اطلاعات کامل از The Order: 1886 منتشر شد

HosseinBrusli

کاربر سایت
the-order-1886-playstation-41-600x300.jpg

بالاخره اولین اطلاعات مهم و با جزئیات از بازی انحصاری PS4 منتشر شد که به شرح زیر است :

اطلاعات عمومی :

1. The Order بلند پروازانه ترین پروژه Ready At Dawn است .
  2. کار بر روی موتور بازی از سال 2009 آغازشده و این موتور از میتواند ازتمام قابلیت های PS4 استفاده کند .
  3. طبق گزارش گیم اینفورمر ، The Order: 1886 خیره کننده ترین بازی ای بوده که تا به حال ساخته شده .
  4. تمام تصاویری که از The Order: 1886 پخش شده به صورت in-game بوده و تمام شخصیت ها ، سلاح ها و جزئیات بصری ای که در بازی تریلر بازی دیده میشوند به صورت مدل های in-gam پردازش میشوند .
  5. طبق تریلر dynamically ای که منتشر شده ، تمام منابع نوری موجود در بازی به صورت متغییر در زوایای مختلف دوربین حرکت میکنند .
  6. کنترل بازی به صورت سوم شخص است ، اما از لحاظ بصری ، بازی بسیار شبیه به فیلم های بزرگ هالیوودی است .
  7. استدیو بازی برای بهتر کردن حس بازی ، از دوربینی کارآمد استفاده کرده تا تمام حرکات را به صورتی واقعی تر به نمایش بگذارد .
  8. در The Order هر چیزی به صورت " فیزیک بدنی نرم " ساخته شده ، بدین معنا که در مقابل هر نوع نیروی خارجی ، از خود واکنشی طبیعی نشان میدهد .
  9. تکنولوژی جدید " soft-body physic " باعث شده ، شخصیت بازی تحت تاثیر تغییرات به وجود آمده محیطی قرار بگیرد ، طوری که حتی باد هم میتواند بر او تاثیر گذار باشد .
  10. داستان The Order توسط Ru Weerasriya و Kirk Ellis نوشته شده .

اطلاعات داستانی : ( بدون اسپویل )

1. داستان بازی با تاکید بر جهانی مملو از تاریخ ، فانتزی، علمی تخیلی و اسطوره شناسی ساخته شده و دارای دنیای بسیار غنی است .
  2. صد ها سال پیش بشریت تجزیه شد و گروهی کوچک ازمردم به " به عنوان افرادی با ژنتیک متفاوت " نامگذاری شدند که بعد ها نامشان به " نیمه نژاد تغییرکرد " .
  3. نیمه نژاد ها با توجه به نامشان بعد از موجودات اساطیری و شخصیت های اصلی داستانی قرار میگیرند ، اما در واقع گونه ای جدید از موجودات بسیار حساس روی زمین حساب میشوند .
  4. نژاد های مختلف موجود ، درگیر نزاع هایی اند که درنهایت منجر به جنگی بزرگ میشود .
  5. قرن ها بعد ، مردی به نام Arthur با کمک چند نفر دیگر ، گروهی را شوالیه هارا گرد هم جمع میکند تا بتوانند جهان رااز پلیدی ها نجات دهند . هدف اصلی این گروه نجات بشریت و مبارزه با " نیمه نژاد ها half-breeds " است .
  6. بعد ها در The Order ماده ای کشف میشود که " آب سیاه " نامیده میشود و با خوردن آن زخم ها و جراحات بازیباز خوب میشود و میتواند توسط آن به قدرت ها بهتری دست یابد . آب سیاه و سفید همچنین پیری را کند میکند و باعث میشود شوالیه ها در نبرد های بیشتری شرکت کنند ، ولی از آن به عنوان نوعی نفرین هم یاد میشود که بشر را درگیر خودش رده .
  7. در قرن 19 ، نژاد " نیمه نژاد " در حال پیروزی در جنگ است ، اما انقلاب صنعتی و توسعه فناوری هایی همچون ، کشتی هوایی ، ارتباطات بی سیم ، تصویر برداری حرارتی و .... باعث تغییر درنتیجه جنگ میشود .
  8. هنگام شروع بازی ، " نیمه نژاد ها " در حال پیدا کردن راهی برای زنده ماندن هستند و شوالیه ها نیز ، تلفات بسیار سنگینی داده اند .
  9. میزگرد شوالیه های زیر نظر رئیس مجلس یا ( صدر العظم ) است و هر گونه حفاظت ازقلمرو ، تحت دستور او انجام میشود .
  10. Galahad یکی از مشهورترین شوالیه هاست که عمر خود را صرف نابودی " نیمه نژاد کرده " . او در گذشته یک رشوه بگیر بوده و برای انجام هر کاری ، پول دریافت میکرد .

