازی کنی متوجح میشی به نظر من wow بر پایه diablo ساخته شده
یه نمونش کلاسها و (bossfighting( pve یادمه diablo هم میشد چند نفر online برن boss بزنن یه نفر heal کنه یه کی tank و dps ... لول اپ و چیزای دیگه

این مواردی که شما میگید همه المان های RPG هستند.
مثلا توی NeverWinter Nights هم همچنین خاصیتی هست یا از اون قدیمی تر در IceWind Dale و Baldur's Gate و ... که tank / DPS / Healer و غیره داشته باشیم. تقریبا توی هر جور RPG که Multiplayer داشته باشه.

به این صورت بخوایم مقایسه کنیم . Diablo خیلی بیشتر به Guild Wars شبیه است تا WoW.

این مواردی که شما میگید همه المان های RPG هستند.
مثلا توی NeverWinter Nights هم همچنین خاصیتی هست یا از اون قدیمی تر در IceWind Dale و Baldur's Gate و ... که tank / DPS / Healer و غیره داشته باشیم. تقریبا توی هر جور RPG که Multiplayer داشته باشه.

به این صورت بخوایم مقایسه کنیم . Diablo خیلی بیشتر به Guild Wars شبیه است تا WoW.
حق با شماس اشتباه من بود کم rpg بازی کردم فک میکردم فقط این 2 بازی هست چون من فقط این دو تارو بازی کردم

Diablo 3 Confirmed for WWI

If we're to believe DiabloII.net's inside sources then Diablo 3 should be confirmed for Blizzard's Worldwide Invitational.

DiabloII.net:

With this week's speculation over the Blizzard teasers, more and more reports in the media, and numerous tips coming direct us at IncGamers from reliable inside industry sources in the past 24 hours, we now have confirmation from inside sources to say that Diablo 3 WILL be announced on Saturday at WWI Paris 2008.

The latest "Diablo" we've seen was the expansion for Diablo 2 Lord of Destruction 7 years ago, but finally the wait is over - hopefully.

Remember that we here at Nihilum.eu will be fully covering the WWI event on-site with lots of videos, interviews and more!

منبع

منم از همینجا خبر گزاشتم امین جون این خبر میگه از طرف سایت Diablo2 تایید شده که 10 ساله کارش همین بازیه و احتمال بسیار زیاد با سازنده های بازطی ارتباط دارن تازه اینم شایعه جدید :

به احتمال بسیار زیاد آخر همین هفته بازی رسما تایید میشه و این بازی دارای حالت اول شخص نیز خواهد بود :eek:

اقا توجه کنيد این عکس نشانگر چيز ديگريست
اصلا يخ داخل عکس معنی ندارد زيرا Background اصلی عکس آتش استو Diablo 3 :love::love:

faithv23tk1.jpg

بچه ها احتمال هم داره که این Starcraft MMO باشه :confused::confused:
ice5-2.jpg

ice5-1.jpg

protoss-sign-compare.jpg

بیشتر که چشم هاش به Diablo می زنه اینم چند تا دلیل دیگه برای Diablo III :
s3lrmw.jpg

2vmzqs8.jpg

اما میتونه هم همشون با هم باشه آخه اینم ببینین :
2jc7k2b.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or