اعتیادآورترین گیم پلی ها

header.jpg

کلمه اعتیاد برای این بازی کافی نیست، شاید کلمه معتاد حشیشی برای این عنوان مناسب باشد! Arkham Asylum اولین نسخه از سه گانه فوق العاده Arkham هست که راکستدی کار غیر ممکن را ممکن کرد. هیچ کس تصور نمیکرد که با فضاسازی بایوشاک و سیستم Beat Em Up سری اسپایدرمن و داستانی که توسط Paul Dini نوشته بشه، یکی از به یاد ماندگار ترین بازی های نسل هفتم رو بسازد. گیم پلی به شدت اعتیاد اور است. به عنوان فرد جستجوگر که بازی پر از راز و مرز های جذاب قرار گرفته، معادل 10 ساعت هست و کسانیکه فقط میخوان محو قسمت داستانی بازی بشوند، 8 ساعت است. من بعد از 10 بار تموم کردن این بازی، باز هم اشتیاق انجام دوباره ان رو دارم و باز هم میگم که Arkham Asylum بهترین عنوان این سه گانه است.
منم هیچ وقت از سه گانه آرکام خسته نشدم.. فوق العاده بودن سه قسمت راکستدی.. اوریجینز با اینکه بتمن بود و خیلی هم خوب بود ولی روح و عمق ساخته های راکستدی رو به هیچ عنوان نداشت..
بین بازی های اعتیاد آور هم جدیدا فقط اورواچ میزنم به طوری که سینگل بازی های دیگه رو اصن حوصلم نمیکشه بشینم پاش..
بلادبورن رو یکم رفتم و مطمئنم جلو برم معتادش میشم ولی ولی اورواچ لعنتی نمیذاره سر هیچ بازی برم .. مگه همین بازی بتونه نجاتم بده.!

header.jpg

شاید دنیای زیر آب،تونسته باشه یک اتمسفر خاص و ترسناکی را به ما نشون بده، اما از نظر گیم پلی Run & Gun بایوشاک بی کران نمیرسه. خب کن لوین رفت سراغ دنیای بیرون از آب و دنیای متفاوتی از کلمبیا رو به ما نشون بده که دیگه خبری از Big Daddy و.. نبود. بلکه کنارش یک داستان عاطفی قدرتمند و یک گیم پلی اعتیاد آور سریع بود که حتی از نفس هم نمی افتاد. سیستم شوتینگ بازی و استفاده از نیرو های مختلف ، جامپینگ و محیطی نسبتا Sandbox ، تونسته بود به مدت 12 ساعت، مرا به انجام بازی وادارد و یکی از اعتیاد آورترین گیم پلی برای من بود.

آخرین ویرایش:
بدون شک R6 تا الان 810 ساعت بازی کردم....و مطمئن هستم حالا حالا بازیش میکنم:| شاید باور نکنید رو چند پلتفرم بازی دارم...استیم-اوروجین-بتل نت-psn و ... چند صد بازی دانلود نشده دارم ...ولی همچنان فقط و فقط روز و شبم شده r6 |:
ضیافت دیشب ما
pr32_tom_clancy_39_s_rainbow_six®_siege2017-4-2-2-35-45.jpg

کلن با کلن افتادیم نفسی ازمون در اومد باور نکردنی بود! دست اخر 4-5 داشتیم میباختیم یکی از بچه ها 3به 1 گرفت دست اخر 5-5- مساوی شد( یک به یک باهم هم دیگه رو کشتن) در کمال ناباوری دو دست بعدی رو بردیم سر جمع بازی خوفناکی بود:D

header.jpg

یکی از اعتیاد ترین گیم پلی ها، گیم پلی عنوان ستایش شده Doom 3 هست. این عنوان که اخرین عنوان درست و حسابی جان کارمک و id Software هست، تونسته بود که منو به مدت 20 ساعت جلوی کامپیوتر بنشاند و ازش لذت ببرم. گیم پلی بازی Run & Gun هست و واقعا یک عنوان Run & Gun درست حسابی هست. بازی یه لحظه از نفس نمی افتد و هر لحظه پر از هیجان و وحشت است. من بازی را حدود 15 بار تمومش کردم و اگر کسانیکه میخوان بازیش کنن، حتما نسخه اصلیشو بگیرن نه BFG Edition ! عاشق quick Save هاشم!:-bd
فرق نسخه اصلی اش با bfg چیه؟