اطلاعات محیط :

1. لندن ، شهری مملو از نبرد های مختلف شرح داده شده .
  2. به دلیل جنگ و نابرابری در لایه های مختلف جامعه ، مردم شورش میکنند .
  3. شوالیه ها بهترین زندگی را دارند و فقرا بریا زنده ماندن تلاش میکنند .
  4. شورشیان از جنگ میان شوالیه ها و " نیمه نژاد " سوء استفده کرده و چون نمیخواهند دولت به آنها زور بگوید ، در کار شوالیه ها اختلال ایجاد میکنند .

اطلاعات گیم پلی :

1. گجت های مختلفی در بازی وجود دارد که Galahad میتواند از آنها استفاده کند .
  2. دوربین بازی سوم شخص است .
  3. Galahad قادربه کاور گیری و تعویض کاوراست و تپانچه ای نیمه اتومات استفاده میکند .
  4. حملات دشمن آنقدر پیچیده هست که شگفت زده میشوید و در سریع ترین زمان ممکن بهترین پوشش را برای خود انتخاب میکنید .
  5. تجربه بالای Galahad به او این امکان رامیدهد تا قبل ازهرنبردی ، اقدامات مختلفی برای یاران خود پیش بینی کند ، طوریکه میتواند یاران وتله های مختلف رابه بهترین شکل ممکن در بازی قرار دهد .
  6. غیر عادی ترین سلاح های ممکن رادر این بازی تجربه خواهید کرد . بعضی سلاح ها در بازی قابلیت ایجاد صاعقه دارند .
  7. اکثر سلاح های بازی در مراحل اولیه خود هستند . مثلا " Thermite Rifle " از آلومینیوم واکسید آهن ساخته شده و ذرات مختلفی را درهوا پراکنده میکند .

منبع

آخرین ویرایش:
از همین الان، متای 93 به بالا رو براش پیش بینی میکنم :دی

متای 93 به عنوان اولین بازی بی نظیر نسل کم نیست !؟ :d من میگم احتمالا 95 میگیره . البته باید تااولین تریلر رسمی از گیم پلی هم صبر کنیم . ولی داستانش قطعا نمره ای کمتر از 9 نمیگیره به نظر من . گرافیکش هم بستگی داره .
چون اول نسله ، نمیشه مقایسه کرد . ولی اگر بخوایم با نسل قبل مقایسه کنیم 10 از 10 میشه به نظرم .

متای 93 به عنوان اولین بازی بی نظیر نسل کم نیست !؟ :d من میگم احتمالا 95 میگیره . البته باید تااولین تریلر رسمی از گیم پلی هم صبر کنیم . ولی داستانش قطعا نمره ای کمتر از 9 نمیگیره به نظر من . گرافیکش هم بستگی داره .
چون اول نسله ، نمیشه مقایسه کرد . ولی اگر بخوایم با نسل قبل مقایسه کنیم 10 از 10 میشه به نظرم .

خوب گفتم که بالای 93 :دی این بازی تا زمانی شاهکاره که سانتا و ناتی بازی ای معرفی نکردن :دی شک نکنید :دی

خوب گفتم که بالای 93 :دی این بازی تا زمانی شاهکاره که سانتا و ناتی بازی ای معرفی نکردن :دی شک نکنید :دی

