اعلام رسمی ساخت God of War III از سوی SCEA

finalgod

کاربر سایت
طبق خبری که در Gamespot وجود داره SCEA رسما اعلام کرد که استودیوی Santa Monica در حال ساخت قسمت سوم این بازی هستند و تنها اطلاعاتی که از این بازی فاش شده اینه که از Dual Shock و Sixaxis پشتیبانی میکنه و در 1080p اجرا میشه

متاسفانه در کنار این خبر خوش یک خبر ناخوشایند دیگه ای هست که Cory Barlog کارگردان قسمت دوم بازی دیگه در ساخت قسمت سوم بازی مشارکت نمیکنه و هیچگونه همکاری دیگری با SCEA نداره و همچنین آینده کاری Cory Barlog نامعلوم میباشه و مشخص نیست که کار بعدی او چی هست

پ.ن:خداییش خیلی حیف شد همچین کارگردانی رو از دست دادن حالا معلوم نیست اونی که قسمت سوم رو کارگردانی میکنه بتونه به خوبی قسمتهای قبلی بسازه اگه دوباره بدنش دسته David Jeffe عالی میشه. چه کسی بهتر از خالق این سری :love:

عاليه بالاخره سوني يك حركتي كرد جاي خوشحالي كه اين كنسول هم پيشرفت كنه چون واقعا اسم سوني و پلي استيشن تا ابد با صتعت بازي ميمونه گرچه خودم xbox360 fanهستم.
عرضه این بازی خیلی فراتر از یه حرکته!
ارزش این بازی از MGS4 و FF13 هم بیشتره چون امکان داره این دوتا رو 360 بیان ولی امکان نداره GOW3 روی 360 بیاد!!!:blink:

عرضه این بازی خیلی فراتر از یه حرکته!
ارزش این بازی از MGS4 و FF13 هم بیشتره چون امکان داره این دوتا رو 360 بیان ولی امکان نداره GOW3 روی 360 بیاد!!!:blink:
هنوز تو خاب زمستونی بسر میبرید :laughing: اگه سونی شده کارخونش رو بفروشه نمیزاره این دوتا بازی برا 360 بیاد:cheesygri چون دیگه بیش از اندازه ***** زیاد میشه!
اصلا gow2 رو یه طوری تموم کردن که نسخه بعدیش رو بسازند واقعا خیلی باهال بود کراتوس گفت: زئوس میخام*****;)

من یه خاطره از خودمول بدم :
یه رو بر خانه نشسته بودم داشتم تخمنه می خوردم یه هودیدم تلفن زنگ زد
گوشی رو ورداشتم گفتم کیستی
گفت کریتوس هستم
به ما گفت بیا این god of war 3 رو کارگردانی کن منم metal gear 4 رو دادم این یارو کوجیما فعلا مشغول باشه ... خلاصه یه طیاره در بس گرفتیم و 2 روزه god of war 3 رو تموم کردیم
بعد گفتم تاریخش فعلا TBA باشه که کلاس کار بره بالا.
خوب شما خوب هستید در سلامتی کامل به سر می برید هُع

گفت کریتوس هستم
به ما گفت بیا این god of war 3 رو کارگردانی کن منم metal gear 4 رو دادم این یارو کوجیما فعلا مشغول باشه ... خلاصه یه طیاره در بس گرفتیم و 2 روزه god of war 3 رو تموم کردیم

دوست عزیز اینجا بخش اخبار است نه بحثهای خارج از بحث . اینگونه جملات جاش اینجا نیست . با تشکر :-"

گفت کریتوس هستم
ايول خيلي باحالي:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::cheesygri

من عضو گیم اسپاتم توی یکی از ایمیلهاش این بود که شاید جالب باشه :

2001267132540165508_rs.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or