افتتاح صفحه اصلی سایت

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از نظر طراحی فوق العاده زيبا ، از نظر مطالب گسترده و کامل و مفيد ، قسمت پرسش و پاسخ هم خيلی مفيده ولی فقط در مورد 360 هستش که مطمعناً در آينده Wii و PS3 هم اضافه ميشه .....
چون مسئول قسمت پرسش و پاسخ بخش PS3 من هستم باید بگم که اون بخش به زودی دارای مطلب میشه سینا جان . البته شما هر لحظه می تونید هر سوالی که دارید رو بپرسید تا در سریع ترین زمان جواب داده بشه ، قطعا سوال شما سوال خیلی دیگه از دوستان هم هست .

درود !

انصافا سایت خیلی دگرگون شده و فوق العاده پتانسیل بالایی برای هرچه بهتر و غنی تر شدن پیدا کرده ..... .
منم میخوام به نوبه ی خودم یه تبریک و خسته نباشید گرم به مدیران و دوستان زحمت کش سایت داشه باشم .
به امید پیشرفت روزافزون ..... .

درود

خب بعد از ماه ها تلاش صفحه اصلی سایت آماده و افتتاح شد.

http://www.bazicenter.com

مدیریت بازی سنتر

oh my god
this is very nice
واقعا خسته نباشید

بسیار زیبا تر از اونی هست که فکر می کردم
واقعا نشون می ده سایت بازیسنتر در بین بقیه سایت های ایرانی سر آمد هست

فقط امیدوارم مطالب سایت توسط تحریریه پشتیبانی بشه
با این همه مطلب فوق العاده و مصاحبه ها یی در سطح بین المللی چرا مجله منتشر نمی کنید ؟؟

جدا حتی مجلاتی مثل بازی نما و بازیرایانه اصلا در حد اندازه های مطالب سایت و فروم بازی سنتر نیست

جدا خسته نباشید

منم خسته نباشید عرض میکنم :d
فقط موقع امتحانات سایت جدید راه اندازی شد با مطالبی بسیار خوب! خدا به خیر بگزرونه :d

هرکی زحمت کشیده خسته نباشه !
خیلی خوب شده
نمیدونم اشتباه میکنم یا نه زیادم اطلاعات ندارم در این زمینه ولی فکر میکنم صفحه ی اول از جاوا بیشتر استفاده شده که بنظرم خیلی بهتره تا اینکه صفحه پر از فلش های سنگین باشه ! ( چرت که نگفتم ها؟! :biggrin1: )
اگه یکم فقط اگه از رنگ بندی های تیره تر استفاده کنین خیلی خیلی شیک تر و سنگینتر میشه !

بازم خسته نباشید

آخرین ویرایش:
سلام
خیلی سایت عالی شده.شبیه gamespot خدابیامرز شده :d
ولی باید آپدیت بشه اون نمره های پایین.
مثلا به آنچارتد و دانته اینفرنو که اومدن(عرضه شدن) نمره ندادید.

سایت خیلی خیلی خوب شده. مثل Gamespot و خیلی سایت های دیگه واسه بازی ها صفحه ی جداگونه گذاشته شده و میتونیم امتیاز بدیم و حتی نقد بنویسیم واسشون.
بخش بندی و برنامه ریزی عالیی روش انجام دادین.
از لحاظ قالب و زیبایی هم خیلی شیک و سنگین شده.
RSS واسه هر یکی بخش ها از بهترین کارایی بود که انجام دادین.
شده یه چیزی بین GS & VG & IGN و به یک بازی سنتر قوی تبدیل شده که لنگه نداره. فقط قالب فروم رو اگه با صفحه اصلی ست کنید خیلی خوب میشه.

خسته نباشید واقعا حرف نداره.

ما را به گیم اسپات و آی جی ان چه احتیاج؟!
این از اون حرفا بود !! : ))
طی این همه سال مطالب از کجا میومده ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or