vsg24
کاربر سایت
دقیقاً به همین دلیل از خریدش منصرف شدمBF1 که اخیرا با آپدیت جدید اصلا توی لیست سرور ها پینگ بالای ۲۰۰ رو معمولا دیگه نمیاره. سرور های غیر DICE هم اصلا بالای ۱۵۰ کیک میکنن.
فکر کنم بیخیال شدنهیچ خبری تا الان نشده ؟؟ مثلا از راکت لیگ یا اورجین
بازی راکت لیگ و سیستم اورجین رو کاری نکردین هیچ دسترسی ایرانی ها به فروشگاه یوبیسافت هم قطع شد. باز کردن دوتا سایت واقعا فکر نکنم برا عموم مفید باشه. ( آخه سایتای معروف و مفید هم نیستند ) حداقلش اینه بیاید یه گزارشی چیزی بدن که حداقل بیخیال شدیم یا داریم روش کار میکنیم. تا الان تو این 4 تا صفحه ببینید چند نفر سیستم اورجین و راکت لیگ رو گفتن ولی هنوز که هنوزه ......... . حداقلش بگید نمیشه یا قبول نمیکنند یا اصلا نمیتونیم دنبالش بریمبا سلام و وقت بخیر،
در این تاپیک قصد داریم به جمع آوری فیدبک های شما عزیزان در خصوص بازیهایی که به هر دلیل مسدود شده بپردازیم.
بنده پس از جمع آوری اطلاعات مورد نظر نسبت به معرفی و اعلام این سایتها به وزارتخانه و نهادهای مرتبط اقدام خواهم کرد.
لذا لطفاً در هر پست نام بازی و ترجیحاً آدرس IP سرور مورد نظر رو اعلام بفرمائید.
با تشکر
درسته، بازی homefront Revolution هم این مشکل رو داره بعد مکاتباتی که با پشتیبانیش داشتم، بهتره قبل خرید یه بازی آنلاین از پشتیبانی بازی پرسید که آیا سرورهاش گوگله یا نه.بازی Rocket Leauge :
تا جایی که من میدونم این بازی سروراش توسط گوگل پشتیبانی میشه و اون بخش ار سرورای گوگل هم برا ایرانی ها تحریمه ( من واقعا اطلاعات دقیقی ندارم ولی سروراش یه ربطی هم به گوگل آنالیز داره )
فیلترن باز!سلام،
سایتهای زیر رفع فیلتر شد.
lolskill.net
lolking.net
سلام و درود... .با سلام و وقت بخیر،
در این تاپیک قصد داریم به جمع آوری فیدبک های شما عزیزان در خصوص بازیهایی که به هر دلیل مسدود شده بپردازیم.
بنده پس از جمع آوری اطلاعات مورد نظر نسبت به معرفی و اعلام این سایتها به وزارتخانه و نهادهای مرتبط اقدام خواهم کرد.
لذا لطفاً در هر پست نام بازی و ترجیحاً آدرس IP سرور مورد نظر رو اعلام بفرمائید.
با تشکر