اعلام نامزدهای VGA 2012

Saeed Gamer

کاربر سایت
31124273832027261825.jpg

لیستی از نامزدهای مراسم Video Game Awards سال 2012 توسط Spike TV منتشر شد.
نامزدهای بازی سال عبارتند از: Assassin’s Creed 3، Journey، Mass Effect 3، The Walking Dead: The Game و Dishonored.
سایت رسمی شامل لیست کاملی از دسته ها و نامزدها میباشد که شما میتوانید از طریق این آدرس رای دهید.
مراسم VGA در 7 دسامبر برگزار خواهد شد.

لیست کامل نامزدها:

بهترین بازی سال
Assassin's Creed III
Dishonored
Journey
Mass Effect 3
The Walking Dead: The Game

بهترین استودیو
343 Industries
Arkane Studios
Gearbox Software
Telltale Games

بهترین بازی XBOX 360
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Halo 4

بهترین بازی PS3
Assassin's Creed III
Borderlands 2
Dishonored
Journey

بهترین بازی Wii/Wii-U
New Super Mario Bros. U
The Last Story
Xenoblade Chronicles
ZombiU

بهترین بازی PC
Diablo III
Guild Wars 2
Torchlight II
XCOM: Enemy Unknown

بهترین شوتر
Borderlands 2
Call of Duty: Black Ops II
Halo 4
Max Payne 3

بهترین بازی Action-adventure
Assassin's Creed III
Darksiders II
Dishonored
Sleeping Dogs

بهترین RPG
Diablo III
Mass Effect 3
Torchlight II
Xenoblade Chronicles

بهترین بازی مولتی پلیر
Borderlands 2
Guild Wars 2
Halo 4

بهترین بازی ورزشی تک نفره
Hot Shots Golf World Invitational
SSX
Tiger Woods PGA Tour 13
WWE '13

بهترین بازی ورزشی تیمی
FIFA Soccer 13
Madden NFL 13
NBA 2K13
NHL 13

بهترین بازی رانندگی
Dirt: Showdown
F1 2012
Forza Horizon
Need For Speed Most Wanted

بهترین آهنگ
“Castle of Glass” by Linkin Park: Medal of Honor Warfighter
“Cities” by Beck: Sound Shapes
“I Was Born for This“ by Austin Wintory: Journey
“Tears” by Health: Max Payne 3

Best Original Score
Halo 4
Journey
Max Payne 3

بهترین گرافیک
Assassin's Creed III
Dishonored
Halo 4
Journey

بهترین بازی مستقل
Dust: An Elysian Tail
Fez
Journey
Mark of the Ninja

بهترین بازی مبارزه ای
Dead or Alive 5
Persona 4 Arena
Street Fighter x Tekken
Tekken Tag Tournament 2

بهترین بازی دستی/بازی موبایل
Gravity Rush
LittleBigPlanet PS Vita
New Super Mario Bros. 2
Sound Shapes

بهترین اجرای گویندگی نقش زن
Emma Stone as Amanda Cartwright
Jen Taylor as Cortana
Jennifer Hale as Commander Shepard
Melissa Hutchison as Clementine

بهترین اجرای گویندگی نقش مرد
Dameon Clarke as Handsome Jack
Dave Fennoy as Lee Everret
James McCaffrey as Max Payne
Nolan North as Captain Martin Walker

Best Adapted Video Game
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Transformers: Fall of Cybertron

بهترین DLC
Dawnguard – The Elder Scrolls V: Skyrim
Leviathan – Mass Effect 3
Mechromancer Pack – Borderlands 2
Perpetual Testing Initiative – Portal 2

بهترین بازی دانلودی
Fez
Journey
Sound Shapes

بهترین بازی اجتماعی
Draw Something
Marvel: Avengers Alliance
SimCity Social
You Don't Know Jack

Most Anticipated Game
BioShock Infinite
Grand Theft Auto V
South Park: The Stick of Truth
The Last of Us
Tomb Raider

بهترین کارکتر سال
Connor : Assassin's Creed III
Commander Shepard : Mass Effect 3
Clap Trap : Borderlands 2
Master Chief : Halo 4
Raul Menendez : Call of Duty: Black Ops II
SOURCE

