اعلام نامزدهای VGA 2012

Saeed Gamer

کاربر سایت
31124273832027261825.jpg

لیستی از نامزدهای مراسم Video Game Awards سال 2012 توسط Spike TV منتشر شد.
نامزدهای بازی سال عبارتند از: Assassin’s Creed 3، Journey، Mass Effect 3، The Walking Dead: The Game و Dishonored.
سایت رسمی شامل لیست کاملی از دسته ها و نامزدها میباشد که شما میتوانید از طریق این آدرس رای دهید.
مراسم VGA در 7 دسامبر برگزار خواهد شد.

لیست کامل نامزدها:

بهترین بازی سال
Assassin's Creed III
Dishonored
Journey
Mass Effect 3
The Walking Dead: The Game

بهترین استودیو
343 Industries
Arkane Studios
Gearbox Software
Telltale Games

بهترین بازی XBOX 360
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Halo 4

بهترین بازی PS3
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Journey

بهترین بازی Wii/Wii-U
New Super Mario Bros. U
The Last Story
Xenoblade Chronicles
ZombiU

بهترین بازی PC
Diablo III
Guild Wars 2
Torchlight II
XCOM: Enemy Unknown

بهترین شوتر
Borderlands 2
Call of Duty: Black Ops II
Halo 4
Max Payne 3

بهترین بازی Action-adventure
Assassin's Creed III
Darksiders II
Dishonored
Sleeping Dogs

بهترین RPG
Diablo III
Mass Effect 3
Torchlight II
Xenoblade Chronicles

بهترین بازی مولتی پلیر
Borderlands 2
Guild Wars 2
Halo 4

بهترین بازی ورزشی تک نفره
Hot Shots Golf World Invitational
SSX
Tiger Woods PGA Tour 13
WWE '13

بهترین بازی ورزشی تیمی
FIFA Soccer 13
Madden NFL 13
NBA 2K13
NHL 13

بهترین بازی رانندگی
Dirt: Showdown
F1 2012
Forza Horizon
Need For Speed Most Wanted

بهترین آهنگ
“Castle of Glass” by Linkin Park: Medal of Honor Warfighter
“Cities” by Beck: Sound Shapes
“I Was Born for This“ by Austin Wintory: Journey
“Tears” by Health: Max Payne 3

Best Original Score
Halo 4
Journey
Max Payne 3

بهترین گرافیک
Assassin's Creed III
Dishonored
Halo 4
Journey

بهترین بازی مستقل
Dust: An Elysian Tail
Fez
Journey
Mark of the Ninja

بهترین بازی مبارزه ای
Dead or Alive 5
Persona 4 Arena
Street Fighter x Tekken
Tekken Tag Tournament 2

بهترین بازی دستی/بازی موبایل
Gravity Rush
LittleBigPlanet PS Vita
New Super Mario Bros. 2
Sound Shapes

بهترین اجرای گویندگی نقش زن
Emma Stone as Amanda Cartwright
Jen Taylor as Cortana
Jennifer Hale as Commander Shepard
Melissa Hutchison as Clementine

بهترین اجرای گویندگی نقش مرد
Dameon Clarke as Handsome Jack
Dave Fennoy as Lee Everret
James McCaffrey as Max Payne
Nolan North as Captain Martin Walker

Best Adapted Video Game
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Transformers: Fall of Cybertron

بهترین DLC
Dawnguard – The Elder Scrolls V: Skyrim
Leviathan – Mass Effect 3
Mechromancer Pack – Borderlands 2
Perpetual Testing Initiative – Portal 2

بهترین بازی دانلودی
Fez
Journey
Sound Shapes

بهترین بازی اجتماعی
Draw Something
Marvel: Avengers Alliance
SimCity Social
You Don't Know Jack

Most Anticipated Game
BioShock Infinite
Grand Theft Auto V
South Park: The Stick of Truth
The Last of Us
Tomb Raider

بهترین کارکتر سال
Connor : Assassin's Creed III
Commander Shepard : Mass Effect 3
Clap Trap : Borderlands 2
Master Chief : Halo 4
Raul Menendez : Call of Duty: Black Ops II
SOURCE

