افزایش پهنای باند کاربران خانگی!!!

آقا یکی بیاد منو ملتفت کنه. یعنی چی نمیتونیم به سرور های خارجی وصل شیم؟؟؟؟
اینجوری همین 3 kb خیلی هم خوب هست.:|

همانطور که مدیر محترم اقا کورش هم گفتن فقط شما در صورتی می تونی از پهنای باند بالا استفاده کنی که فقط به سرور های داخلی و سایت داخل کشور وصل بشی!
مثلا اگر می خوای از سرور های خارجی فایل دانلود کنی دیگه اون پهنای باند بالا را در اختیار نداری! ;)

اگر اشتباه گفتم بگید اصلاح کنم! :)

ببینید دوستان.
قراره کف این پهنای باند برای مشترکان خانگی 20 مگابیت باشه!
که میشه 2560 کیلوبایت سرعت دانلود! که خوب خیلی خوبه یه همچین پیشرفتی! اما بازم ده ها سال از دنیا عقبیم!
چرا؟ چون امکان دسترسی به سایت هایی که سرورشان در خارج از کشور هست رو ندارید!
اگر اخبار رو دنبال میکردین دولت اعلام کرد که تمامی سایت های دولتی که سرورشان را به داخل کشور انتقال ندهند فیل تر خواهند شد!
این یک پیش نیاز برای این طرح بود! یعنی سرور ها به داخل کشور منتقل شوند...
وزیر محترم فرمودند برای بازی آنلاین و تلویزیون...
باید بگم تلویزیون درسته اما برای بازی آنلاین کاملا به مشکل برخواهیم خورد!
مثلا برای آنلاین بازی کردن modern warfare 2 و خیلی از بازی های دیگه نیاز به اتصال به استیم هست!
خوب حالا چه جوری به استیم وصل میشید؟
چجوری به xfire وصل میشید؟
به طور یقین این اینترنت هیچ طرف داری نخواهد داشت! حتی اگه پهنای باند 100 گیگ را داشته باشد!
در باره همین اینترنت بگم که مناسبه! (البته با توجه به کشور ما! وگرنه کسی در دنیا مفت هم اینو نمیخواد)
الان تمام شرکت های بزرگ با پورت 128 پهنای باند بیش از 512 به مردم میدن!
و خوب در بعضس شرکت ها هم شراسط مناسب نیست که بهتره ازشون پورت نگیرید و تحریمشون کنید!

مثلا برای آنلاین بازی کردن modern warfare 2 و خیلی از بازی های دیگه نیاز به اتصال به استیم هست!
خوب حالا چه جوری به استیم وصل میشید؟
چجوری به xfire وصل میشید؟

خب باید به سرور های خارجی وصل بشید و در نتیجه این پهنای باند در اختیار شما قرار نمی گیره!

من که با این 128 مخابرات دارم به خوکشی میرسم هیچ شرکت درست حسابی هم تو منطقمون نیست فقط امیدم به همینه که یه 512 از مخابرات بگیرم الان با این 128 سرعت دانلودم 1 ماهی هست از 6k بالاتر نمیره
wimax ایرانسل هم که نامحدودش محدودیت داره به درد خودشون میخوره

نمیدونم چرا ذوق زده شدید چون بنظر من افزایش سرعت برای دسترسی به اینترنت ملی که فقط توانایی دسترسی به سرورهای داخلی رو داره هیچ ارزشی نداره. اون تاریخی هم که گفته شده بخاطر راه اندازی و بهینه کردن همین شبکه است وگرنه اگر قراره محدودیت فعلی (128) برداشته بشه همین امروز هم میتونه این اتفاق بیافته چون صد دفعه گفته شده که از نظر پهنای باند مشکلی نداریم. شما هم بجای خوشحالی دعا کنید همین 128 ی که میشه به سایتها و سرور های خارجی وصل شد رو ازمون نگیرن.

پ.ن: امیدورام بحث رو به سمتی که خودتون میدونید منحرف نکنید چون بر خلاف میل باطنی مجبورم برخورد کنم.

