اطلاعات و اسکرین شات های جدید از Resident Evil 6

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

LOST

کاربر سایت
1.ویروس C در این شماره یک سلاح بیولوژیک خواهد بود.
2.در این شماره زامبی ها بهتر از اسلحه استفاده میکنن و اگه به درستی خلع سلاح بشن میشه بر علیه خودشون ازش استفاده کرد.
3.زامبی ها میتونن بدون بپرن و بالا برن.
4. بازیکنان میتونن در هنگام راه رفتن تیر اندازی کنن به سمت محلی برای کاور گیری بروند و در حالای که دید درست ندارن شلیک کنن.
5. Mercenariesh از اولین روز قابل استفاده هست و به صورت DLC عرضه نمیشود!
6. Mercenaries بزرگترین و گسترده ترین قسمت بازی کپکام هست.
7. قسمتی از بازی مربوط به زندگی شخصی کریس و ماموریتش در Lianshang چین هست که شخصیت کریس رو مرموز تر و بدبین تر از قبل نشون میده.
8.ادا وانگ خودشو مسئول حادثه ای غم انگیز در چین میدونه که باعث شده کریس خشمگین بشه بعد از اون اتفاق.
9.نام پسر البرت وسکر Jake Muller هست که هدفش مبارزه با مزدوران در اروپا هست به هدف کسپ پول برای خودش و مادرش.
10.جیک بدنش نسبت به ویروسی که باعث انتقال بیماری میشه مقاوم هست و همین امر باعث میشه Sherry Birkin باهاش تماس بگره و متقاعدش کنه برای نجات دنیا از فاجعه اخیر.
11.تو بازی سه قسمت مجزا با هم ولی با یک داستان مشترک وجود داره Sherry and Jake, Leon, Chris.
12.اولین ماموریت Leon در دانشگاه خواهد بود که تداعی کننده RE های اصلی هست یعنی ترس و وحشت.

اگه اشتباهی تو ترجمه بود ببخشید اولین خبری که میذارم:d
New screenshots
sbwivg680yq6qacgeztm_thumb.png

آخرین ویرایش:
یحتمل تو شماره بعدی آدم فضایی های که به شکل زامبی در اومدن به زمین حمله میکنن و یک توجیه هم براش سر هم میکنند مثلا وسکر یک موشک حاوی ویروس فرستاد هوا که تصادفا تو سیاره این آدم فضایی ها فرود اومده..

درکل Resident Evil : Ashe Reshte

اقا اطلاعات جديدي از بازي نيومده؟مثل انواع سلاح هاي زامبي ها.آخه ما بايد بدونيم قراره با يه زامبي كلاش به دست مبارزه كنيم يا آر پي جي به دست خلاصه بايد خودمون رو واسه اين نبرد دشوار آماده كنيم ديگه :weightlift:

من پیشنهاد می کنم که capcom یک بازی استراتژی ( RTS ) هم در این سری قرار بده تا این سری رو به غایت تکمیل کنه و این بازی می تونه با نام resident evil: battle for the middle earth عرضه بشه که در آن، تجهیزات هر دو سوی جنگ یعنی لئونیان/کریسیان/هرچی و زامبیان از فنآوری های نظامی روز جهان الهام گرفته شده اند. :d

حالا کاری ندارم خبر ترجمش درسته یا غلط اما خیلی نامردیه زامبی ها با بیل و کلنگ میان طرفت تو از 10 متری با تفنگ بزنیشون.

عادلانه نیست اصلا.

چه اشکالی داره زامبی بشینه پشت دوشگا تیر بارونتون کنه؟

تو این پیج این همه از زامبی گفتین و انواع اون رو بررسی کردین. اینکه ادعا میکنین فن بازی هستین حداقل چیزی که باید بدونین این هست که زامبی موند تو راکون‌سیتی و راکفورد آیلند :دی یعنی حداقل 11 سال گذشته و باز شما زامبی میگین :دی بعدش میاین در مورد بازی نظر میدین :دی

