اطلاعات و اسکرین شات های جدید از Resident Evil 6

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

LOST

کاربر سایت
1.ویروس C در این شماره یک سلاح بیولوژیک خواهد بود.
2.در این شماره زامبی ها بهتر از اسلحه استفاده میکنن و اگه به درستی خلع سلاح بشن میشه بر علیه خودشون ازش استفاده کرد.
3.زامبی ها میتونن بدون بپرن و بالا برن.
4. بازیکنان میتونن در هنگام راه رفتن تیر اندازی کنن به سمت محلی برای کاور گیری بروند و در حالای که دید درست ندارن شلیک کنن.
5. Mercenariesh از اولین روز قابل استفاده هست و به صورت DLC عرضه نمیشود!
6. Mercenaries بزرگترین و گسترده ترین قسمت بازی کپکام هست.
7. قسمتی از بازی مربوط به زندگی شخصی کریس و ماموریتش در Lianshang چین هست که شخصیت کریس رو مرموز تر و بدبین تر از قبل نشون میده.
8.ادا وانگ خودشو مسئول حادثه ای غم انگیز در چین میدونه که باعث شده کریس خشمگین بشه بعد از اون اتفاق.
9.نام پسر البرت وسکر Jake Muller هست که هدفش مبارزه با مزدوران در اروپا هست به هدف کسپ پول برای خودش و مادرش.
10.جیک بدنش نسبت به ویروسی که باعث انتقال بیماری میشه مقاوم هست و همین امر باعث میشه Sherry Birkin باهاش تماس بگره و متقاعدش کنه برای نجات دنیا از فاجعه اخیر.
11.تو بازی سه قسمت مجزا با هم ولی با یک داستان مشترک وجود داره Sherry and Jake, Leon, Chris.
12.اولین ماموریت Leon در دانشگاه خواهد بود که تداعی کننده RE های اصلی هست یعنی ترس و وحشت.

اگه اشتباهی تو ترجمه بود ببخشید اولین خبری که میذارم:d
New screenshots
sbwivg680yq6qacgeztm_thumb.png

آخرین ویرایش:
در این شماره زامبی ها بهتر از اسلحه استفاده میکنن و اگه به درستی خلع سلاح بشن میشه بر علیه خودشون ازش استفاده کرد.
زامبی ها میتونن بدون بپرن و بالا برن.
بازیکنان میتونن در هنگام راه رفتن تیر اندازی کنن به سمت محلی برای کاور گیری بروند و در حالای که دید درست ندارن شلیک کنن.

من نمیدونم دیگه با دیدن اون دو تا Trailer اصلی که از بازی اومد شما انتظار چی رو داشید از روز اول میشد حدس زد بازی یه RE کلاسیک نیست! هر چه قدر هم که بازی مشکل داشته حداقل میشه امیداور بود داستان بازی مثل همیشه پرشاخ برگ هست همین برای من کافیه:d

الان مثلا تو RE 4 اسلحه نداشتن ؟ که همه اینجوری :-& شدن.
حالا باز داس و تبر و اره برقی رو میشد به هر بدبختی تحمل کرد.اصلا اول بازی هم لیان میگفت اینا زامبی نیستن.
حالا که مثلا اومدن از واژه زامبی استفاده کردن فقط کم مونده بود کلاشینکف و ژ3هم بدن به دست زامبیها خوب یه کارت پایان خدمت هم صادر کنن براشون خیال خودشون رو راحت کنن.

حالا که مثلا اومدن از واژه زامبی استفاده کردن فقط کم مونده بود کلاشینکف و ژ3هم بدن به دست زامبیها خوب یه کارت پایان خدمت هم صادر کنن براشون خیال خودشون رو راحت کنن.
تو RE5 هم AK47 میزدن زامبی ها مثل باقلوا نارنجک هم مینداختن فک کنم یادم نیس دقیقا تازه رانندگی هم بلد بودن:d در کل چیزه عجیب و تازه ای نیست که شماها این واکنش ها رو دارید تو RE4 که Crossbow داشتن اخر بازی هم که ماشین گان تو RE5 هم که گفتم!

هیچکس (منظورم سازنده هاست!) از واژه ی زامبی برای موجودات بخش کریس استفاده نکردند به این موجودات B.O.W (همون به قول خودمون موجودات آلوده ی پیچیده یا باهوش ) میگن. البته بخشی که در آمریکا است و لیون نقش اصلی هستش تقریبا(در برخی صحنه های غیر از اینه) مانند زامبیهای نسخه ی کلاسیک هستند. در کل B.O.W ها از هر چیزی که فکر کنی میتونند در برابر شما استفاده کنند و برای همین بخش چین کاملا اکشن خواهد بود و من دوست داشتم بازی کلا در آمریکا و در نقش لیون میبودم البته حق انتخابی ندارم( و نداریم!) سازنده ها تصمیم میگیرن ما رو کجا بفرستند! ولی همینکه در سه نقش متفاوت میتونیم بازی رو پیش ببریم جذاب خواهد بود ولی مطمئنم از همین الان یک بازی معمولی هستش و به هیچ عنوان به پای RE1,2,4 نمیرسه! البته متاشم بالای 90 مطمئنم نمیشه!

تو RE5 هم AK47 میزدن زامبی ها مثل باقلوا نارنجک هم مینداختن فک کنم یادم نیس دقیقا تازه رانندگی هم بلد بودن:d در کل چیزه عجیب و تازه ای نیست که شماها این واکنش ها رو دارید تو RE4 که Crossbow داشتن اخر بازی هم که ماشین گان تو RE5 هم که گفتم!

تو RE4 اصلا زامبی نداشتیم ! اون آدم ها ، آدم بودن فقط با انگل پلاگاس اگه اشتباه نکنن آلوده شده بودن که بخاطر همین روی مغزشون کنترل داشتن !
RE4 اگر از لحاظ داستانی یک SPIN OFF بحساب میاد ولی از همه نظر ، به نظر من بازی کاملی بود !

ممنون دوست عزیز برای ترجمه ، البته منظورش از استفاده کردن از سلاح ها این نیست که زامبی ها بیان با اسلحه شلیک کنند :دی این رو بخونید :

Zombies will now wield axes, pipes and guns. If properly disarmed, these can be used against them.

ممنون دوست عزیز برای ترجمه ، البته منظورش از استفاده کردن از سلاح ها این نیست که زامبی ها بیان با اسلحه شلیک کنند :دی این رو بخونید :

فکر کنم منظورش استفاده کردن باشه نمیدونم مثلا پرتاب کنن به طرفت یه همچین چیزی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or