ناتی بخواد معرفی کنه طبق معمول آنچارتد 4 و سانتا هم خدای جنگ جدید !!! دوست دارم کلا یه چیز جدیدازاین 2 تا استدیو ببینم ! که مرز های بازی رو بازم جابه جا کنه . البته اون انچارتد علی رغم گرافیک بالایی که داشت ، اما هوش مصنوعی عجیب و غریب و اسکریپت شده ای هم داشت !!! نمونه اش هم همون قسمتی که از بالای کوه سواراسبیم و بعد باید بریم پشت اون کامیون ها !! جدا مسخره ترین و مزخرف ترین تیکه کل تاریخ بازیهای رایانه ایه !!!! ناتان اون قدر مزخرف میپرید پشت کامیون که پیش خودم گفتم احتمالا ، بازی باگ اره یا با یه بازی خیلی خیلی سطح پایین روبرو هستیم ! کلا حالم بهم خودر از اون قسمتش !

ناتی بخواد معرفی کنه طبق معمول آنچارتد 4 و سانتا هم خدای جنگ جدید !!! دوست دارم کلا یه چیز جدیدازاین 2 تا استدیو ببینم ! که مرز های بازی رو بازم جابه جا کنه . البته اون انچارتد علی رغم گرافیک بالایی که داشت ، اما هوش مصنوعی عجیب و غریب و اسکریپت شده ای هم داشت !!! نمونه اش هم همون قسمتی که از بالای کوه سواراسبیم و بعد باید بریم پشت اون کامیون ها !! جدا مسخره ترین و مزخرف ترین تیکه کل تاریخ بازیهای رایانه ایه !!!! ناتان اون قدر مزخرف میپرید پشت کامیون که پیش خودم گفتم احتمالا ، بازی باگ اره یا با یه بازی خیلی خیلی سطح پایین روبرو هستیم ! کلا حالم بهم خودر از اون قسمتش !

من که شک ندارم، هر دوی این استودیوها، ایپی های جدید رو دارن میسازن و GOW - UC رو میزارن برای بعد! ولی در هر صورت استقبال میشه به هر نحوی :دی

اینم یه عکس خیلی قشنگ از GI : چه جوی داره لامصب ! تو عکس کملا مشخصه ! شوالیه ها باید شمشیر داشته باشن ! اینا فقط اسلحه دارن !! :|

یه نکته جالی دیدم که گفتم بگم : تو لیست تولید کننده بازی نام SCE Santa Monica Studio هم هست ! بعد تو صفحه این استدیو که میری اسم بازی The Order: 1886 رو هم زده ! نکته جالب این لیست هم بازی اخریه که توسط سانتا مونیکا برای PS4 در حال ساخته ! خدا میدونه چیه ! هر چی هست امیدوارم ربطی به خدا جنگ نداشته باشه که تکراری شده ! رسما بازی ای که توسط SCE Santa Monica Studio و Ready at Dawn ساخته بشه دیدنی میشه .

[TABLE="class: wikitable sortable jquery-tablesorter"]
[TR]
[TD]God of War: Ascension[/TD]
[TD]March 12, 2013[/TD]
[TD]PlayStation 3[/TD]
[TD]Internally developed[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hohokum[/TD]
[TD]2014[/TD]
[TD]PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita[/TD]
[TD]Collaborated development with Honeyslug[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]The Order: 1886[/TD]
[TD]2014[/TD]
[TD]PlayStation 4[/TD]
[TD]Collaborated development with Ready at Dawn.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Everybody's Gone to the Rapture[/TD]
[TD]TBC[/TD]
[TD]PlayStation 4[/TD]
[TD]Collaborated development with The Chinese Room.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Unannounced PS4 project[SUP][2][/SUP]
[/TD]
[TD]TBC[/TD]
[TD]PlayStation 4[/TD]
[TD]Internally developed, mentioned during gamescom 2013
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
اینم یه عکس خیلی قشنگ از GI : چه جوی داره لامصب ! تو عکس کملا مشخصه ! شوالیه ها باید شمشیر داشته باشن ! اینا فقط اسلحه دارن !! :|

[TABLE="class: wikitable sortable jquery-tablesorter"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

شوالیه یک مقامه و یک نفر د رهر مقطع زمانی میتونه اون مقام رو داشته باشه
الان دیگه بستگی به زمان داره که مثلا اگه کسی الان یک شوالیه باشه ممکنه کلا اصلا اسلحه هم نداشته باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or