malek911
Loyal Member
مخابرات منطقه شکایت کن.اگه درست نشد به سازمان تنظیم مقررات ۱۹۵.کجا برم شکایت؟ مخابرات منطقه یا ۲۰۲۰ زنگ بزنم؟
تو سایتشون یه شکایتنامه بنویس و فرمشون رو پر کن .قطعا رسیدگی میکنن
مخابرات منطقه شکایت کن.اگه درست نشد به سازمان تنظیم مقررات ۱۹۵.کجا برم شکایت؟ مخابرات منطقه یا ۲۰۲۰ زنگ بزنم؟
210.148.52.96
سرور کونامی pes19
از اینا هم تست بگیر ببین چنده.منم تانوما دارم و به غیر pes19 بقیه بازیها پینگ عالیه
85.195.103.213
85.195.73.35
فیفا ۱۹
54.154.207.39
بتل ۱ سرور هلند
از اینا هم تست بگیر ببین چنده.منم تانوما دارم و به غیر pes19 بقیه بازیها پینگ عالیه
85.195.103.213
85.195.73.35
فیفا ۱۹
54.154.207.39
بتل ۱ سرور هلند
battlefield 1این مورد آخر مربوط به چه بازی هست؟ بتل فیلد؟ بتل رویال؟
اینم ip سرور بازی battlefield Vاگر کسی IP جدید این بازیها رو بتونه بده خیلی کمک کرده:
FIFA 18
Rainbow
Overwatch
Portal
ممنون
سرور آلمان battlefield Vاگر کسی IP جدید این بازیها رو بتونه بده خیلی کمک کرده:
FIFA 18
Rainbow
Overwatch
Portal
ممنون
سرور آلمان battlefield V
18.197.156.55
به نظرم این سرور رو در اولویت قرار بدین بهتر باشه چون تو بتل v انتخاب سرور بازی دست خودمونه که به کدوم وصل بشیم و اکثر ایرانیها سرور آلمان رو انتخاب میکنن.
در ضمن اگه میتونید خودتون بی واسته ترین تست پینگ رو با این سرور بگیرید ببینید چند میشه.میخام ببینم حداقل پینگی که از داخل ایران میشه با این سرور گرفت چند میشه
سلام.ممنون بابت پیگیریتون.من خودم مشکلی ندارم و پینگم اکثرا ۷۰ هستش ولی اکثر دوستان بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هستش پینگشون.در ضمن این نرم افزاری که باهاش پینگ گرفتید چیه؟قابل استفاده رو pc خونگی هم هستش؟سلام،
مرسی از معرفی این سرور، ولی لینک بین الملل خوبی به کلاد این سرور از ایران وجود داره و پینگش هم زیر 100 هست.
شما مشکل دارید باهاش؟ لطفا یک عکس از tracert تون به سمت این مقصد بذارید.
به هر حال من توی مانیتورینگ اضافه اش کردم و وضع پینگش طبق تصویر پیوست از دیشب خوب و ثابت بوده.
سلام.ممنون بابت پیگیریتون.من خودم مشکلی ندارم و پینگم اکثرا ۷۰ هستش ولی اکثر دوستان بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هستش پینگشون.در ضمن این نرم افزاری که باهاش پینگ گرفتید چیه؟قابل استفاده رو pc خونگی هم هستش؟
من با hearthstone مشکل دارم
وسط بازی فیریز میشه