آپدیت:
آقای Samuel L. Jackson برای میزبانی و مجری گری دهمین دوره مراسم VGA به Spike TV برخواهند گشت. ستاره تحسین شده سینما، صحنه نمایش و بازی های ویدئویی، که اخیرا در فیلم بلاک باستر "The Avengers"، ایفای نقش کرده است، تا کنون 3 بار مجری گری مراسم VGA را در سال های 2005 و 2006 و 2007 عهده دار بوده است.
12352295190143811204.jpg
جکسون در این باره میگوید: "من از اینکه یک بار دیگر مسئولیت اداره بزرگترین شب گیمینگ را بر عهده دارم، بسیار هیجان زده هستم. و به همه گیمران توصیه میکنم تاریخ برگزاری مراسم را یادداشت کنند تا هیچ برنامه ای برای آن شب در نظر نگیرند، مسلما شما نمیخواهید تنها شخص در میان دوستان خود باشید که این مراسم را از دست داده است."

SOURCE

آخرین ویرایش:
لیست امسال یه ذره چرت شده :|
گرافیک AC III سر PS3 داغون بود بعد شده کاندید گرافیک برتر ؟ :| (۱۰۰٪ نسخه PC رو مد نظر گرفتن)
Walking Dead برای گوتی ؟ :o
این قسمت بهترین بازی ورزشی تیمی رو هم حذف کنن سنگین تره . هرساله معمولا فیفا رتبه آورده دیگه :|
South Park: The Stick of Truth تو گروهش کلا چرت انتخاب شده :| اینهمه بازی دیگه که مورد انتظار تره :| آخه این چیه :-l

اونوقت هیتمن کجای این لیسته؟ مگه میشه نباشه؟ تریلر سینماتیکش پارسال چندتا جایزه بهترین E3 را گرفت. البته یه سوال. احتمالا به خاطر تاریخ عرضه اش نیست؟ یعنی ممکنه تو بازیهای سال دیگه باشه؟

The Walking Dead: The Game اتفاقا خیلی هم حضورش تو لیست حقش هست بازیش همه موارد مثبت رو داراست و به جز یک مشکل هیچ نکته منفی نداره قرار نیست که بازی با متا 75 بیارن بذارند تو لیست و نصف کاربرایی که میگند چرا این بازی تو لیست همین هایی نیستند که تو تاپیک امتیازات این بازی میان میگن عجب نمراتی و فلان و بازیش عالی پس چی شد رسید به مراسم اخ شد ؟
اگه به نمره باشه که خیلی بازی های دیگه با نمره بهتر از WD هستن که انتخاب نشدن. WD اصلا یه بازی در حد کاندید Goty شدن نیست، من هر چیز این لیست رو قبول کنم این یکی رو اصلا نمی تونم بپذیرم :دی بازی از نظر داستان و اتمسفر و شخصیت پردازی واقعا عالیه ولی از نظر گیم پلی اصلا غنی نیست و یه گیم پلی خیلی ساده و راحت داره، من نمی دونم چطور همچین چیزی رو کاندید کردن :دی البته Journey هم تو بخش گیم پلی همین مشکل رو داره ولی باز وضعیتش از WD بهتره :دی

اگه به نمره باشه که خیلی بازی های دیگه با نمره بهتر از WD هستن که انتخاب نشدن. WD اصلا یه بازی در حد کاندید Goty شدن نیست، من هر چیز این لیست رو قبول کنم این یکی رو اصلا نمی تونم بپذیرم :دی بازی از نظر داستان و اتمسفر و شخصیت پردازی واقعا عالیه ولی از نظر گیم پلی تعطیله و یه گیم پلی خیلی ساده و راحت داره، من نمی دونم چطور همچین چیزی رو کاندید کردن :دی
آیا تعطیل 8 و 9 می گیره همین شما ها نبودید میاد نمرات این بازی رو می گید عالی و حرف نداره بازی مهیج هست وقتی می رسه به مراسم میشه اخ فن بازی این طور معلوم میشه WD کلی چیز جدید امسال معرفی کرد که 70 بازی ها از معرفی بعضی از اونا عاجز بودند

