اطلاعات کامل از PSP Phone

Noirique

کاربر سایت
سایت چینی IT168 ، اطلاعاتی کامل همراه با عکس و ویدئو را از PSP Phone که هم اکنون میدانیم در سری Xperia ِ محصولات سونی-اریکسون جای دارد را منتشر کرده :

pspphone2-china-01062011.jpg

این محصول دارای پردازنده گرافیکی "Qualcomm Adreno 205" خواهد بود ، که قدرتی در حدود 1GHZ خواهد داشت ! جالبتر اینکه بر طبق آزمایشات ، این پردازنده به فریم-ریت فوق العاده ی 59.1 دست پیدا کرد ! گفته شده که تا زمان عرضه این دستگاه ، پردازنده بهبود پیدا خواهد کرد و به نتایج بهتری خواهد رسید .
در نمونه مورد آزمایش ، باتری دستگاه دارای ظرفیت 1,500mAh بود و از نمایشگر LCD در اندازه ی 4 اینچ و با رزولوشن 854*480 بهره میبرد . دوربین این گوشی دارای حداکثر رزولوشن 5 مگاپیکسل با فوکوس اتوماتیک و فلش LED همراه با فیلم برداری 720p بود . همچنین 512MB Ram , 512 MB Rom , پشتیبانی از پورت Micro-USB , و یک میکروفون اضافه در پشت دستگاه همراه با قابلیت حذف صداهای اضافه از دیگر قابلیت های گوشی هستند .
جالب است بدانید که یک برنامه اختصاصی برای اجرای بازیها در این گوشی وجود دارد که در نمونه مورد آزمایش خالی از هر گونه بازی بود ولی مشخص شد بازیها در سه دسته ی ، بازیهای PSOne ، بازیهای PSP و یک قسمت جدید از هم جدا شده اند .

ps-phone-leak-2011-01-0619-31-03-rm-eng_103x88.jpg


Source
 
ین سونی اریکسون با این کارش بازار بازیهای موبایل رو خواهد ترکوند
تا وقتی غولی مثل گوگل تو گوشیهای آندرویدی وجود داره گوشیهای آندرویدیه سونی اریکسون هیچ فروش خاصی نمیکنن!
 
یه ضمیمه برای مطلب اصلی:

پردازنده ی بکار رفته در این گوشی -مثل بقیه ی گوشیها- بصورت SOC هست و تراشه ی گرافیکی هم جزیی از CPU بحساب میاد و اون 1 گیگاهرتز هم سرعت فرکانسی CPU هست و مختص تراشه ی گرافیکی نیست

در ضمن Adreno 205 هم در خیلی از گوشیهای اندروییدی دیگه مثل HTC Desire HD بکار رفته و چیز جدیدی نیست،قدرتش هم با بقیه ی گوشیهای موجود تفاوت زیادی نداره اما از گوشیهایی که بتازگی دارن میان-مثل LG Optimus 2X که تراشه ی Nvidia Tegra 2 داره- قدرت کمتری داره.
 
بالاخره عرضه میشه. اووووووووف چقدر منتظرش بودن بعضیا!:d
من نمیدونم حتما باید شبیه PSP GO باشه که اینجوری طراحی شد؟
 
تا وقتی غولی مثل گوگل تو گوشیهای آندرویدی وجود داره گوشیهای آندرویدیه سونی اریکسون هیچ فروش خاصی نمیکنن!

این حرفی کی زدی الان یعنی چی
من نفهمیدم غولی مثل گوگل خوب اندروید که اصلا ماله گوگله بعدش خودش نکسوس 1 رو داره که اونم فکر htc زد براش نکسوس 2 هم معرفی کرده اونم سام فکر کنه میزنه کلا گوگل خودش گوشی تولید نمیکنه که بخواد فروش کنه خیلی شرکت های دیگه از os اش استفاده میکنن
 
این که بازی های PS1 را اجرا میکند چیز جدید و عجیبی نیست . مدت زیادی است که گوشی های آندرویدی میتوانند با یک برنامه خاص بازی های PS1 و خیلی کنسول های دیگر را اجرا کنند. شاید تنها برتری اش حالت گیم پد گونه اش باشد که بازی را راحت تر میکند که با وجود گوشی آندرویدی کیبورد داری مانند Milestone این قابلیت هم مورد خاصی محسوب نمیشود البته با در نظر گرفتن اینکه بازی با صفحه لمسی و دکمه های مجازی هم خیلی سخت نیست.
بنظر من یک گوشی آندرویدی دیگر با استفاده از نام خانواده PS برای تبلیغات شاید بزرگترین ویژگی آن آندرویدی بودن باشد!
 
بسیار عالی.
این سونی اریکسون با این کارش بازار بازیهای موبایل رو خواهد ترکوند.;)


بازار بازي هاي موبايل رو اپل قبلا تركونده !


سوني اريكسون خواسته فقط يه تحولي در اين زمينه داشته باشه تا عقب نمونه، وگرنه گوشي نه ظاهر زيبايي داره نه كارايي به اون صورت جديد و پيشرفته اي !
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or