افتضاح ترین بازی این دهه از نظر شما

من که تا الان داغون ترین بازی هایی که کردم و به یاد میارم تو این چند سال اخیر یکی Darksaider بوده که واقعا بدترین بازی زندگیم بود. نیم ساعت بازی کردم حال بد شد. بعدیش Too Human بود که اصلا انتظارات رو برآورده نکرد. در آخر هم همینی که نوید گفتش:biggrin1:

یه چیز بگم بن نمیکنین :biggrin1:
خب معلومه دیگه gow3 تا این لحظه:biggrin1: ... فاتحه الان بن میشم:biggrin1::biggrin1: بی شوخی بدترین بازی که در عمرم دیدم بازی هالک بود یعنی من موندم اصلا اسمه اینو
میشه بازی گذاشت یا نه حتما شما هم همینو میگین :sick:

عجب:biggrin1:
سری گاو:cheesygri و Gears و MGS شدن افتضاح:laughing:
پس من میگم بدترین بازی این نسل کل بازیهایی هستن که میانگینشون بالای 8.5 هست
بهترینش هم
Rouge Warrior
ShellSock 2:hide:
Hour Of Victory:lol:

بابا عزیزان دوستان اینجا نگفته از چه سبکی بدتون میاد منظور بازی هست که ساخته نمیشد سنگینتر بود .
نیاین بگین از RPG یا نمیدونم استراتژی خوشم نمیاد اسم بازی :
سبکی که تو دوست نداری پس بازیهاش و تجربه نکردی درسته !

FIFA10 For PC => بی شک لایق رتبه اول ! ولی انقدر معتادشم که هنوزم بازی میکنم !

NFS Undercover - NFS Pro Street

SAW => چون میتونست خیلی خیلی بهتر باشه !

Legendry

Rouge Warrior

اینها فقط نظر شخصی بودن.
*

>>>>>>>>>>>>>Prince of Persia 2008<
:sick::sick: :sick::sick: :sick: :sick: :sick::sick::sick::sick: :sick::sick::sick::sick: :sick::sick::sick: :sick: :sick::sick: :sick::sick::sick::sick::sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick::sick: :sick::sick: :sick: :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick: :sick::sick::sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
حسام جان همین یکی برای 70 پشتمون بس بود، 9 تا دیگه رو بیخیال شو!:biggrin1:
من که تا الان داغون ترین بازی هایی که کردم و به یاد میارم تو این چند سال اخیر یکی Darksaider بوده که واقعا بدترین بازی زندگیم بود. نیم ساعت بازی کردم حال بد شد.
یعنی این حرفتو باید با طلا بنویسن بزنن سر در همه ی محافل!:biggrin1:
حالا خوبه تو نیم ساعت بازی کردی، من حدودا 20 دقیقه بازی کردم احساس کردم... هیچی ولش کن، بگم حالتون بد میشه.:biggrin1:
خیلی بازی بدی بود، نمیدونم چرا اینطوری بود!

اشغالترین و مضخرفترین بازی این دهه raven squad بود یعنی این بازی جوری بود که میذاشتی تو دستگاه فکر میکردی داری atari بازی میکنی!
too human اوه اوه نگووووو!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or