شایعه افشای بازی‌های بعدی و معرفی نشده بتسدا!

MJ_KING

کاربر سایت
چند ساعتی می‌شود که مجموعه‌ای از اسناد داخلی مایکروسافت و سازمان FTC در اینترنت افشا شده‌اند که اطلاعات جالبی را به نمایش می‌گذارد.

Bethesda--300x200.jpg

یکی از موارد لیست افشا شده، سندی داخلی در مایکروسافت است که شامل مواردی راجع به خرید ZeniMax Media (کمپانی مادر Bethesda) می‌شود.

در سند مذکور نام برخی بازی‌هایی دیده می‌شود که بتسدا برنامه داشت آنها را تا قبل از سال مالی ۲۰۲۴ روانه بازار کند، اگرچه ظاهرا برخی از آن‌ها، بی سر و صدا تاخیر خورده‌اند.

از بازی‌هایی که در این سند به چشم می‌خورد (که بعضی‌هایشان هنوز معرفی هم نشده‌اند) می‌شود به The Elder Scrolls 6، بازی جدید Indiana jones، قسمت جدید سری بازی‌های دووم که ظاهرا Doom Year Zero نام دارد به علاوه انتشار DLC یک سال پس از عرضه برای آن، سومین قسمت از بازی محبوب Dishonored و همینطور ریمسترهایی از بازی‌های خاطره انگیز Fallout 3 و The Elder Scrolls: Oblivion اشاره کرد.

همچنین در این لیست دو بازی مرموز با اسامی رمز Project Kestrel و Project Platinum نیز به چشم می‌خورد.

از آنجایی که این لیست برای سال ۲۰۲۰ می‌باشد، تعطیلات طولانی مدت استودیوها و کند شدن روند کار آن‌ها بخاطر ویروس کووید ۱۹ در آن لحاظ نشده، پس طبیعی است که بسیاری از بازی‌های نامبرده در فوق، به انتشار تا پایان ۲۰۲۴ نرسند.

همینطور ریمسترهایی از بازی‌های خاطره انگیز Fallout 3 و The Elder Scrolls: Oblivion اشاره کرد.
الدر 6 و ایندیانا و دیس‌هانرد 3 که مشخص بودن، این 2 تا اما عالیه 8-> چقدر جای ریمستر Fallout 3 به عنوان یک احیا در نسل های جدید خالی بود، اونم بین این همه ریمستر، نیووگاس هم یک روزی باید بهش برگشت، نمیدونم مثلا ریمیک یا ریمستر و بعد نسخه جدید...

البته برای نسخه جدید وگاس، از طرفی استودیو ها همین الان به اندازه کافی مشغول هستند، ابسیدین که سرش فکر کنم حسابی شلوغه، بتزدا گیم استودیوز هم که الدر 6 رو باید تموم کنه، این وسط Fallout 5 معلوم نیست دقیقا کی و چگونه ساخته میشه... نمیدونم...

ولی همین دو تا هم عالین، من همین الان وسط پلی ترو nام Fallout 3 هستم، هم رو PS3 یک پلی ترو از 4-5 سال اخیر دارم که باید پلت کنم چند تا میسلنییس تروفی مونده که اونم از قصد نگه داشتم که بازیم تموم نشه:-"، هم اخیرا رو بکوارد اکس باکس هم شروع کردم، رو اکس باکس دیگه اچیومنت هارو 100 درصد نمیکنم و فقط بازی اصلی رو تموم میکنم، (شاید در اینده وقتی همه جا تموم شده باشه، برگردم اینجا هم 100 درصد کنم :-" )

تا این ریمستر ها (که احتمالا باید انحصاری شن مثل بازی های جدید؟) بیان و اینارم بعدا بترکونم O:-)

*ابلیوینم همین هفته ها رو اکس باکس دوباره شروع کردم :-"

متاسفانه تو این لیست خبری از اویل ویتین سه نبود.

گوست وایر توکیو دو در دست توسعه هست.

اما از آنجایی که تنگو بزرگ شده و دو تیم هستند احتمالا اون تیم روی قسمت سوم اویل ویتین کار میکنه.

به هر حال امیدوارم روزی قسمت سوم را ببینیم. نقطه اوج داستان هنوز مونده.

View attachment tew-evil.mp4

متاسفانه تو این لیست خبری از اویل ویتین سه نبود.

گوست وایر توکیو دو در دست توسعه هست.

اما از آنجایی که تنگو بزرگ شده و دو تیم هستند احتمالا اون تیم روی قسمت سوم اویل ویتین کار میکنه.

به هر حال امیدوارم روزی قسمت سوم را ببینیم. نقطه اوج داستان هنوز مونده.

View attachment 310498
چجوری میشه گوست وایر چراغ سبز برای ادامه میگیره ولی EW نه؟!

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or