نکته جالب اینه که فکر نکنم همین پهنای باند مثلاً زیاد برای همین اینترنت ملی هم به جقیقت بپیوندد :دی

بابا منظور من از 2مگ نا محدود 70 تومن شرکت مخابرات بود که واقعا تعرفه هاش خوبه(واسه کشور ما).
میشه راجب این قضیه ی سرور خارجی بیشتر توضیح بدین؟و اینکه اگر مثلا 20مگ بدن ارزون هم میدن یا نه؟(چون الان 2مگ 74تومن 20مگ یعنی تقریبا 1میلیون:d:d)

آخه من خبر رو طور دیگه شنیدم
پهنای باند 20 مگابیتی منازل برای اینترنت، بازی و مشاهده فیلم

قائم مقام وزیر ارتباطات: فیبر به در منازل می‌آید؛ داخل خانه یک setup box وجود دارد که این کانکشن برقرار می‌شود و انواع سرویس‌ها داخل‌ شبکه ملی وجود دارد

قائم مقام وزیر ارتباطات در فناوری و امور بین‌الملل گفت: ارائه حداقل 20 مگابیت بر ثانیه پهنای باند برای منازل قطعی شده که این پهنای باند با سرویس‌های اینترنت، بازی، مکالمه، ویدئو درخواستی با کیفیت HD و تلویزیون اینترنتی پر می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از فارس، مهدی اخوان بهابادی، گفت: ایده‌ای که از ابتدای دولت دهم مطرح شد، رساندن فیبر نوری به منازل با هدف افزایش پهنای باند بود.
وی گفت: پهنای باند نیز نه در حد 128k و 256k، بلکه با عدد چند ده مگابیت بر ثانیه، که کف 20 مگابیت بر ثانیه فعلاً قطعی شده که این عرض باند به درب منازل تحویل داده می‌شود و با ارائه سرویس‌های متعددی که تا یک سال پیش حتی به ذهن‌ها نیز خطور نمی‌کرد، این عرض باند پوشش داده و پر می‌شود؛ یعنی این عرض باند را خالی به در خانه مردم نخواهیم برد.
اخوان ادامه داد: فیبر به در منازل می‌آید؛ داخل خانه یک setup box وجود دارد که این کانکشن برقرار می‌شود و انواع سرویس‌ها داخل‌ شبکه ملی وجود دارد.
قائم مقام وزیر ارتباطات در فناوری و امور بین‌الملل در پاسخ به این سؤال که ابتدا فیبر به در منازل می‌آید یا محتوی آماده می‌شود، گفت: قطعاً هر دو به‌صورت موازی انجام خواهد شد؛ رسیدن فیبر و تولید سرویس همزمان خواهد بود؛ زمانی که فیبر به در منازل برسد باید سرویس‌ها را بتوان روی آن ارائه داد.

* اینترنت، بازی، مکالمه، ویدئو درخواستی با کیفیت HD و تلویزیون اینترنتی در شبکه ملی اطلاعات
اخوان با اشاره به ارائه سرویس‌های IPTV،Video on demand ،VOIP، GAMINIG و اینترنت، در شبکه ملی اطلاعات، گفت: سرویس IPTV یکی از سرویس‌های اصلی روی این پهنای باند است؛ Video on demand (ویدئو درخواستی) یکی از سرویس‌های در نظر گرفته شده است و به جای اینکه مردم از بازار CD و DVD بخرند می‌توانند داخل خانه فیلم‌های مورد نظر خود را ببینند.
وی توضیح داد: به دلیل اینکه سرعت این شبکه بسیار بالاست، مردم می‌توانند روی همان فضایی که به‌غلط مصطلح اینترنت گفته می‌شود، فیلم درخواستی خود را به صورت آنلاین انتخاب کنند و ببینند که دو نوع کیفیت SD و HD نیز برای آن در نظر گرفته شده است.

