اطلاعات رسمي Rockstar درباره Max Payne 3

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
اطلاعات اوليه Max Payne 3 به صورت رسمي توسط Rockstar منتشر شده است. اين بازي توسط Rockstar Vancouver ساخته مي شود. البته استوديو هاي ديگر اين شركت در ساخت بازي همكاري مي كنند.

rau7ow.jpg

وقايع Max Payne 3 چيزي حدود 12 سال بعد از واقايع قسمت دوم به وقوع مي پيوندد. مكس حالا پيرتر , سخت گير تر و بيزاتر از هميشه از دنيا شده است. بعد از ترك NYPD ( پليس نيويورك ) مكس حالا يك يك شغل حفاظتي را بر عهده گرفته است. مكس به عنوان محافظ يكي از خانواده هاي پول دار سائوپائلو برزيل انجام وظيفه مي كند. سائوپائلو يكي از خشن ترين و بي رحم ترين شهر هاي حال حضر دنيا است و مكس بايد از تمام قدرت هاي خودش براي محافظت از خويش استفاده كند. مكس در اين حال متوجه مي شود دردسر هاي وي تمامي ندارد و وي به دنياي سياه و جنايت كارانه برزيل وارد شده است.

Max Payne 3 بسياري از بارزه هاي سابق خويش را حفظ كرده است. هدف بازي تمركز بر روي عواملي همچون : داستان و شخصيت پردازي قوي , تعداد زيادي السحه قوي و قابليت حمل اسلحه به صورت دو تايي , Bullet-Time , اعتياد مكس به مسكن , درون مايه اي خشن و بزرگسالانه همراه با صحبت هاي مكس درباره خودش و وقايعي كه برايش اتفاق افتاده , است.

قسمت سوم اين اثر از موتور داخلي شركت Rockstar يعني RAGE به همراه يك تكنولوژي فيزيك جديد استفاده مي كند. Max Payne 3 داراي مبارزات نزديك پيشرفته , سيستم كاور گيري هوشمندانه و يك گيم پلي متنوع در هر مرحله است.

وقايع اين قسمت در برزيل كه پنجمين كشور بزرگ جهان است به وقوع مي پيوندد. اين كشور داراي بيشترين ميزان قاچاق مواد مخدر , گروه هاي مافيايي و ادم ربايان است. در برزيل به ميزان هر 75 نفر يك نفر داراي اسلحه گرم است. كه از اين ميزان 95 درصد اش غير قانوني است. مكس در مشكل بزرگي گرفتار شده است.

Max Payne 3 در زمستان 2009 توسط Rockstar Games براي Xbox 360, PS3, PC منتشر خواهد شد.

ت
ازه داره به یه مسیر همه پسند (ببخشید کژوال پسند) رهسپار میشه
می خوام صد سال سیاه نشه.برن صد تا تا شماره GTA و از اینجور بازیا (که من متنفرم) بسازن این بازی رو بی خیال شن.آخه سیستم کاور گیری اونم توی مکس پین یعنی چی! همه چیزا قبول مکس رفته زیر ماشین صورتش له شده دوباره از نو ساختن ولی این نور شدید چی! این افتاب همه اون اتمسفر رو نابود کرده.به غیر ازینه که راکستار می خواد یه بازی دیگه شبیه GTA بسازه! از داستان گرفته تا محیطا و قیافه مکس پین که یاد لات و لوتای GTA میفتم هیچ گونه شباهتی به دنیای سرد و سیاه مکس پین نداره!خوب اگه اینو می خواد بره سراغ یه عنوان دیگه از GTA نه بیاد این همه خاطره از این بازی رو با یه آشغال نابود کنه!
من وقتی مکس پین بازی می کردم اندازه خود مکس هیجان و دلهوره داشتم بشکلی که نمی تونستم زیاد بازی کنم و کم کم می رفتم.اصلا اون موسیقی مکس پین بدن آدم رو به لرزه مینداخت اون موقع شما میای می گی این بازی می خواد کژوال پسند بشه.از اون اولش ازاین راکستار متنفر بودم این کارش هم باعث تنفر بیشتر من شد.
معلومه که اصلا شما مکس پین بازی نکردی!

LOL
باز هم از اون جملات قصار که فقط اینجا میشه دید lulz
خوب فکراتو بکن بعد حرف بزن !!!
چه ربطی داشت به هم ؟
اگه به خندیدن باشه من باید از ته وجودم به حرف بالای شما بخندم نه شما!
من منظورم این بود که یه IP جدید توسط رمدی داره میاد و اونم یه PSYCHOLOGICAL GAME بی نظیر که میشه روش به شدت حساب کرد.من نگفتم که مکس پین کپ آلن ویک هست یا هم سبک هم هستن.چون میدونم رمدی خوب می دونه چه جور یه گیمر و تمام احساساتش رو با بازی درگیر کنه و میشه گفت که با نابودی مکس حداقل آلن ویک رو خواهیم داشت.

ت

معلومه که اصلا شما مکس پین بازی نکردی!