آپدیت:
آقای Samuel L. Jackson برای میزبانی و مجری گری دهمین دوره مراسم VGA به Spike TV برخواهند گشت. ستاره تحسین شده سینما، صحنه نمایش و بازی های ویدئویی، که اخیرا در فیلم بلاک باستر "The Avengers"، ایفای نقش کرده است، تا کنون 3 بار مجری گری مراسم VGA را در سال های 2005 و 2006 و 2007 عهده دار بوده است.
12352295190143811204.jpg
جکسون در این باره میگوید: "من از اینکه یک بار دیگر مسئولیت اداره بزرگترین شب گیمینگ را بر عهده دارم، بسیار هیجان زده هستم. و به همه گیمران توصیه میکنم تاریخ برگزاری مراسم را یادداشت کنند تا هیچ برنامه ای برای آن شب در نظر نگیرند، مسلما شما نمیخواهید تنها شخص در میان دوستان خود باشید که این مراسم را از دست داده است."

SOURCE

آخرین ویرایش:
2009 چی چی ؟! بحث ما ساله 2009 مقایسه 2004 با 2009 بود ظاهرا !!! اگه یادت بیاد ؟ حالا نمیخوام پای بحث را بزارم فقط محض اطلاع گفتم که امسال بازیهای خفن و خیلی خوب زیاد داشتیم که فقط در سطح انتظار میانگین نیاوردند ! چون میبینم بعضی ها میگن فقر بازی امسال خیلی خنده داره !

چرا خودتو به اون راه میزنی ؟!! ، شما نمیگفتید 2009 بازی شاخ نداشتیم که U2 اونقدر جایزه برد ؟!! حالا الان حرفت عوض شد و هرکی جایزه ببره کار بزرگی انجام داده ؟! تازه 2009 کجا امسال کجا ... در سطح انتظار میانگین نیاوردند هم که خب لیاقتش رو نداشتند که نیاوردن . رو اسم بازی اگه میشد خوابید الان Resident Evil هم باید همه جا کاندید بود .

علی جون منتقدها تجربه کردن اپیزود آخر رو 100%:دی!
یعنی این همه خوب بوده که تا GOTY کشوندتش بالا ؟ :-/

در مورد بازی های اپیزودیک صدق نمیکنه
biggrin1.gif

که اینطور :دی راستی اپیزود 2 رو فراموش نکنیم که خودش به تنهایی لیاقت گوتی شدن رو داشت >:d<

پ.ن : رضا الان اساسی هایپم کردی. شیطونه میگه تا قبل از اومدن اپیزود 5 یه دور دیگه از اول همشون رو بازی کنم :دی

چرا خودتو به اون راه میزنی ؟!! ، شما نمیگفتید 2009 بازی شاخ نداشتیم که U2 اونقدر جایزه برد ؟!! حالا الان حرفت عوض شد و هرکی جایزه ببره کار بزرگی انجام داده ؟! تازه 2009 کجا امسال کجا ... در سطح انتظار میانگین نیاوردند هم که خب لیاقتش رو نداشتند که نیاوردن . رو اسم بازی اگه میشد خوابید الان Resident Evil هم باید همه جا کاندید بود .

عزیزم دنباله چی هستی ! اگه سال 2009 میخوای بگی که من اله بله گفتم اره گفتم ! راحت شدی ؟! کف بزنم الان ؟! متوجهی دارم چی میگم ؟ دارم میگم با چه حساب کتابی میگن امسال از لحاظ بازی فقر داشتیم ؟! HALO4 هم کاندید بازیه سال نشده که جانب داری کنم !

1 : RE6
2 : MP3
3:ME3
4:HITMAN
5:HALO4
6: AC3
.
.
چطور میشه چندتا از بهترین IP های نسل قبل و نسل حاضر بشن فقر بازی امسال ؟!