* ارتباطات تلفن خارج و داخل از طریق شبکه ملی اطلاعات
قائم مقام وزیر ارتباطات در فناوری و امور بین‌الملل گفت: از دیگر سرویس‌های در نظر گرفته شده در شبکه ملی اطلاعات بحث voip است که مردم می‌توانند ارتباطات تلفنی و مکالمه را روی این شبکه داشته باشند و ارتباطات تلفنی نیاز به بستر جداگانه‌ای ندارد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا ارتباطات خارجی را نیز شامل می‌شود، گفت: زمانی که صحبت از ارتباطات صوت‌ می‌کنیم تفاوتی بین داخل و خارج وجود ندارد.
اخوان در جواب اینکه "شبکه داخلی است "، اظهار داشت: اما به ترافیک بین‌المللی متصل است.

* اینترنت یکی از سرویس‌های شبکه ملی اطلاعات می‌شود
قائم مقام وزیر ارتباطات در فناوری و امور بین‌الملل افزود: پرداخت‌های الکترونیکی از دیگر سرویس‌های دیده شده در این شبکه است.
وی ادامه داد: همچنین بحث gaming (بازی - سرگرمی) در دنیا یکی از بزرگترین تجارت‌هاست که کاربران می‌توانند بحث بازی‌ها را نیز روی این شبکه به‌صورت آنلاین داشته باشند.
اخوان خاطرنشان کرد: علاوه بر این‌ سرویس‌ها، استفاده‌های عادی و دسترسی‌هایی که مردم به اینترنت دارند نیز وجود خواهد داشت.

* شبکه ملی اطلاعات چیزی شبیه اینترنت است
اخوان در پاسخ به این سوال که شبکه ملی اطلاعات با تمام سرویس‌هایش برای مردم چه شکلی است، و وقتی فیبر نوری جای دو رشته سیم مسی را بگیرد و شبکه از اینترنت به "ملی اطلاعات " تغییر کند، مردم پشت مانیتور کامپیوترهایشان چه چیزی می‌بینند، گفت: کاربر همان فضای اینترنت را می‌بینید، انتخاب نمی‌کند که شبکه داخلی یا خارجی تنظیم شود؛ مانند الآن که وقتی به یک سایت مراجعه می‌کنید مطمئن نیستید که میزبانی این سایت در کجاست و اینکه از داخل یا خارج ایران اداره ‌شود برای کاربر تفاوتی ندارد.
وی با بیان اینکه سعی در تقویت سرویس‌های داخل ایران داریم، خاطرنشان کرد: نمی‌توانیم به ازای هر کاربر 20 مگ ترافیک بین‌المللی داشته باشیم، اما با ترافیک داخل می‌توانیم.
اخوان پیش از این اعلام کرده بود: به‌دلیل وسعت پروژه در گام اول هدف‌گذاری برای نیمی از خانوارها تعیین شده و امیدواریم با حمایت دولت و رئیس‌جمهور این پروژه هر چه سریعتر آغاز به‌کار کند.
منبع.
http://www.3eke.ir/iran-world-news/1102-optical-fiber

همچین میگه HD انگار میخوان ارشیو کل فیلم و سریال های ایرانیو به صورت HD برای دانلود بذارن اصلا الان میتونن فیلم با کیفیت HD بسازن که بخوایم با اینترنت ملی ببینیم. اصلا فیلم ایرانی چه چیزه خاصی داره که بخوایم اِچ دیشو ببینیم
تازه از این به بعد هم باید بریم مولتی مقاومت رو بازی کنیم

اگه همینم نگیرن خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم!
الان برای ۱۲۸کیلوبیت دارم ماهاینه ۳۰ تومن میدم حالا جای دور نریم همین ترکیه و پاکستان با ۸ ۹ دلار اینترنت یک مگ میگیری!!!

ای نامردا!
خوب مثلا ما چی بریم از سایت های ایرانی دانلود کنیم ها؟؟؟!؟؟
باز یکی باید بانی خیر بشه تریلر و بازی و.... رو تو پرسین گیگ ـپلود کنه ما از اونجا بگیریم!:d
ولی بهتون بگم این صبانت عالیه!
من اینترنت 128 دارم و 3 ماه 9 گیگ محدودیت
سرعت دانلودم 75kbهست و پینگم تو بازی های آنلاین توپه توپه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or