اعلام نامزدهای VGA 2012

Saeed Gamer

کاربر سایت
31124273832027261825.jpg

لیستی از نامزدهای مراسم Video Game Awards سال 2012 توسط Spike TV منتشر شد.
نامزدهای بازی سال عبارتند از: Assassin’s Creed 3، Journey، Mass Effect 3، The Walking Dead: The Game و Dishonored.
سایت رسمی شامل لیست کاملی از دسته ها و نامزدها میباشد که شما میتوانید از طریق این آدرس رای دهید.
مراسم VGA در 7 دسامبر برگزار خواهد شد.

لیست کامل نامزدها:

بهترین بازی سال
Assassin's Creed III
Dishonored
Journey
Mass Effect 3
The Walking Dead: The Game

بهترین استودیو
343 Industries
Arkane Studios
Gearbox Software
Telltale Games

بهترین بازی XBOX 360
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Halo 4

بهترین بازی PS3
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Journey

بهترین بازی Wii/Wii-U
New Super Mario Bros. U
The Last Story
Xenoblade Chronicles
ZombiU

بهترین بازی PC
Diablo III
Guild Wars 2
Torchlight II
XCOM: Enemy Unknown

بهترین شوتر
Borderlands 2
Call of Duty: Black Ops II
Halo 4
Max Payne 3

بهترین بازی Action-adventure
Assassin's Creed III
Darksiders II
Dishonored
Sleeping Dogs

بهترین RPG
Diablo III
Mass Effect 3
Torchlight II
Xenoblade Chronicles

بهترین بازی مولتی پلیر
Borderlands 2
Guild Wars 2
Halo 4

بهترین بازی ورزشی تک نفره
Hot Shots Golf World Invitational
SSX
Tiger Woods PGA Tour 13
WWE '13

بهترین بازی ورزشی تیمی
FIFA Soccer 13
Madden NFL 13
NBA 2K13
NHL 13

بهترین بازی رانندگی
Dirt: Showdown
F1 2012
Forza Horizon
Need For Speed Most Wanted

بهترین آهنگ
“Castle of Glass” by Linkin Park: Medal of Honor Warfighter
“Cities” by Beck: Sound Shapes
“I Was Born for This“ by Austin Wintory: Journey
“Tears” by Health: Max Payne 3

Best Original Score
Halo 4
Journey
Max Payne 3

بهترین گرافیک
Assassin's Creed III
Dishonored
Halo 4
Journey

بهترین بازی مستقل
Dust: An Elysian Tail
Fez
Journey
Mark of the Ninja

بهترین بازی مبارزه ای
Dead or Alive 5
Persona 4 Arena
Street Fighter x Tekken
Tekken Tag Tournament 2

بهترین بازی دستی/بازی موبایل
Gravity Rush
LittleBigPlanet PS Vita
New Super Mario Bros. 2
Sound Shapes

بهترین اجرای گویندگی نقش زن
Emma Stone as Amanda Cartwright
Jen Taylor as Cortana
Jennifer Hale as Commander Shepard
Melissa Hutchison as Clementine

بهترین اجرای گویندگی نقش مرد
Dameon Clarke as Handsome Jack
Dave Fennoy as Lee Everret
James McCaffrey as Max Payne
Nolan North as Captain Martin Walker

Best Adapted Video Game
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Transformers: Fall of Cybertron

بهترین DLC
Dawnguard – The Elder Scrolls V: Skyrim
Leviathan – Mass Effect 3
Mechromancer Pack – Borderlands 2
Perpetual Testing Initiative – Portal 2

بهترین بازی دانلودی
Fez
Journey
Sound Shapes

بهترین بازی اجتماعی
Draw Something
Marvel: Avengers Alliance
SimCity Social
You Don't Know Jack

Most Anticipated Game
BioShock Infinite
Grand Theft Auto V
South Park: The Stick of Truth
The Last of Us
Tomb Raider

بهترین کارکتر سال
Connor : Assassin's Creed III
Commander Shepard : Mass Effect 3
Clap Trap : Borderlands 2
Master Chief : Halo 4
Raul Menendez : Call of Duty: Black Ops II
SOURCE