دوستان دو بازيه فار كراي ٣و هيتمن چرا تو ليست نيستن
ايا منتقدها اين دو بازي رولايق ندونستن يا چون اين ٢بازي اخر امسال عرضه دارن ميشن اصلا تو VGA 2012 شركت داده نشدن؟؟؟؟؟؟؟؟

که اینطور :دی راستی اپیزود 2 رو فراموش نکنیم که خودش به تنهایی لیاقت گوتی شدن رو داشت >:d<

پ.ن : رضا الان اساسی هایپم کردی. شیطونه میگه تا قبل از اومدن اپیوزد 5 یه دور دیگه از اول همشون رو بازی کنم :دی

Episode 5 مگه 20 نوامبر نمیاد؟

پ.ن : همون 20 نوامبر درسته.20م میاد

آخرین ویرایش:
Episode 5 مگه 20 نوامبر نمیاد؟

در جریان نیستم فکر میکردم چون قراره نسخه ریتیل بازی دسامبر بیاد پس اپیزود 5 هم همون موقع منتشر میشه

پ.ن : 20 نوامبر چرا این همه شلوغه :| از یه طرف TWD از طرف دیگه هم Hitman ، دموی DmC هم که همون موقع میاد. کلا روز خیلی شلوغیه :دی

من که امید بالایی دارم به این قسمت مخصوصاً در مورد اون سکانس پایانی که جای مانور فوق العاده بالایی داره
biggrin1.gif

حالا سوای از اپیزودیک بودن بازی اپیزود پنجم 20 نوامبر عرضه میشه
biggrin1.gif

پ.ن: منم اگر تصمیماتش کمی تاثییر گذار تر بود از اول شروع میکردم
biggrin1.gif
!
آره اون آخرش به معنای واقعی WTF بود :دی یعنی من رو که خیلی غافلگیر کرد >:d<

پ.ن : به نظر میاد تصمیماتمون توی اپیزود 5 تاثیر داشته باشه ، همون آخر اپیزود 4 تاثیر بخشی از تصمیماتمون رو دیدیم :دی
Most Anticipated
BioShock Infinite
Grand Theft Auto V
The Last of Us
Tomb Raider
WTF !!!!
مگه GOW و DMC مردن که South Park شده جز Most Anticipated سال بعد !!! ( حالا Beyond رو هم حساب نکردم چون سبکش خاصه وگرنه اونم غولیه برای خودش )

پ.ن : حتی Yakuza 5 و GEOW Judgment هم لیاقتشون بیشتر از این South Park بود !!!

آخرین ویرایش:

پ.ن : رضا الان اساسی هایپم کردی. شیطونه میگه تا قبل از اومدن اپیزود 5 یه دور دیگه از اول همشون رو بازی کنم :دی
من که امید بالایی دارم به این قسمت مخصوصاً در مورد اون سکانس پایانی که جای مانور فوق العاده بالایی داره:دی

حالا سوای از اپیزودیک بودن بازی اپیزود پنجم 20 نوامبر عرضه میشه:دی

پ.ن: منم اگر تصمیماتش کمی تاثییر گذار تر بود از اول شروع میکردم:دی!

این 2 تا کتگوری آخر هم جا افتاده مث که :

Character of the Year

Connor - Assassin's Creed III
Commander Shepard - Mass Effect 3
Clap Trap - Borderlands 2
Master Chief - Halo 4
Raul Menendez - Call of Duty: Black Ops II

Most Anticipated Game

BioShock Infinite
Grand Theft Auto V
The Last of Us
Tomb Raider

فقر بازی امسال ؟! مثلا بازیهای ME3 و AC3 و HITMAN و Halo4 و forza و cod و farcry3 و mp3 و.............. اینها واقعا فقر بازی بودند ؟ کاری ندارم که میانگنشون طبق انتظارات کمتر شده ولی طوری میگید اگه کسی ندونه فکر میکنه هر بازی امسال جایزه را گرفته به راحتی گرفته !

Cod و Assassin's Creed که میشه گفت سالی یدونه داریم. اما من تو رو رجوع میدم به فقط و فقط عناوین RPG سال گذشته. شاید اون موقع مفهوم فقر بیشتر شفاف بشه.

