اطلاعات لازم قبل از خرید Mass Effect 3

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]یکی از بزرگترین سه گانه های این نسل بدون شک Mass Effect است.دو نسخه قبلی بازی بسیار موفق ظاهر شدند و حال شماره سوم این بازی در راه است تا موفقیت های گذشته را تکمیل کند.در Mass Effect 3 یکی از نژاد های کهن بیگانگان به نام Reaper ها به تمام کهکشان یورش برده اند و هیچ چیز پشت سرشان باقی نگذاشته اند.حال ما به همراه یکی از محبوب ترین شخصیت های این نسل یعنی فرمانده شپرد می خواهیم کهکشان را از شر تمام Reaper ها خلاص کنیم.این طور که به نظر می رسد سازندگان بازی تمام مشکلات سری های قبل را حل کردند و برای اولین بار در طول این سری Multiplayer را در بازی قرار دادند،همچنین Co-op 4 نفره نیز در بازی وجود دارد.بازی تا 2 هفته دیگر عرضه می شود.

82178361264579166504.jpg

داستان اصلی Mass Effect 3 چیست؟
در Mass Effect 3 بیگانه ها زمین را تسخیر کرده اند،کهکشان در آستانه نابودی است و فرمانده شپرد به همراه گروه خود که از چندین نژاد تشکیل شده اند باید Reaper ها را متوقف کند.کسی که در این جنگ شکست بخورد بهایش نابودی تمام کسانی است که در کهکشان زندگی می کنند.داستان های دیگری هم در Mass Effect 3 گنجانده شده است،حتی Cerberus هم بر ضد شپرد در بازی برخواسته است.بازی دارای 82 دقیقه کات سین خواهد بود.Casey Hudson یکی از اعضای BioWare گفت:"جنگ برای آزادی زمین از دست رفته است ،تنها امید به ادامه کار فرار کردن ، جمع آوری نیروی کمکی و یک ضد حمله برای نجات دادن زمین است."
این به آن معناست که شما باید بر روی جمع کردن یک تیم عالی تمرکز کنید و شما تنها به نجات زمین دست به کار نمی شوید بلکه تمام کهکشان را باید از دست Reaper ها نجات دهید.در بازی نژاد هایی وجود دارد که حضور آن ها در بازی بسیار ضروری و مهم است و در طول داستان به کمک ان ها نیاز خواهید داشت،بعضی نژاد ها هم به صورت اختیاری و به انتخاب خود شما در کنارتان هستند و بعضی از آن ها فقط در یک ماموریت نیاز هستند.در Mass Effect 3 تعداد اعضا و افراد کمتر از Mass Effect 2 است و سازنده با این کار توانست خیلی عمیق تر به ارتباط بین شخصیت های بازی بپردازد.همچنین Cerberus که به یک شخصیت مقابل شپرد برگشته،هنوز دلیل منطقی برای این کار گفته نشده و این هم می تواند یک داستان جدا برای خود در بازی داشته باشد.
چه Save هایی از Mass Effect 2 را در قسمت سوم خواهیم دید؟
شما می توانید Save های خود را از ME2 به ME3 انتقال دهید.تمام تصمیم هایتان در شماره دوم بر روی داستان شماره سوم تاثیر گذار خواهد بود.به چند نمونه از این تغییرات اشاره شده:
. تمام تصمیمات در ME و ME2 تاثیر زیادی بر روی ME3 دارد.بعضی از تصمیماتی که در ME گرفته اید و در ME2 تاثیرش را ندیدید آن تصمیم به صورت یک چیز تاثیر گذار در قسمت سوم خود را نشان دهد.
. هم تیمی هایی که در آخرین ماموریت شماره دوم از دست داده اید در شماره سوم حضور ندارند و دیگر کنار شما نخواهند بود.
. شما می توانید ظاهر و کلاس خود را عوض کنید حتی اگر از Save های گذشته خود در ME3 استفاده کرده باشید.
. یک شایعه وجود دارد که سطح شما در ME2 به ME3 انتقال داده خواهد شد.

63810223913230497362.jpg

سبک های مختلف بازی

Mass Effect 3 برای تمام سلیقه ها طراحی شده است و دارای سبک های مختلف برای سلیقه های مختلف است. سه سبک در بازی وجود دارد که عبارت اند از نقش آفرینی ، اکشن ، و داستانی.در بخش اکشن دیالوگ ها از قبل انتخاب می شوند،در قسمت داستانی کسانی که داستان برایشان مهم تر است مبارزات برای آن ها بر روی درجه سختی آسان قرار می گیرند ولی در عین حال در طول مبارزات باید تلاش کنند.در سبک نقش آفرینی هم همانند ME های قبلی به بازی خواهید پرداخت.
چه قسمت های از گیم پلی در Mass Effect 3 تغییر کرده است؟
در نگاه کلی مبارزات در ME3 شباهت هایی به ME2 دارد.بعضی تغییرات در گیم پلی:
. شما بدون احتیاج به کاور گرفتن می توانید از موانع بپرید ( چیزی که در GEOW شما اول باید کاور بگیرید بعد از مانع بپرید)
. سرعت مبارزات و همچنین سختی بازی بیشتر شده است.
. اسلحه ها دیگر به صورت محدود وجود ندارند و قابل کاستم کردن به لوله ها و دوربین های مختلف هستند.
. شپرد می تواند اسلحه های روی زمین را بردارد و از آن ها استفاده کند.
. تمام تفنگ هایی که در ME2 به دست آورده اید در ME3 قابل استفاده خواهند بود،همچنین تفنگ هایی که دانلود کرده اید در بازی وجود دارد.
. نارنجک ها هم به ME3 بازگشته اند و خیلی به نارنجک های متداول در جنگ های امروزی شباهت دارند.
. Mining هم بازخواهد گشت،اما به صورت آن چه که در قسمت های قبل دیده بودیم نیست.
. قدرت های جدید که اضافه شده اند مانند : Frag Grenade ، Biotic Grenade ، Fitness ، Lift Grenade ، Nova ، Proximity Mine، Sabotage و Sentry Turret
کینکت در بازی چطور عمل می کند؟
شما به وسیله کینکت می توانید به همراهانتان دستور دهید.به گفته تهیه کنند بازی شما از کینکت فقط از فرمان های صوتی استفاده می کنید و برای حرکت دادن استفاده نخواهد شد.همچنین نمی توانید از کینکت در مولتی پلیر استفده کنید.