آیا تعطیل 8 و 9 می گیره همین شما ها نبودید میاد نمرات این بازی رو می گید عالی و حرف نداره بازی مهیج هست وقتی می رسه به مراسم میشه اخ فن بازی این طور معلوم میشه WD کلی چیز جدید امسال معرفی کرد که 70 بازی ها از معرفی بعضی از اونا عاجز بودند
منظورم از تعطیل، غنی نبودن گیم پلی بود که درستش کردم :دی من خودم خیلی از WD خوشم اومد ولی بازم میگم بازی اصلا در حد کاندید Goty شدن نیست. یه بازی مثل XCOM صرفا به خاطر اینکه سر و صدای زیادی نداره این طوری بهش کم محلی میشه، اونوقت WD میشه کاندید Goty :| :دی

اگه به نمره باشه که خیلی بازی های دیگه با نمره بهتر از WD هستن که انتخاب نشدن. WD اصلا یه بازی در حد کاندید Goty شدن نیست، من هر چیز این لیست رو قبول کنم این یکی رو اصلا نمی تونم بپذیرم :دی بازی از نظر داستان و اتمسفر و شخصیت پردازی واقعا عالیه ولی از نظر گیم پلی اصلا غنی نیست و یه گیم پلی خیلی ساده و راحت داره، من نمی دونم چطور همچین چیزی رو کاندید کردن :دی البته Journey هم تو بخش گیم پلی همین مشکل رو داره ولی باز وضعیتش از WD بهتره :دی
بها دادان به خلاقیت، بها دادن به بازی های متفاوت، بها دادن به بازی های ادونچر، بها دادن به بازی های مستقل (جزو مستقل ها حساب میشه دیگه؟) و...

عزیز دلم، شما از هر باب بخوای نگاه کنی Mark Of The Ninja لایق تر بوده. هیچ ربطی هم به اینی که گفتی نداره؛ بله، بازی خوبه، مهیجه، دوست داشتنیه، اما برای انتخاب گوتی شما مجبوری بهترین های یک سال رو انتخاب کنی. الان این همه بازی بهتر و سطح بالاتر و نمره بالا تر از واکینگ دد(بیدارم من؟!) بود که جاشون تو لیست خالیه.

بها دادان به خلاقیت، بها دادن به بازی های متفاوت، بها دادن به بازی های ادونچر، بها دادن به بازی های مستقل (جزو مستقل ها حساب میشه دیگه؟) و...
گفتم که Journey به نظرم حقش هست تو لیست باشه چون یه چیز واقعا خلاقانه و خاصه ولی اگه بنا به بها دادن به بازی های مستقل هست Mark of the Ninja هم خیلی راحت میتونست تو لیست باشه. بهترین آرکید مخفی کاری تاریخ :دی حالا نظر اونایی که میگن WD جاش درسته محترمه ولی به نظر من کاندید شدنش مسخره ترین حرکت VGA تو چند سال اخیر هست :دی نمی دونم XCOM رو بازی کردی یا نه ولی لیاقت XCOM خیلی بیشتر از WD هست. باز اگه بخوایم حرفی که تو زدی رو لحاظ کنیم لیاقت Mark of the Ninja بیشتر از WD ـه.

wtf ?????????:| ac 3 هست halo نی ؟بابا جمع کنید این مسخره بازیا رو اون از نمره هاش این از این :| این بازی چیکار کرده که همه باهاش لج افتادن ¿¿¿¿ در کل ری.م به vga امسال ...

عزیز دلم، شما از هر باب بخوای نگاه کنی Mark Of The Ninja لایق تر بوده. هیچ ربطی هم به اینی که گفتی نداره؛ بله، بازی خوبه، مهیجه، دوست داشتنیه، اما برای انتخاب گوتی شما مجبوری بهترین های یک سال رو انتخاب کنی. الان این همه بازی بهتر و سطح بالاتر و نمره بالا تر از واکینگ دد(بیدارم من؟!) بود که جاشون تو لیست خالیه.
بازی که اسم بردید تو بخش خودش نامزد هست
منظورم از تعطیل، غنی نبودن گیم پلی بود که درستش کردم :biggrin1: من خودم خیلی از WD خوشم اومد ولی بازم میگم بازی اصلا در حد کاندید Goty شدن نیست. یه بازی مثل XCOM صرفا به خاطر اینکه سر و صدای زیادی نداره این طوری بهش کم محلی میشه، اونوقت WD میشه کاندید Goty :| :biggrin1:
قرار بود 2 تا عنوان از xcom بیاد یکیش عرضه شد اون یکیش وضعیتش مشخص نیست Xcom هم تو بخش PC نامزد هست بسشه بازی همه پسندی نیست که بیاد تو لیست Goty هر انتخابی یک معیاری داره انتخاب یهو نمیشن
....
در کل هر سال شما کاربرا لیست VGA رو زیر سوال می برید یا لیست رو یا سایت ها رو

