افزایش پهنای باند کاربران خانگی!!!

محمد رضا mr

کاربر سایت
وزیر ارتباطات از افزایش پهنای باند کاربران خانگی ADSLمخابرت خبر داد!!!>:d<
به گفته ی وزیر محترم ارتباطات پهنای باند کاربران خانگی مخابرات تا مهرماه سال جاری افزایش خواد یافت.;)
پیش از این کاربران از کمبود سرعت و کافی نبودن پهنای باند مشترکان خانگی ناراضی بودند به طوری که حتی دسترسی به ساده ترین امکانات اینترنتی را غیر ممکن میکرد!!!
طبق آمار گرفته شده رتبه ی ایران در سرعت اینترنت پرسرعت(ADSL)اصلا رضایت بخش نبود.

انشاالله سرعت 128 به 256 و با ارفاق به 512 افزایش پیدا می کنه!:d
سرعت امگ یا 2مگ به بالا رو باید تو خواب ببینیم!
فقط قیمت اینترنت رو بیارن پایین به همینش هم راضی هستیم!

انشاالله سرعت 128 به 256 و با ارفاق به 512 افزایش پیدا می کنه!:d
سرعت امگ یا 2مگ به بالا رو باید تو خواب ببینیم!
فقط قیمت اینترنت رو بیارن پایین به همینش هم راضی هستیم!
دیگه ازاین پایین تر!!!
2مگ نامحدود 70تومن دیگه چی میخواید؟
فکر کنم تا 512بدن چون قبلا همین وزیر گفته بودن سرعت چهار برابرمیشه!!!

وای دارم چی میبینم از 2 مگ 70 تومن خوشحالید ؟؟ واقعااااااااااا !!!

باید گریه کنید قیمت نت رو با کشور ها دور اطراف مقایسه کنید ! نمیگم مثلا با فلان ایالت آمریکا که بهم بخندین همین ترکیه و امارات...

بعد به ریش خودتون میخندین

در ضمن اونم قیمت مخابراته !

بعضی ها همون 128 هم نتونستن از مخابرات بگیرن

شرکت های خصوصی ارزون ترینی که دیدم 1 مگ 80 تومن بود مبین نت

دیگه ازاین پایین تر!!!
2مگ نامحدود 70تومن دیگه چی میخواید؟
فکر کنم تا 512بدن چون قبلا همین وزیر گفته بودن سرعت چهار برابرمیشه!!!
عزيزم اصلا هيچكدوم از شركتا اينكارو نميكنن...
من دارم واسه يه 128 سه ماه 41 تومن ميدم....(اونم محدود 9 گيگ)
جالا واسه يه 2 مگ و نامحدود 70 تومن؟
من كه يدفع بطور آزمايشي شركت 1 mb هم گذاشت اونم نه با سرعت واقعي 1mb يكماهش(با حجم 3 گيگ)شد 37 تومن....

بابا این طرف احتمالا دوباره قوطی موطی خرده بوده و گرنه هر دفعه میاد میگه همینم زیادیتونه :دی
اون که قبلیه بود. الان یکی دیگه اومده. قبلیه میگفت سرعت کاربران خانگی(3kb) خیلی هم خوب و مناسبه و بیش از این اسراف هست. lol
حالا این جدیده اومده میگه باید سرعتا رو ببریم بالا الان سرعتا خیلی کمه
ما که چشممنون آب نمیخوره:d

من که از خدامه پهنای باند بیشتر بشه! :d
ولی فعلا که خبری نیست!
فقط باید امیدوار بود! :d
خدا را چه دیدین!
یهو سرعت 2مگابیت نا محدود با قیمت مناسب اومد!LOL :d

نمیدونم چرا ذوق زده شدید چون بنظر من افزایش سرعت برای دسترسی به اینترنت ملی که فقط توانایی دسترسی به سرورهای داخلی رو داره هیچ ارزشی نداره. اون تاریخی هم که گفته شده بخاطر راه اندازی و بهینه کردن همین شبکه است وگرنه اگر قراره محدودیت فعلی (128) برداشته بشه همین امروز هم میتونه این اتفاق بیافته چون صد دفعه گفته شده که از نظر پهنای باند مشکلی نداریم. شما هم بجای خوشحالی دعا کنید همین 128 ی که میشه به سایتها و سرور های خارجی وصل شد رو ازمون نگیرن.

پ.ن: امیدورام بحث رو به سمتی که خودتون میدونید منحرف نکنید چون بر خلاف میل باطنی مجبورم برخورد کنم.

من این خبر کامل خوندم نوشته می خوان تا 20 مگا بایت پهنای باند بدن:-o
البته این امکان موقعی تو ایران راه میوفته که تو خارج از پهنای باند 300 گیگ استفاده می کنند:))

نمیدونم چرا ذوق زده شدید چون بنظر من افزایش سرعت برای دسترسی به اینترنت ملی که فقط توانایی دسترسی به سرورهای داخلی رو داره هیچ ارزشی نداره. اون تاریخی هم که گفته شده بخاطر راه اندازی و بهینه کردن همین شبکه است وگرنه اگر قراره محدودیت فعلی (128) برداشته بشه همین امروز هم میتونه این اتفاق بیافته چون صد دفعه گفته شده که از نظر پهنای باند مشکلی نداریم. شما هم بجای خوشحالی دعا کنید همین 128 ی که میشه به سایتها و سرور های خارجی وصل شد رو ازمون نگیرن.

پ.ن: امیدورام بحث رو به سمتی که خودتون میدونید منحرف نکنید چون بر خلاف میل باطنی مجبورم برخورد کنم.
آقا یکی بیاد منو ملتفت کنه. یعنی چی نمیتونیم به سرور های خارجی وصل شیم؟؟؟؟
اینجوری همین 3 kb خیلی هم خوب هست.:|

آقا یکی بیاد منو ملتفت کنه. یعنی چی نمیتونیم به سرور های خارجی وصل شیم؟؟؟؟
اینجوری همین 3 kb خیلی هم خوب هست.
یعنی اینترنت ملی و سایتهای داخلی فقط. متن خبری رو که من قبلا دیدم ننوشته بود پهنای باند اینترنت . این کلمه اینترنت مهمه. وگرنه از قبل هم قرار بود برای شبکه اینترنت ملی یا همون اینترانت سرعت خیلی بالایی بدن که مثلا بتونید سریالهای صدا و سیما رو با کیفیت خوب ببینید و از امکانات دولت الکترونیک استفاده کنید.
اگر این مصاحبه به معنی افزایش پهنای باند اینترنت ـه که چند بار گفتن امکانات رو همین الان هم داریم و هر لحظه میتونن بیشترش کنند. در واقع عزیزان از پهنای باند زیاد ذوق زده و خوشحال شده ولی من نگران همین 128 هستم. فقط دعا کنید اشتباه باشه نظرم.

• Like
Reactions: SHePArd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or