اطلاعات و تصاویر جدید از Final Fantasy XIII-2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

first-look-final-fantasy-xiii-2-20110118043556424-000.jpg

درود .

شرکت افسانه Square Enix بار دیگر شاهکار خود را به نمایش در اورد .
پس از انتشار سری اول بازی ، یعنی Final Fantasy XIII این شرکت به همانند FFX سری جدید این عنوان را با نام Final Fantasy XIII-2 معرفی نمود . امروز نیز برای اولین بار شرکت دو تصویر از بازی ، و همچنین توضیحاتی پیرامون داستان این قسمت افشاء نمود . طبق این خبر داستان بازی چند سال بعد از FF XIII شروع میشود ؛ پس از اینکه Lightning و دیگر قهرمانان بازی Cocoon را نجات میدهند ، برخی از بازماندگان به باز سازی Gran Pulse می پردازند . شخصیت Lightning پس از جستجوهای فراوان در جایی یافت نمیشود و برخی ها بر این عقیده هستند که وی مرده است ولی در این میان Serah به هیچ عنوان این امر قبول نمیکند و این در حالی میباشد در این میان شهر وی به طور ناگهانی مورد یورش هیولاها قرار میگیرد و سارا توسط مرد مرموزی با نام Noel نجات میابد و داستان این دو برای یافتن Lightning اغاز میشود .

این چیه Kingdom Hearts ـه؟!؟! این چه کارکترهاییه؟ یعنی طراحی و ایناش خیلی بچه گونه شبیه به کینگدام هارتزه!!
بعضی جاهای تصویر هم یه کم داغون میزنه یه چیزی تو مایه های dissidia :دی مثل اون تیرکمون (یا شمشیر یا هر چی هست :دی ) آبیه :دی
بازی رو که پارسال ماکان لو داده بود :دی ولی مساله اینجاست که این اسکوئر آخر XIII-2 رو هم ریلیز میکنه ولی ما هنوز در انتظار هر چند ماه یه عکس از versus هستیم :دی

عکسای جالبی بود ممنون.تاریخ عرضه ی بازی هنوز خبری نیست؟
این جوری که گفتن شخصیتی که اول بازی کنترل می کنیم serah باید باشه فک کنم جالب باشه با خواهر lightning بازی کرد.

شیرین آدمو یاد FF X-2 میندازه ! مرده شور استایل گرافیکی موجود رو ببره :دی ! گرافیک از معدود چیزهایی بود که میشد تو FF XIII بهش افتخار کرد ! که اینجا اونم پَر ... :|
همچنان منتظر ورسوس 13 هستیم :دی

منم با دیدن عکس دقیقا مثل شهاب فکر کردم! :d این چرا انقدر رنگای اینجوری داره ؟ :d
این رو ول کنند برند KH III رو بسازند که ما منتظریم شدید :d

اين چرا اينجوريه؟؟!!! منو باش با خودم فكر مي كردم اين شمارش ديگه شديد پيشرفت مي كنه و مي تركونه. الان اين سيستم مبارزش تغيير كرده؟ اصلا به ساختش نپردازن بهتره.گرافيكش مسخرست...................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or