من نمیخوام حرفهایی که بقیه زدن رو تکرار کنم ولی بچه ها راست میگن.
توی رزیدنت اویل 1 و 2 و 3 (Spin Off ها رو کاری ندارم) ما با زامبی ها روبرو بودیم.
توی رزیدنت اویل 4 و 5 دیگه زامبی نبودن.توی 4 با ویروس لاس پلاگاس شده بودن گانادو و توی 5 هم ماجینی.فرقشون با زامبی ها این بود که زامبی نمیتونه فکر بکنه یا تصمیم بگیره و اراده نداره ولی گانادو و ماجینی نه.اونها میتونن فکر کنن تصمیم بگیرن.حرف بزنن.مشورت کنن رانندگی کنن موتور سواری کنن تیر اندازی کنن ! آر پی جی و نارنجک پرتاب کنن ! سخنرانی کنن(همون سیاه پوسته توی 5 که یه عینک ریبن هم زده بود :d ) !

خب از نظر منطقی هیچ مشکلی نداره و درسته.ولی همین عوامل باعث شدن بازی به گند کشیده بشه.توی RE1-2-3 درسته که زامبی ها با دست خالی میان جلو ولی زاویه ی دوربین-مهمات کم-قدرت بدنی اونها در مقابل تیر-معماهای بازی-باس های بازی-محیط و جو ترسناک بازی باعث میشد بازی یک Horror بدون عیب و نقص باقی بمونه.
ولی توی RE4 وقتی گانادو ها به جای زامبی ها اومدن و دوربین بازی عوض شد و معماها کم و آبکی شد و ... به بازی لطمه خورد ولی باز هم به خاطر رعایت نکات خیلی زیاد و خوبی هنوز هم بازی یک عنوان Horror قوی بود.
اما بالاخره و متاسفانه توی RE5 کلا بقایای RE4 رو هم نابود کرد.اولین و مهم ترین Base بازی های Horror را عوض کردن ! بازی توی روز روشن انجام میشد ! واقعا شاید بشه گفت بدترین نکته ی بازی همین بود ! کدوم رزیدنت اویلی توی روز انجام شده بود؟؟؟ جو سنگین و پرالتهاب 4 کجا و این جو مسخره ی 5 کجا !
وقتی توی یه بازی ترسناک دشمنتون رو ببنید که داره با موتور به انجام حرکات نمایشی میپردازه و با کامیون و موتور گذاشتن دنبالتون دیگه دلیلی نداره که بهش گفت Horror.رزیدنت 5 کاملا یک شوتر سوم شخص بود.
من کاری به نکات مثبتش ندارم درسته که بازی گرافیک خیلی خوبی داشت و موسیقی بازی هم به خوبی بازی رو همراهی میکرد ولی بزرگترین دلیلی که رزیدنت اویل داغون شد همین اخراج زامبی ها از صحنه و جایگزین کردنشون با این موجودات کذایی بود.
متاسفانه شاهد یه نسخه ی بد دیگه هستیم(امیدوارم اینطوری نباشه ولی از 5 به بعد من دیگه امیدی به RE ندارم.خوبه که نتیجه ی آخرین زحماتشون رو هم همین ماه پیش دیدین)

تو این پیج این همه از زامبی گفتین و انواع اون رو بررسی کردین. اینکه ادعا میکنین فن بازی هستین حداقل چیزی که باید بدونین این هست که زامبی موند تو راکون‌سیتی و راکفورد آیلند :دی یعنی حداقل 11 سال گذشته و باز شما زامبی میگین :دی بعدش میاین در مورد بازی نظر میدین :دی

منم قبلا این رو به دوستان گفتم ولی کسی توجه نکرد :| :دی
RE5 که اصلا فاجعه بود ، ولی مگه زامبی های اونجا هم با T Virus آلوده شده بودن ؟ فکر کنم اونا زامبی نبودن و با یه ویروس دیگه آلوده شده بودن ( بهشون میگفتن ماجینی ) و بخاطر همین بود که میتونستن موتور سوار بشن و با اسلحه شلیک کنند ولی توی RE6 زامبی ها با همون T Virus آلوده شدن و قراره مثل نسخه های کلاسیک رفتار کنند ( حداقل توی سناریو لئون )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or