60711959415840829079.jpg

مولتی پلیر در Mass Effect 3 چگونه است؟

در ME3 ما شاهد Co-op 4 نفره خواهیم بود.از دیگر نکات مولتی پلیر می توان به نمونه های زیر اشاره کرد:
. مبارزه با موج های دشمن و تصرف مناطق آن ها
. شا قادر خواهید بود در بخش مولتی پلیر از نژاد های بیگانگان نیز استفاده کنید مانند: Asar ، Turians ، Krogans و Drell،همچنین شخصیت های زیادی به صورت DLC عرضه خواهند شد.
. مولتی پلیر بر داستان بازی تاثیر خواهد گذاشت.رتبه "Galactic Readiness" نتیجه مبارزه نهایی شما با Reaper ها را در تاستان بازی تعیین می کند.البته مولتی پلیر یک چیز ضروری برای داستان بازی نخواهد بود.
. با جمع آوری XP در بازی شما می توانید لوازم و لباس های خود را سفارشی کنید.
. شما می توانید شخصیتی که می خواهید را بسازید.
. مولتی پلیر فقط به صورت آنلاین در دسترس خواهد بود
. در بازی friendly fire وجود نخواهد داشت
. کلاس های شخصیت ها مانند Vanguard ، Soldier ، Sentinel و Infiltrator وجود دارند
. شمت برای مولتی پلیر و آنلاین به Online Pass نیاز خواهید داشت که در تمام نسخه های اورجینال وجود دارد.
شخصیت هایی که در قسمت سوم بازگشته اند:
Ambassador Donnel Udina Zaeed Massani
Ashley Williams Urdnot Wrex
Captain David Anderson The Illusive Man
Captain Kirrahe Thane Krios
Conrad Verner Tali'Zorah vas Normandy
EDI Mordin Solus
Garrus Miranda Lawson
Grunt Liara T'Soni
Jacob Taylor Legion
Jack*James Sanders Kelly Chambers
Joker (Jeff Moreau) Kaidan Alenko
البته اگر این شخصیت ها را در ME 1 و ME2 زنده نگه داشته باشید.شخصیت های جدید هم : James Vega ، Kai Leng و Diana Allers نام دارند.
مکان هایی که در Mass Effect 3 شاهدشان هستیم
Normandy SR-2 با تکنولوژی جدید دوباره ساخته شده و مکان های جدید هم با Mass Effect 3 اضافه شده است.شما قادر خواهید بود به مکان های جدید سیاحت کنید،مانند Turian یا Asari مکان های بازی شامل:
Earth Mars Rannoch Sur'Kesh Palaven Thessia Illium Tuchanka The Citadel Noveria Eden Prime[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
با اینکه عاشق Mass Effectم اما انصافا داستان حمله به زمین واقعا دیگه کسل کننده شده
دو نسخه ي قبلي بازي اين همه زمينه سازي كردن براي همين قضيه ، چيش كسل كنندس؟ به نظر من اگر اين شماره پايان اين فرنچايزه (ايشالله :d ) بهترين پايان ميتونه باشه

بعضی ها از 2 شماره قبلی زده شدن چون یکم خشک بود.منم از اون مرحله اسکن سیاره ها خیلی خوشم نیومد.ولی در کل خیلی خیلی بازی با ارزشیه،به شرطی که به فکر اکشن زیاد نباشی

. شما بدون احتیاج به کاور گرفتن می توانید از موانع بپرید ( چیزی که در GEOW شما اول باید کاور بگیرید بعد از مانع بپرید)
تکذیب میکنم :دی مثل قبل باید کاور بگیری بعد بپری. (حداقل تو دمویی که ما بازی کردیم اینطوری بود)

تکذیب میکنم :biggrin1: مثل قبل باید کاور بگیری بعد بپری. (حداقل تو دمویی که ما بازی کردیم اینطوری بود)
منم حرف شما رو تکذیب می کنم:dروی PC بازی کردم و می شه از روی موانع پرید:dنمی دونم دقیقا چطور:d ولی فکر کنم وقتی با سرعت به یه کاور نزدیک می شیم باید دو باز سریع پست سر هم دکمه ی کاور گرفتن رو بزنیم تا بپره

منم حرف شما رو تکذیب می کنم:dروی PC بازی کردم و می شه از روی موانع پرید:dنمی دونم دقیقا چطور:d ولی فکر کنم وقتی با سرعت به یه کاور نزدیک می شیم باید دو باز سریع پست سر هم دکمه ی کاور گرفتن رو بزنیم تا بپره
خوب اینکه میشه همون اول کاور و بعد پریدن دیگه. فقط سرعتش رو زیاد کردن. :|

خوب اینکه میشه همون اول کاور و بعد پریدن دیگه. فقط سرعتش رو زیاد کردن. :|
من دمو 360 بازی کردم فردین، نزدیک کاور که میشی یه جهت با رنگ آبی ظاهر میشه که اگر سریع 2 بار A رو بزنی بدون اینکه بره تو حالت کاور، می پره و رد میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or