habibmp3
کاربر سایت
منم هیچ وقت از سه گانه آرکام خسته نشدم.. فوق العاده بودن سه قسمت راکستدی.. اوریجینز با اینکه بتمن بود و خیلی هم خوب بود ولی روح و عمق ساخته های راکستدی رو به هیچ عنوان نداشت..
کلمه اعتیاد برای این بازی کافی نیست، شاید کلمه معتاد حشیشی برای این عنوان مناسب باشد! Arkham Asylum اولین نسخه از سه گانه فوق العاده Arkham هست که راکستدی کار غیر ممکن را ممکن کرد. هیچ کس تصور نمیکرد که با فضاسازی بایوشاک و سیستم Beat Em Up سری اسپایدرمن و داستانی که توسط Paul Dini نوشته بشه، یکی از به یاد ماندگار ترین بازی های نسل هفتم رو بسازد. گیم پلی به شدت اعتیاد اور است. به عنوان فرد جستجوگر که بازی پر از راز و مرز های جذاب قرار گرفته، معادل 10 ساعت هست و کسانیکه فقط میخوان محو قسمت داستانی بازی بشوند، 8 ساعت است. من بعد از 10 بار تموم کردن این بازی، باز هم اشتیاق انجام دوباره ان رو دارم و باز هم میگم که Arkham Asylum بهترین عنوان این سه گانه است.
بین بازی های اعتیاد آور هم جدیدا فقط اورواچ میزنم به طوری که سینگل بازی های دیگه رو اصن حوصلم نمیکشه بشینم پاش..
بلادبورن رو یکم رفتم و مطمئنم جلو برم معتادش میشم ولی ولی اورواچ لعنتی نمیذاره سر هیچ بازی برم .. مگه همین بازی بتونه نجاتم بده.!