amin8speed
کاربر سایت
سلام دوست گرامیدوست عزیز قبلا ثبت شده !
چرا اچیومنت forza 4 پاک شده؟
راهنمای اچیومنت AC: Revelation رو که نذاشتین، حداقل راهنمای اچیومنت Batman: Arkham City رو بذارید، الان سایت های دیگه از این سایت خیلی قوی تر دارن کار می کنن، قبلا اینجا تو اچیومنت گاید حرف اول رو می زد، الان چه خبر شده؟
خدایی نکرده مدیرای سایت بلایی سرشون اومده؟آقای مدیر لطفا جواب بده. اجازه دارم آچیومنت 3 تا بازی Assassins creed RE و Batman AC و Forza 4 رو بذارم یا نه.الو؟
برای اینکه به طور ناشیانه ای از سایت بازینما کپی پیست شده بود !بله منم همین سوال رو داشتم. من خودم اوون تاپیک رو باز کردم ولی مشکلی نیست.
حالا می خوام از مدیران سایت اجازه بگیرم که دوباره تاپیک آچیومنت های FORZA 4 رو راه بندازم. اجازه هست؟
اقایs.n.a لطفااچیومنت Assassin Creed: Revelations زودتر بگزارید نیازمندیم
سلام دوست گرامی
لطفا راهنمای AC: Revelation رو که به نام شما ثبت کردند رو برای ما قرار بدید که خیلی لازمش داریم
دعات می کنیم
آقای مدیر لطفا جواب بده. اجازه دارم آچیومنت 3 تا بازی Assassins creed RE و Batman AC و Forza 4 رو بذارم یا نه.الو؟
راهنمای اچیومنت AC: Revelation رو که نذاشتین، حداقل راهنمای اچیومنت Batman: Arkham City رو بذارید، الان سایت های دیگه از این سایت خیلی قوی تر دارن کار می کنن، قبلا اینجا تو اچیومنت گاید حرف اول رو می زد، الان چه خبر شده؟