اعتراض همگانی نسبت به رفع هیلتر PS Store

اقا منم درخواست دادم
یه چیزی با تربیت باهاشون حرف بزنید درگیری پیش نیاد یهو میزنن خودمونم ***** میکنن :|
نشون بدید چقدر گیمر ها با شخصیت تشریف دارن :d

درخواست رفع ***** تارنمای مورد نظر شما قبلا ثبت شده و در حال بررسی می باشد.

​بی خودی دیگه ثبت نکنین ... درخواست فقط یه بار میره بقیه وصل میشه سمت چپ

من که دیگه خسته شدم! اونروز توی شرکت این دوستمون نشسته بودم، یکی از کارمنداش اومد صدامون زد گفت بیاین این یارو رو ببینید، یه زن 40 ساله اینا بودش که خیلی شیک و تر و تمیز لباس پوشیده بود و سوویچ یه BMW هم دستش بود، بعد داشت برای دختره توضیح میداد که من کار ندارم فقط دولت سرویس های اینترنت رو فیتلر میکنه! من میخوام شما وقتی این اینترنت رو به ما میدید تمام سایت های Fashion و لباس و مدلینگ رو ببندید که بچه هام نتونن ازش استفاده کنن!!!!!!!!!
من به شما میگم کشور 10% جمعیتش هم این شکلی باشن ما باید انتظار بیشتر از این داشته باشیم؟

یعنی یک بارنشد که آدم با خیال راحت به تخت خواب بره :|
یکباره استیم میزنن بعد سونی میترکونن بعد گرونی میاد رو اعصاب یا اون ور آب و دیگر کشور ها هی میزنند تحریم می کنند ،یکباره اینترنت منفجره می شه .......
خبر خوب یکی به من بده :|

آخرین ویرایش:
میگم این طور که پیش میریم همه شبکه های ارتباطی ***** ميشن...ماه دیگه باید با دود سرخ پوستی با هم صحبت کنیم....بچه ها من فردا نتیجه رو میگم...یه زنگ میزنم...مسول رفع هیلترینگ....

My PSN Id: Abadan-Game

مطمئنيد فييلتره؟ براي من سالمه . شايد يك سري ISP شيرين كاري جديدشون باشه. البته من با pc رفتم كنسول رو خبر ندارم.
كلا اين چند وقته اينقدر مشكل بوده كه ... UDP و... نبايد تعجب كنيد.

استور سونی با PS3 بازه من همین الان رفتم. البته چیزی نخریدم که ببینم میشه یا نه. ولی در هر صورت شکایت رو ثبت کردم ولی مطمئنم همه ی اینا به سمت چپشون دایورت میشه :d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or