Skirim
Dark Souls
The Witcher 2
Dragon Age II
Deus Ex: Human Revolution

GOTY رو که بدون شک Mass Effect 3 میبره. مدل کاندیدهاش هم دقیقا مثل اسکایریم ـه که هیچ جا کاندید نشد، یهو GOTY گرفت.

کلا اینکه چطوری یه بازی، تو بهترین بازی 360 و PS3 و PC کاندید نمیشه، بعد آخرش جایزه بهترین بازی سال رو میبره فقط از VGA برمیاد که به قول آریا اگه همه دانشمندای جهان هم جمع بشن نمیتونن از سیستمش سر دربیارن:دی

و همینطور اینکه چطوری Borderlands 2 و Halo 4 و XCOM و Guild Wars 2 و Max Payne 3 کاندید GOTY نمیشن ولی AC3 میشه هم میتونیم به همین توانایی های منحصر به فرد VGA اضافه کنیم>:d< :دی

عزیزم دنباله چی هستی ! اگه سال 2009 میخوای بگی که من اله بله گفتم اره گفتم ! راحت شدی ؟! کف بزنم الان ؟! متوجهی دارم چی میگم ؟ دارم میگم با چه حساب کتابی میگن امسال از لحاظ بازی فقر داشتیم ؟! HALO4 هم کاندید بازیه سال نشده که جانب داری کنم !

1 : RE6
2 : MP3
3:ME3
4:HITMAN
5:HALO4
6: AC3
.
.
چطور میشه چندتا از بهترین IP های نسل قبل و نسل حاضر بشن فقر بازی امسال ؟!

تو داری با اسم اینا حال میکنی ؟! سطح کیفی چطور بود ؟!
آهااااااااااااااااااا اصلا حواسم نبود الان 2 هفته ست دیگه امتیاز و متا و ... اعتبار نداره ! راست میگی آقا ، من خیلی خیلی عذر میخوام ... امسال خیلی خفن بود ، اصلا آدم اسمها رو که میبینه خودشو خیس میکنه :-ss

به اون بازی هایی که بالا لیست کردم Metal Gear Solid Ground Zero رو هم اضافه کنید، تازه Watch Dogs هم هست !!!

خداییش من هرچی سعی میکنم نمیتونم درک کنم که چطور ممکنه بین این همه بازی محبوب که سال دیگه میاد South Park رو بزارن توی Most Anticipated ها :|

پ.ن : Splinter Cell Blacklist رو الان یادم اومد :|

تو داری با اسم اینا حال میکنی ؟! سطح کیفی چطور بود ؟!
آهااااااااااااااااااا اصلا حواسم نبود الان 2 هفته ست دیگه امتیاز و متا و ... اعتبار نداره ! راست میگی آقا ، من خیلی خیلی عذر میخوام ... امسال خیلی خفن بود ، اصلا آدم اسمها رو که میبینه خودشو خیس میکنه :-ss

با خودت درگیری میخوای منو هم با خودت درگیر کنی ؟! من با سطحه کیفی چیکار دارم تو پسته خودم هم گفتم که بازی ها در حد انتظار ظاهر نشدند ! دوستان میگن فقط بازی منم بازیها را نام بردم !

دومین مسئله اگه سالهای قبل بازی های بزرگ با میانگینهای بالای 9 کاندید اخر سال بودند پس شرایط همشون یکی بوده برای جایزه گرفتن و اگرم امسال همه بازهای میانگینشون پایین بوده بازم شرایط یکسانه چون ماله همشون کم بوده و احتمال جایزه گرفتن برای همشون یکی هست ! گرفتی که چی گفتم ؟!

اصلا تو بیخیال این شو تو فقط اینو بچسب که من میگم امسال بازیه بزرگ زیاد داشتیم همین ! راه دیگه ای هست من منظورم را برسونم ؟ یا ما باید هر سال اخرش یه همچین بحثی داشته باشیم ؟:دی

BioShock Infinite
Grand Theft Auto V
The Last of Us
Tomb Raider

جداً این چی میگه این وسط!؟!؟یه بازی مثل فوتبال رو میگذاشتن بهتر بود:|:|:|
رسماً جفت پا رفتن تو دهنه نصف IP های سال دیگه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or