بدون شک R6 تا الان 810 ساعت بازی کردم....و مطمئن هستم حالا حالا بازیش میکنم:| شاید باور نکنید رو چند پلتفرم بازی دارم...استیم-اوروجین-بتل نت-psn و ... چند صد بازی دانلود نشده دارم ...ولی همچنان فقط و فقط روز و شبم شده r6 |:
ضیافت دیشب ما
pr32_tom_clancy_39_s_rainbow_six®_siege2017-4-2-2-35-45.jpg

کلن با کلن افتادیم نفسی ازمون در اومد باور نکردنی بود! دست اخر 4-5 داشتیم میباختیم یکی از بچه ها 3به 1 گرفت دست اخر 5-5- مساوی شد( یک به یک باهم هم دیگه رو کشتن) در کمال ناباوری دو دست بعدی رو بردیم سر جمع بازی خوفناکی بود:D

700 ساعت بازی کردم ولی این اتفاق تا حالا نیافتاده برام که 5-5 مساوی شه :D

• Like
Reactions: Paradise Lost
اصلا مگه می شه ادم 1000 ساعت پای 1 بازی بشینه دیگه تگری می زنه ادم اینقدر گیم پلیش تکراری می شه. کی پس برای باقی بازی ها اصلا زمان بذاریم

برای من این بازی بوده هنوزم گاهی 1 مرحله ای ازش رو می رم.

Sonic Adventure 2

بعضی بازیا صرفا بخاطر خاطرات خوب و شیرینی که ازش داریم باعث شدن چندین بار تمومشون کنیم. مثل همین RE 4 که اکثر گیمرای ایرانی بیشتر از یه بار تمومشون کردن (حداقل اینطور ادعا میشه:D)

اما از اون طرف بازی هایی هستن که واقعا یکی از اهدافشون ایجاد اعتیاد هست. کسایی که بلادبورن/دارک سواز بازی کردن اینو خیلی خوب حسش میکنن. وقتی داری بازی میکنی، تا وقتی به لول مورد نظرت نرسی یا اون باس فایت مورد نظرتو شکست ندی نمیتونی ازش دست بکشی.
هربار هم به لطف (!) سختی بازی انگیزه برای لول آپ کردن بیشتر و میشه این همینطور ادامه داره...:x

پ.ن: @Metal Gear دم شما هم گرم بابت تاپیک. کلی خاطرات میتونه زنده بشه اینجا:D

• Like
Reactions: ClaP TraP
فرق نسخه اصلی اش با bfg چیه؟

نسخه BFG دستکاری شده است و اصلا حس ترسناک اورجینالش رو نمیده.. نورپردازی بازی به شدت زیاد شده و چراغ قوه که بهترین دوست در دوم 3 اصلی هست، به صورت اتوماتیک قرار گرفته که حس ترسناکش از بین رفته.

• Like
Reactions: Ostad fariborz
header.jpg

GTA IV قطعا بزرگترین و بی نقص ترین بازی راکستار است. در کنار نوآوری های خارق العاده بعد ازهشت سال، تونسته بود خودش را به عنوان بهترین بازی Open-World نیز در گینس ثبت کند. نمیدانم که چند بار IV رو تموم کرده ام.. و حتی با طولانی بودن بازی و 83 تا ماموریت، باز هم آدم را وادار می کند که برم در شهر لیبرتی سیتی یه گشتی بزنم، یه بازی کنم، با گوشی ام از مردم عکس بگیرم، تاکسی بگیرم.... کت و شلوار بخرم و..... صد البته چنین حسی رو من در V نداشتم (V هم عالی است) اما IV با نزدیک 45 ساعت گیم پلی، یکی از اعتیاد آورترین بازی های تاریخ است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or