اعتراض همگانی نسبت به رفع هیلتر PS Store

من ایران نیستم و علاقه ایی هم به سونی ندارم اما این عمل رو محکوم میکنم بعد از دیدن این تاپیک رفتم و درخواست دادم کد رهگیریی هم گرفتم عکسش رو اینجا اپ میکنم دوستان خودشون پیگیریی کنن اگه خواستن

12259538083166746819.png

این برادرهامون خدایی دیگه دارن از حدش میگذرونن !! :| :| :|
حد = منظور اون چیز نرمالی که تا چندوقت پیش بوده :دی

تو کشور که کلاً فقط یه تفریح هست اون هم گیمه ، جدیداً هم که دارن عملاً به گیمرها میگن برید بمیرید :bighug:

واقعا غیر گیم هیچی نیست...تو آبادان یه شهربازی بود.. کابین پرت شد 2 نفر مردن...6ماه تعطیله...هوا به شدت گرم....ما جز گیم هیچی نداریم....

My PSN Id: Abadan-Game

خیلی جالبه اگه با بخش خاصی مشکل دارند میتونند اون تگ خاص رو خیلی راحت فیـــلتر کنند ( مثل گوگل , شما چیز خاصیو سرچ کنید اون چیز *****ه ولی خود گوگل و برخی سایتها باز میشن ) الان خیلی قشنگ میتونند یوتیـوب و فیس*بوک رو هم به همین شکل در بیارند و از فیـلتر دائم و کامل در بیارنشون ... ولی مشکل از اون آب هندوانه لعنتیه :)
تازه خبر رسیده قراره اینترنت ملی بشه ( شایدم اشتباه گفتند ) ولی با اون ملی که قبلا سر و صداش در اومده بود فرق داره یعنی سرعت کاربرای خانگی در باز کردن سایتای داخلی بالا میره و همچنان هم میشه سایتای خارجی ... ببخشید سایتای فیـیلتر خارجی رو باز کرد :)
بریم کار پیدا کنیم دیگه چون هر سرگرمی دیگه ای حرام است

واقعا غیر گیم هیچی نیست...تو آبادان یه شهربازی بود.. کابین پرت شد 2 نفر مردن...6ماه تعطیله...هوا به شدت گرم....ما جز گیم هیچی نداریم....

My PSN Id: Abadan-Game

ابادن عاشق ابادن و مردمش هستم با اینکه تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم و اصالت تبریزی هستم اما عاشق مردم ابادن هستم 40 ساله پیش توی خاورمیانه شهری به پیشرفتگی ابادن نبود الان این رفیقمون میگه سرگرمی نیست خیلی ناراحت شدم به خدا اومیدوارم همه چی ردیف بشه به حق علی

Gamespot.IGN,Gametrailers,RockstarGames,و ...آخه من نمیدونم کدوم ...... اینا رو مسدود می کنه...ای خدا چه گناهی کردیم که تو ایران و اون هم در این دوره زمانی متولد شدیم؟؟؟:(

اینم از تدبیرو امید...دیگه هیچ امیدی به یه روز خوب میاد نمی شه داشت...هر روز بدتر از دیروز)x

zSkId5zjq5jb
اینم مال من.دیگه ادم نمیدونه چی بگه با این کار ها.یعنی اگه پول دارید برین یه مملکت دیگه خوش باشید.اگه هم مثل من پولدار نیستید تو فکرش باشید که بعد چندسال سختی کشیدن برید خارج.فایده نداره هر روز یه بامبول ...

برادران زحمت کش کلا دوشواری دارند :دی

من بودم اول میزدم پیوندها رو فیلـتر میکردم :| اینا نیمفهمم چه شونه :|

حالا شما اعتراض کنید کو گوش شنوا :))

حالا زیاد نباید تند رفت اونم تو بازی سنتر...میان برای اینجا هم مشکل ایجاد می کنن

برای اینکه این تاپیک پابرجا بمونه تا هنگام برطرف شدن مشکل سعی کنید درست پست بدین وگرنه هم باعث می شه چند نفر بن بشن و هم تلاشها بی نتیجه بمونه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or