اطلاعات کامل از Ubi Day 2008

rezaigi2004

کاربر سایت
ubisoft-thumb.jpg

سلام

فردا یعنی روز 28 می سال 2008 یوبی سافت بار دیگر در روز رویایی باز میگردد روزی که تمام گیمرهای حرفه ای منتظر این روز و اطلاعات جدید از بازی های سال 2008 یوبی سافت هستند.
یکی از اتفاقات مهم این روز نمایش زنده گیم پلی بازی Far Cry 2 میباشد عنوانی که به یکباره از آب و طراوت به خشکی و آتش! تغییر یافت منتظر این نمایش بزرگ هستیم. در کل بازی های زیر سال 2008 به گفته یوبی سافت عرضه خواهد شد:

Brothers In Arms: Hell's Highway برای پلتغرم های PC-PS3-X360
FarCry 2 برای پلتفرم های PC-PS3-X360
Rayman Raving Rabbids 3 انحصاری برای WII
Tom Clancy's EndWar برای پلتفرم های PC-PS3-X360
Tom Clancy's HAWX برای پلتفرم های PC-PS3-X360
Prince of Persia: Prodigy برای پلتفرم های PC-PS3-X360

و البته شاید Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction...!

به لیست بالا Harvest Moon Online رو هم اضافه کنید.

اما برای پلتفرم های دیگه هم یوبی سافت بازی داره از جمله:

Innocent Life: A Futuristic Harvest Moon - Special Edition کنسول PS2
Harvest Moon: Island of Happiness برای DS
Rune Factory 2 برای DS

حالا 2009 البته این بازی ها رو بگذاریم 2009 چون حتی یک عکس هم ازشون ندیدیم پس شاید فردا معجزه بشه:

Ubisoft Reflections داره عنوان محبوب درایور رو برای PS3 انحصاری از کی میسازه خدا میدونه!!!
Ubisoft Paris شاید داره روی عنوان Red Steel 2 کار میکنه شاید چون احتمالا استدیو عوض بشه!
Avatar... این یکی آخرشه چون یوبی سافت می 2009 رو برای این بازی تایین کرده!

اما کسانی که میخوان به صورت زنده این همایش رو ببینن در سایت uplay ثبت نام کنن و از دیدن لوگو یوبی سافت لذت ببرن!

اینم چند تا از بروبچ یوبی سافت فعلا!

qyhn55.jpg

آخرین ویرایش:
خو پس بقیه خبر ها هنوز تو راهه؟splinter بعدی تو مار نیست برای ps3 چی امکان داره مثل بایوشوک(یه مثال الکی)بعد ها برای ps3 هم بیاد؟!(آخه من در راه خریدن ps3 هستم و میخوام از انگل بودن(پی سی گیمر بودن)در بیام

Far Cry 2 واقعا دیگه عجیبه آدم تعجب میکنه و درد تمام وجودشو فرا میگیره :((

اما من خودم از خبر Beyond Good And Evil بیشتر خوشحال شدم یادش بخیر با 1کش چه حالی کردم :love:

اما منتظر یه خبری از XIII هم بودم دوستانی که بازیش کردن یادشونه که داستان نیمه تموم شد .

اما منتظر یه خبری از XIII هم بودم دوستانی که بازیش کردن یادشونه که داستان نیمه تموم شد .
بازی تکی بود. هم از نظر سبک طراحی هم اون تیکه تیکه شدن صفحه به سبک کتابهای کمیک. شاید فروشش مسوولان رو راضی نکرده !
هیچ خبری هم از Splinter Cell Conviction نیست. انگار واقعآ اون قضیه که کل طرحهای بازی رو ریختن دور و دارن از اول روش کار میکنن واقعی بوده.

توی اون Trailer بازی Far Cry 2 که برای 360 بود , آدم هاش خیلی مصنوعی میمردن انگار داشتن فیلم بازی میکردن , سیستم کاور و این جور چیز ها هم که نداشت , داشت؟!

