افرادي كه GTX465 به بالا دارن عجله كنن.انويديا به شما نسخه اصلي MAFIA2 ميدهد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
راس ميگي واقعا راس ميگي.من اين بازي رو از وقتي كه از داداشم گرفتم فقط بنچاشو تست كردم از ديروز بعد بحثمون رفتم تويه بازي ديشب از chaptere 8 به بعد فهميدم انويديا كارش فاجعست(البته براي single gpu البته نميدونم به خاطر مشكلات درايوره منه اينطوريه يا ....

دیر به حرف های ادم می رسین دیگه! :d

خدایی خسته نشدین شماها؟

بابا ول کنید
زندگیتون رو گذاشتین پای این کارتهای گرافیکی
دس بردارین دیگه)x

والا هر تاپیکی وا میکنه شده کل کل و همه مهندس !
عزیزان برادر انقدر خودتون روخسته نکنید این بازی برای سری 400 انودیا به درایور احتیاج داره دلیلش هم خیلی واضح است بنده با یه کارت به نام 9800 GTx که تقریبا نصف 460 هستش فریم های ثابت تری گرفتم تا 460 ( لطفا درست بخونید ثابت تر نه بیشتر)
تو رو خدا بس کنید. سری ati 5000 هم همشون عالی هستند بخصوص 5850(این هم برای شادی فن های جان بر کف)

دیر به حرف های ادم می رسین دیگه! :d

در اينمورد بايد يك تاپيك جداگانه بزنيم چون واقعا تاحالا اينقدر فقر نرم افزاري نديده بودم:-o(كلا اين مشكلات فقط و فقط در بعضي نقاطه بازي كه اصلا هيچ كاري به فيزيك نداره مثلا وسط خيابون با پاي پياده شما 30 فرم ميگيري اما سوار ماشين كه ميشه سريع بر ميگرده به 60:dواقعا كاره برنامه نويساشون حرف نداره. اما باز مثلا در مراحل سنگين فيزيك كه ديشب تست كردم مثل مراحله بمب گذاري ساختمان كه اونجاها فيزيكه بازي به نمايش در مياد از 50 پايين تر نميومد اما وسط چمن خيابون كه هيچ اتفاقي نميوفته يه همو ميرسه به 45 و 30:-oخلاصه بايد يا پچ براي بازي يا درايور بياد تا اينها حل شه

خدایی خسته نشدین شماها؟
بابا ول کنید
زندگیتون رو گذاشتین پای این کارتهای گرافیکی
دس بردارین دیگه)x

چرا دعوا ميكني:(.چشم:-s
باور كن همش تخسيره اين اميره!!!! همش:d

عزیزان برادر انقدر خودتون روخسته نکنید این بازی برای سری 400 انودیا به درایور احتیاج داره دلیلش هم خیلی واضح است بنده با یه کارت به نام 9800 GTx که تقریبا نصف 460 هستش فریم های ثابت تری گرفتم تا 460 ( لطفا درست بخونید ثابت تر نه بیشتر)

ميشه بيشتر توضيح بديد؟مثلا شما وقتي از ماشين پياده ميشيد فريم ريتتون پاين نمياد؟؟ در صورته فعال بودن apex براي ما فرم به شكل بسيار غيره منطقي به 30 ميرسه:-&به محضي كه سواره ماشين ميشي دوباره به 60 بر ميگرده=))(واقعا شرم اوره )

این nvidiaی ***** ایران رو تحریم کرده نمیذاره درایور کارتش رو آپدیت کنی، اونوقت شما دنبال اشانتیون میگردین ؟!؟!:))

آخرین ویرایش:
ممنون از رامین عزیز دوستان شک نکنید که کارت گرافیک 480 در تمامی تستها از 5970 تو مافیا بهتر عمل کرده
من خودم با کارت گرافیک 580 که تازه خریدم 3 برابر 5870 قبلی افزایش کارایی احساس میکنم

سلام
من GTX480 دارم ، چجوری میتونم اورجینال رو داشته باشم ؟!
آخه سرعتم زیاد نیست ؟! 128 دارم سرعت و نمیتونم بازی رو دانلود کنم ؟!!!!!!!

سلام
من GTX480 دارم ، چجوری میتونم اورجینال رو داشته باشم ؟!
آخه سرعتم زیاد نیست ؟! 128 دارم سرعت و نمیتونم بازی رو دانلود کنم ؟!!!!!!!

علی جان این موضوع ماله خیلی وقت پیشه.

اون موقع انویدیا فقط کارتهایی مدنظرش بود که از سایتهایه اینترنتی خاصی خریداری کرده بودن مثله egg یا amazon
(البته دقیق نمیدونم کدوم ها قضیه ماله 60 سال پیشه:d).

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or