گفتم که Journey به نظرم حقش هست تو لیست باشه چون یه چیز واقعا خلاقانه و خاصه ولی اگه بنا به بها دادن به بازی های مستقل هست Mark of the Ninja هم خیلی راحت میتونست تو لیست باشه. بهترین آرکید مخفی کاری تاریخ :دی حالا نظر اونایی که میگن WD جاش درسته محترمه ولی به نظر من کاندید شدنش مسخره ترین حرکت VGA تو چند سال اخیر هست :دی نمی دونم XCOM رو بازی کردی یا نه ولی لیاقت XCOM خیلی بیشتر از WD هست. باز اگه بخوایم حرفی که تو زدی رو لحاظ کنیم لیاقت Mark of the Ninja بیشتر از WD ـه.
به خود من هم بود به جای TWD یه بازی دیگه رو میذاشتم :دی ولی میگم یعنی اینجوری هم میشه توجیه کرد این کارشون رو.

مثلا از نظر گیم پلی Mark of the Ninja حرف نداره ولی از نظر داستانی و تاثیر گذاری حداقل من TWD رو ترجیح میدم :دی

کلا لیست عجیبی همیشه هم همینطوری بوده کلا به شعور مخاطب توهین میشه کلا از الان معلومه چجوریه مراسم خیلی قابل انتظار مثل قبل :دی سیستم تخیولی داره رسما :دی
تنها بخش مهمش همون عناوینی هست که نمایش دارند معلوم نیست راستی عنوان ها کی معرفی میشند برای نمایش ؟ :دی

تنها بازی که امید داشتم در صورت نامزد شدن بتونه از مس افکت پیشی بگیره، GW2 بود که حتی در لیست نامزدین هم حضور نداره. به نظر من GW2 و Xenoblade Chronicles (و صد البته borderlands 2 ) می تونستند جایگزین AC3 و The Walking Dead: The Game بشن.

به حساب آوردنِ Xenoblade Chronicles در زمره بازی های عرضه شده در سال 2012 می تونه اقدام عجیب و البته قابل تقدیری باشه. ظاهرا تنها تاریخ انتشار بازی در آمریکای شمالی مد نظر مسئولین بوده، چون اگه اشتباه نکرده باشم تاریخ انتشار بازی در اروپا و استرالیا بر می گرده به سال 2011.
گفتیم کار خوبی کردن، اما ای کاش خیلی بیشتر از این ها به این بازی بها می دادن... افسوس و صد افسوس که مطابق روال هر سال، باز هم به بازی هایِ عرضه شده برایِ Wii داره کم توجهی می شه. اون وقت غم و غصه ی دوستان اینه که چرا هیلو 4 با وجود هشت نامزدی، جلوتر از بازی هایی مثل Xenoblade Chronicles ، GW2 و Borderlands 2 نامزد بهترین بازی سال نشده.

گذشته از این مسائل که زیاد هم می شه درباره شون حرف زد، فکر می کنم که امسال بلاخره مس افکت به حق خودش برسه. برایِ من نوعی بی تردید بهترین تجربه ی این نسل بوده و شاید در انتهایِ سال به بسیاری از دوستان اثبات شه که بهترین تریلوژی این نسل هم هست. اگر احیانا جز این اتفاق بیفته و مس افکت انتخاب نشه، شاید دنیایِ گیم به نحوی به این عنوان بدهکار بشه.

در آخر هم این که پرچم Journey هم حسابی بالاست:دی یه عده ای احتمالا تا به قبل از اعلام لیست جزء بازی ها هم حسابش نمی کردن، ولی فکر کنم باید یه تجدید نظری بکنن! :دی

نگا خداوکیلی پس کو Diablo :eek:

یعنی Guild Wars و DIII انقد باید بزنن تو سرشون آخه ؟ ACIII کاندید شده Diablo III نه ! حالا DIII هم نه دیگه این Guild Wars که ترکونده بود امسال . یعنی الحق در حد همون MTV Awards هم نیست این VGA .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or