نهایتش هر چی پورت دم دستشون بیاد رو میبندن، کار نشد نداره بگی نت هم قطع شده میگن سایت بانک و دانشگاه اوکیه براتون بستر تماشای فیلم و سریال هم هم محیا کردیم پیامرسان هم دارین دیگه، این نت نیس پس چیه!اصلا مگه میشه قطع کنن؟
مثلا با وی پی ان پولیه مثه surf یا nord یا express و.....هم دیگه نمیشه کانکت شد؟
بعد اگه یکی فرضا با سازمانی یه جای اونور که الان سایتش بستست حساب کتاب داشت باید با چی بره؟نهایتش هر چی پورت دم دستشون بیاد رو میبندن، کار نشد نداره بگی نت هم قطع شده میگن سایت بانک و دانشگاه اوکیه براتون بستر تماشای فیلم و سریال هم هم محیا کردیم پیامرسان هم دارین دیگه، این نت نیس پس چیه!
این داستان نت ملی چندین ساله برنامه ریزی روش شده و اتفاقا از معدود چیزایی هم هست که برنامه ریزی شده واقعا روش، وگرنه این همه اصرار به بومی سازی بی دلیل نبوده. قطع اینترنت هم اینطوری نیسکه صبح پاشیم ببینیم عه نت وصل نمیشه،مرحله به مرحله محدود و محدودتر میشه تا برسه به عادی سازی و عادت کردنمون
با لایه چهارم vpn ملی به مدت محدود D:بعد اگه یکی فرضا با سازمانی یه جای اونور که الان سایتش بستست حساب کتاب داشت باید با چی بره؟
زیر دیپلم بگو ما بفهمیمبا لایه چهارم vpn ملی به مدت محدود D:
والا خیلی چیزا اینجا اول شوخی بوده بعد جدی شده اینم اگه این مدلی باشه نباید تعجب کرد D:زیر دیپلم بگو ما بفهمیم
اگه جدی بود
اگه طنز بود که طنز سنگینی بود در حد سواد من نبود
با vps نمیشه کاری کرد؟
دوست عزیز میری وی پی ان دولتی که تحت نظر دولت تهیه میکنی البته الان هم فروخته میشهزیر دیپلم بگو ما بفهمیم
اگه جدی بود
اگه طنز بود که طنز سنگینی بود در حد سواد من نبود
با vps نمیشه کاری کرد؟
این ایرانی پولیارو میگی؟دوست عزیز میری وی پی ان دولتی که تحت نظر دولت تهیه میکنی البته الان هم فروخته میشه
طرحش چیز درستیه.چه کنیم؟
به نظرتون میشه؟
والا خیلی چیزا اینجا اول شوخی بوده بعد جدی شده اینم اگه این مدلی باشه نباید تعجب کرد D:
ولی خب اگه این لایه بندی vpn ملی اجرایی بشه احتمالا همین مدلی باشه که کلا همه چیو دسته بندی کنن و بر اساس لایه ای(!) که کاربر بهش وصله میتونه به یه بخشی از نت دسترسی داشته باشه که مزیتی هم که داره اینه کامل ترافیک track میشه
کم کم ملت با لایه vpnشونم شوآف میکنن
شما تو اون دوره چطوری وصل میشدین ما که از بچه های NORD دار هم پرسیدیم نمیتونستن وصل شنطرحش چیز درستیه.
چون الان یه بچه 5 ساله با وی پی ان دسترسی داره به سایتای بالای 18. تو کشورای پیشرفته خانواده ها نظارت میکنن.
اما این طرح اجرایی میشه بصورت همه گیری؟ نه.
وزیر ارتباطات خودش گفت ما اصلا شبکه ملی نداریم تو همون دوران قطع اینترنت با وی پی انها و vps و سرورهای پینگ وصل میشدیم به اینترنت بین الملل.
جلوی اونایی که میدونن چجووریه رو نمیتونن بگیرن. اینا ماله وی پی انهایی هست که خود دولت و سرویس دهنده ها میفروشن.
هنوز تو قانون هست که اینترنت خانگی 128 باید فروخته بشه و فقط به دانشجوها و ... اینترنت بالاتر بفروشن. اینترنت خریدی کارت بهشون دادی.
یه طرحیه باهاش بودجه بگیرن و بره . از این طرحها بسیار اومده و رفته
این ایرانی پولیارو میگی؟
من یه مدت داشتم یه بار رفتم اینستا دیدم از یه شهری کانکت شدم به اینستا که تا حالا سفر نکرده بودم
شما تو اون دوره چطوری وصل میشدین ما که از بچه های NORD دار هم پرسیدیم نمیتونستن وصل شن
اون طرح لایحه بندی هیچ کدومش شامل من نمیشه
نه دانشجوم نه پزشکم نه حوزه علمیه درس میخونم نه خبرنگارم
فقط یه کارت دانشجوی از قدیم دارم