آپدیت:
آقای Samuel L. Jackson برای میزبانی و مجری گری دهمین دوره مراسم VGA به Spike TV برخواهند گشت. ستاره تحسین شده سینما، صحنه نمایش و بازی های ویدئویی، که اخیرا در فیلم بلاک باستر "The Avengers"، ایفای نقش کرده است، تا کنون 3 بار مجری گری مراسم VGA را در سال های 2005 و 2006 و 2007 عهده دار بوده است.
12352295190143811204.jpg
جکسون در این باره میگوید: "من از اینکه یک بار دیگر مسئولیت اداره بزرگترین شب گیمینگ را بر عهده دارم، بسیار هیجان زده هستم. و به همه گیمران توصیه میکنم تاریخ برگزاری مراسم را یادداشت کنند تا هیچ برنامه ای برای آن شب در نظر نگیرند، مسلما شما نمیخواهید تنها شخص در میان دوستان خود باشید که این مراسم را از دست داده است."

SOURCE

آخرین ویرایش:
بهترین بازی PC
Diablo III
Guild Wars 2
Torchlight II
XCOM: Enemy Unknown
کاری به بقیه پلتفرم ها ندارم ولی الان رو pc تمام گیم های که کاندید شدهاند به قول امیر نقطه بازی هستند که !:d
حال فکر کن ی بنده خدای بخواد ی شوتر بازی کنه انحصاری !:dنداریم اقا نداریم ............

برنده ها از نظر من (کاملا منطقی! :دی)

بهترین بازی سال
Dishonored

بهترین استودیو
Arkane Studios

بهترین بازی XBOX 360
Dishonored

بهترین بازی PS3
Dishonored

بهترین بازی Action-adventure

Dishonored

:دی :دی :دی

جووووووووووووونم journey !!!! ینی تو سالی که انحصاری نداره سونی بازی آرکیدش تو لیست GOTY و بهترین گرافیک ( مهمترین کتگوری ها) هست :)) احترام بگزارید دیگه بابا .

من گفتم متا مهمه حرفمو قبول نکردید . حالا هی بگید فروش میلیونی ، صدر نشین لایو و ... اینا مهم نبودن از همون اول ولی ما دیگه نمیخاستیم تو ذوقتون بزنیم :دی ( شوخی میکنماااا :دی )

پ.ن : Dishonored تو حلق همتون :دی

به نظر من ACIII و WD تو اکثر بخش ها اضافی هستن، من هر دو تا رو بازی کردم (فن WD هم هستم تازه :دی) و با اینکه بازی های خیلی خوبی بودن ولی نه دیگه در حد بهترین بازی سال و این حرفها :دی اصلا نمی تونم تصور کنم WD کاندید بهترین بازی سال بشه ولی XCOM نشه. راستی الان دیدم Best Character هم هست، پس Halo 4 با 8 تا نامزدی در صدره، واسه یه بازی با متای 87 بد نیست :دی
من گفتم متا مهمه حرفمو قبول نکردید . حالا هی بگید فروش میلیونی ، صدر نشین لایو و ... اینا مهم نبودن از همون اول ولی ما دیگه نمیخاستیم تو ذوقتون بزنیم .
بیشترین تعداد کاندید شدن هم پشم دیگه؟ :-/ بله :دی

پارسال توی مراسم VGA یه وبلاگ نویس رو نشون می دادند که با شدت هر چه تمام تر هر چی فحش از دهنش در میومد به VGA به خاطر این تصمیم گیری ها و نامزدها و... داشت می داد (همراه با مقادیر فراوان آب دهن)! از خود یارو هم دعوت کرده بودند اومده بود و توی مراسم بود و باهاش صحبت هم کردند.
tu4d3ydzm97m02dcj2mh%5b1%5d.gif

یعنی آدم این تصمیم گیری هاشون رو می بینه به طرف حق میده! الان توی کاندیدهای GOTY که مهم ترین جایزه شونه برداشتند The Walking Dead رو که امتیاز متاش بین 80 تا 85 هستش گذاشتند، اون وقت Borderlands 2 یا Guild Wars 2 که همه گرخیده بودند از بازی کردن شون اونجا نیست! اون هم از گرافیک برتر که Max Payne 3 توش نیست، ولی Dishonored رو گذاشتند براش!! من خودم عاشق Dishonored هستم، ولی بابا اختلاف گرافیک نسخه PC این دو تا در حد زمین تا آسمون هستش!
214920_Cherna-facepalm.gif

البته ناگفته نماند که 2012 هم سال خیلی پرباری واسه گیم نبود و این نامزدهای GOTY ضعیف یه علتش به بیخود بودن امسال بر می گرده (2011 به نظر من خیلی بهتر از امسال بود و 2013 هم باز از این 2012 بهتر میشه به نظرم).