من یه پیش نمایش توی گیم اسپات از فارکری 2 خوندم کلی تعریف هوش مصنوعی و گرافیکش رو داده بود . (مخصوصا هوش مصنوعی ) . گفته باز ی احتمالا مساحتی حدود 50 کیلومتر مربع رو در بر داره . یه چیز دیگه هم که گفته بود این بود که بازی حدود 50 تا ماموریت جانبی علاوه بر ماموریت های اصلی داره .

به نظر من فار کری 2 واقعا گرافیک خوبی داره روی کنسول ها ولی این که بخوایم گرافیکشو با کرسیس روی وری های مقایسه کنیم یه کم بی انصافیه . یه چیز دیگه هم که هست کریسیس واقعا گیم پلی جالبی داشت باید ببینیم گیم پلی فارکری چطوری میشه .

بازی تکی بود. هم از نظر سبک طراحی هم اون تیکه تیکه شدن صفحه به سبک کتابهای کمیک. شاید فروشش مسوولان رو راضی نکرده !
هیچ خبری هم از Splinter Cell Conviction نیست. انگار واقعآ اون قضیه که کل طرحهای بازی رو ریختن دور و دارن از اول روش کار میکنن واقعی بوده.
رضا جان كه نوشته! به نمايش در اومد.
ولي اگر شاهزاده توي E3 قابل بازي كردن باشه ولي SC نه مطمئنا ...:((
اميدوارم با طرح هاي جديد گند نزنند به بازي ...
چرا حتي يك خبر هم از AC2 نيست آخه؟ :(

رضا جان كه نوشته! به نمايش در اومد.
ولي اگر شاهزاده توي E3 قابل بازي كردن باشه ولي SC نه مطمئنا ...:((
اميدوارم با طرح هاي جديد گند نزنند به بازي ...
چرا حتي يك خبر هم از AC2 نيست آخه؟ :(
SC هیچ نمایشی نداشته. احتمالآ توی E3 با تریلری کاملآ جدید طرف هستیم ! اگه بازی همون مسیر قبلی رو پیش میرفت حداقل دو تا عکس ازش نشون میدادن ولی الآن سکوت کامل برقراره !
AC2 هم هنوز خیلی زوده. یکش مگه چند وقته اومده که دو رو نشون بدن. فعلآ Prince Of Persia تو نوبته !

CVG با یکی از اعضای Ubi درباره اینکه SC : Conviction در Ubi Day شرکت نکرده صحبت کرده.
اول از همه اینکه بازی ساختش ادامه داره پس دوستداران سم ماهیگیر خوشحال باشند که بازی جدید ایشون هم بالاخره میاد و کنسل نشده ولی خب ، نباید انتظار داشته باشید که جناب ماهیگیر رو به این زودیها ببینید.
The spokesperson added, "Splinter Cell: Conviction is still in development," just in case you were in any doubt. Don't expect to see anything on Fisher any time soon then, basically.
و درباره تاریخ انتشار بازی هم میگه سال مالی 2008/2009 هست ولی بیشتر از این نمیتونن دقیق بشن و تاریخ مشخص تری اعلام کنند ، هر وقت وقتش بشه ، اطلاعات بیشتری در اختیار فنهای بازی میزارند.
And at this point in time we are not ready to be more specific than that. We will begin to communicate more once we feel the time is right for us and our fans.

وااااااااااااااااااااااااااااای این Tom Clancy’s H.A.W.X چه حالی بده دلم لک زده برای Flight action کلا این UBI حاله مشتی زیاد میده .
یه سری هم عکس از POP دیدم دیگه این Concept Artsit هاشون حالشون خرابه دیوانن اینا :confused:

پس میگفتن که قراره بازی رو دوباره بسازن و داستانش رو بازسازی کنن همش شایعه و دروغ بود؟
اگه قراره امسال انتشار بدن خدا کنه یک چیزی بدن که در شان استاد سم باشه.:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or