افزایش سرعت اتصال پلی استیشن 4 بوسیله ی تغییرات DNS

میدونید کلا ما ایرانی ها عادت کردیم یک راهی برای افزایش پیدا کردن هر چیزی پیدا کنیم . حالا تو بحث اینترنت و اتصالات هم همینطور . روش هایی وجود داره اما همش بعد از مدتی از کار میوفته و دوباره باید دنبال روش جدیدی باشیم . به امید روزی که اینترنت ایران به سطح اینترنت جهانی خودشو برسونه و حتی فراتر از اون .

• Like
Reactions: mamadian
سلام دوستان
ممنون میشم کسی بتونه بنده را راهنمایی کنه چطوری وصل بشم به استور هر کاری کردم نشد سرعتم هم بسیار خوبه میانگین رو 600 کیلو بیته آپدیت بازیها را هم میتونم دانلود کنم ولی هیچ رقمه نمیتونم به PSN وصل بشم اینم دو تا عکس واسه دوستان اگه تنظیمات خاصی باید انجام بشه لطفا بنده را راهنمایی و کمک کنن در ضمن تا 2 ماه پیش هم با همین نت وصل میشدم به استور فیفا هم بازی میکردم خیلی راحت و بدون لگ ولی حالا و از وقتی فریمور 2 به بعد را آپدیت کردم نابود شد

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اگه اینارو جدی گفتی که فبها اما اگه شوخی میکنی دمت گرم بعد از مدتی با صدای بلند خندیدم.مخصوصا اونجاش که گفتی حتی فراتر، نزدیک بود نفسم بگیره.

سلام دوستان
ممنون میشم کسی بتونه بنده را راهنمایی کنه چطوری وصل بشم به استور هر کاری کردم نشد سرعتم هم بسیار خوبه میانگین رو 600 کیلو بیته آپدیت بازیها را هم میتونم دانلود کنم ولی هیچ رقمه نمیتونم به PSN وصل بشم اینم دو تا عکس واسه دوستان اگه تنظیمات خاصی باید انجام بشه لطفا بنده را راهنمایی و کمک کنن در ضمن تا 2 ماه پیش هم با همین نت وصل میشدم به استور فیفا هم بازی میکردم خیلی راحت و بدون لگ ولی حالا و از وقتی فریمور 2 به بعد را آپدیت کردم نابود شد همه چیز
jnmcv0ankry308ycbmj3.jpg
wm7qm19bzdywb83a5erp.jpg

شما باید primary dns و secondary dns رو به مقادیر زیر تغییر بدی:
primary dns : 8.8.8.8
secondary dns : 8.8.4.4
اموزش نحوه تغییر DNS هم تو پست اول همین تاپیک نوشته شده.
این دو تا که نوشتم dns های گوگل هستند.

دوستان این مشخصات خوبه یا نه؟عوض کنم؟:d

3991251387.png
بسیار عالی

- - -ویرایش - - -

سرعت دانلود من بسیار بسیار پایینه چی کار باید بکنم ؟
کارهایی که گفته شده در این تاپیک رو انجام دادم.
سرعت دانلود مهم نیست سرعت پینگ مهمه که روی ۱۶۰ باید باشه نهایت

سلام به همه آقا تورو خدا یکی منو کمک کنه من حدودا یه ماهه تو هر پارتی میرم بعد یه مدت خود به خود لفت میده همه کارم کردم dns هم ست کردم ولی بازم درس نشده تورو خدا یه کمک بکنید نتم 128 نامحدود پارس آنلاینه قبل اینکه اینطوری شه یه 1 سالی بازی کردم با همین نت اصلا اینجوری نبود تازه اینجوری شده یه کمکی بکنید یه دو تا عکسم از پینگ نتم میدم ببینید :((
6x3v275z4lb3fyb2xwny.png
o97b7mai4bjoldtju1sq.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or