چند تا نکته ! :دی
1. امسال که اگه نگیم بدترین سال ، ولی یکی از کچل ترین سال های این نسل بود ! اسم بزرگ زیاد داشت ، ولی اکثرشون در سطح انتظار ظاهر نشدن.
2. گرافیک Journey واقعاً زیبا هست و چه از نظر هنری ، چه تکنیکی میتونه بین بازی های امسال راحت نامزد بشه. باید کامل بازی کنین و بعضی از لوکیشن ها رو ببینین تا با زیبایی های این بازی آشنا بشین. بازی ای هم بود که هیچ نمونه ای توی این صنعت نداره و برای همین منتقدها خیلی تحویلش گرفتن.
3. بازی هایی که از یه تاریخ مشخص به بعد عرضه میشن ، بین نامزدها قرار نمیگیرن. مثلاً Far Cry 3 زمانی عرضه میشه که دیگه نامزدها انتخاب شدن و برای همین توی لیست نیست. مثل سال 2010 که GT5 بین ریسینگ ها نبود و یه عده خیلی حال کردن ! :دی ولی منظور این نبود که Modnation Racers بهتر از GT5 هست ! :دی
4. در حالت کلی توی خیلی از بخش ها به نظرم نامزدها خوب انتخاب شدن (البته مهم ترین بخش یعنی بازی سال باید Halo 4 رو میذاشتن به نظرم ، آخه اون The Walking Dead ... !!!) ، ولی آدم لیست رو که یه جا نگاه میکنه ، حیرت میکنه که چطوری Mass Effect 3 میتونه بهترین بازی سال باشه ولی جایی توی بهترین های PC , PS3 , 360 نداره ! مثلاً نسخه Sega Genesis رو در نظر دارن ؟! :دی یا Halo 4 توی اکثر بخش ها هست ولی توی بازی سال نیست ! کلاً این ویژگی VGA رو هیچ وقت نمی فهمم و سال های قبل هم از این کارا میکردن ! :دی

بیشترین تعداد کاندید شدن هم پشم دیگه؟ :-/ بله :دی

یدونه بیشتر از جورنی و دیسانرد هست که اونم واسه best charecter هست . که اونم من به حساب halo4 نمینویسم ، به حساب Bungie مینویسم اونو ، درستش هم اینه دیگه !!!

الان ACIII با متای 84 حق نامزد شدن جزو بهترین های سال رو داره؟

AC 3 نون نو آوری و سبکش رو داره میخوره .

جووووووووووووونم journey !!!! ینی تو سالی که انحصاری نداره سونی بازی آرکیدش تو لیست GOTY و بهترین گرافیک ( مهمترین کتگوری ها) هست :)) احترام بگزارید دیگه بابا .

من گفتم متا مهمه حرفمو قبول نکردید . حالا هی بگید فروش میلیونی ، صدر نشین لایو و ... اینا مهم نبودن از همون اول ولی ما دیگه نمیخاستیم تو ذوقتون بزنیم :دی ( شوخی میکنماااا :دی )

پ.ن : Dishonored تو حلق همتون :دی
الان با گفته شما
ACIII با متای 84 حق نامزد شدن جزو بهترین های سال رو داره؟

یدونه بیشتر از جورنی و دیسانرد هست که اونم واسه best charecter هست . که اونم من به حساب halo4 نمینویسم ، به حساب Bungie مینویسم اونو ، درستش هم اینه دیگه !!!
حالا یه دونه یا ده تا دونه، بیشترین تعداد کاندید شدن رو داره، به حساب Bungie باشه یا هر جای دیگه ای :دی آخه یه جوری گفتی من یه لحظه فکر کردم که اصلا Halo 4 رو تحویل نگرفتن :دی

حالا یه دونه یا ده تا دونه، بیشترین تعداد کاندید شدن رو داره، به حساب Bungie باشه یا هر جای دیگه ای :دی آخه یه جوری گفتی من یه لحظه فکر کردم که اصلا Halo 4 رو تحویل نگرفتن :دی

نه بابا من کی گفتم تحویل نگرفتن . بازی به این بزرگییییی واسه گوتی انتخاب نکردن که به معنی تحویل نگرفتن نیس ، مهم بقیه کتگوری ها هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or