اگه به خندیدن باشه من باید از ته وجودم به حرف بالای شما بخندم نه شما!
من منظورم این بود که یه IP جدید توسط رمدی داره میاد و اونم یه PSYCHOLOGICAL GAME بی نظیر که میشه روش به شدت حساب کرد.من نگفتم که مکس پین کپ آلن ویک هست یا هم سبک هم هستن.چون میدونم رمدی خوب می دونه چه جور یه گیمر و تمام احساساتش رو با بازی درگیر کنه و میشه گفت که با نابودی مکس حداقل آلن ویک رو خواهیم داشت.
funny-pictures-lol-squid.jpg

برو اول بفهم منظور من از اون جمله همه پسند شدن کنایه زدن بوده بعد برا خودت تعبیرات فلسفی کن !!!

برو اول بفهم منظور من از اون جمله همه پسند شدن کنایه زدن بوده بعد برا خودت تعبیرات فلسفی کن !!!
درمورد اون حرف شما من طور دیگه برداشت کردم.شرمنده

آخرین ویرایش:
کاری نداشته باشید بازی کجاست و چرا قیافه ی مکس پین اینجوریه، راکستار ونکوور امتحانش رو با Bully پس داده. مسلما خرج زیادی رو بازی میشه که سیستم غیرعامه پسند قبلی اصلا براشون ملاک نخواهد بود. یک انجین اوپن سورس باهاش بازی ساختن یک چیزه و ساخت بازی کاملا تجاری یک چیز دیگه.
رمدی وقتی این بازی رو میساخته، به نظر من پشتش به عرق ملی گرم بوده (و به علت اینکه آدمهای جنتلمنی بودن، برخلاف ایرانیها) سعی کردن بهترین بازی در حد توانشون رو بدن بیرون، که تصادفا خوب از آب درومده.

اما الان دیگه ازون زمان خبری نیست. اون زمان برودبند نبود و الان هست. خودش باعث میشه بازی سازها برن سمت جوی که بین مردم حاکمه. الان شخصیتهای کلاسیک کمه-و همیشه کم بوده-و باید به ملاک حال، یک بازی بسازن. باید درک کرد.

محمد حرفت درست اما من یا بعضی از دوستان از یک چند مورد عصبی هستیم

مکس هست و اون شیرجه زدنها و حرکات آهسته سیستم کاورگیری فکر نکنم بازی را زیبا کنه .
کاری ندارم مکس چاق و معتاد و .... شده موضوع اینجاست اگه به کسی که هنوز از ساخت بازی خبر نداره مکس و نشون بدی فکر نکنم بشناستش .
داستان بازی درباره انتقام مرگ خانواده و جریان اکسیر بود که کلا تموم شد آیا بنظر تو موضوعی میمونه یا مونده که بشه ازش بازی ساخت ؟

آیا بنظر تو موضوعی میمونه یا مونده که بشه ازش بازی ساخت ؟
فعلا دوستانمون در ونکوور در مورد همین موضوع جذابی که هست دارن بازی میسازن !!!
مبارزه با قاچاقچیا و خانواده ی مافیا ی برزیل در هیبت یه محافظ شخصی :sick:
کلا خیلی داستان اوستو قص داری داره شبیه ابر بازی این سبک GOD FATHER :sick:

کاری نداشته باشید بازی کجاست و چرا قیافه ی مکس پین اینجوریه، راکستار ونکوور امتحانش رو با Bully پس داده. مسلما خرج زیادی رو بازی میشه که سیستم غیرعامه پسند قبلی اصلا براشون ملاک نخواهد بود. یک انجین اوپن سورس باهاش بازی ساختن یک چیزه و ساخت بازی کاملا تجاری یک چیز دیگه.
رمدی وقتی این بازی رو میساخته، به نظر من پشتش به عرق ملی گرم بوده (و به علت اینکه آدمهای جنتلمنی بودن، برخلاف ایرانیها) سعی کردن بهترین بازی در حد توانشون رو بدن بیرون، که تصادفا خوب از آب درومده.

اما الان دیگه ازون زمان خبری نیست. اون زمان برودبند نبود و الان هست. خودش باعث میشه بازی سازها برن سمت جوی که بین مردم حاکمه. الان شخصیتهای کلاسیک کمه-و همیشه کم بوده-و باید به ملاک حال، یک بازی بسازن. باید درک کرد.
مشکل خوب یا بد بودن بازی نیست.منم از بولی خیلی خوشم اومد.
مشکل اینجاست این داستان و این اتمسفر ربطی به مکس پین نداره.لوکیشن های بازی های مکس پین باید جاهای کثیف،سرد،تاریک ظلمانی باشه و نا امیدی و دلهره و یه محیط و دنیای کثیف و پر از نامری رو القا کنه.نه بازی تو روز باشه و محیط های بازی مثل آنچارتد باشه.
لازم به تکرار هم نیست که بگم این قیافه ی مکس هیچ سنخیتی با شخصیتش نداره.

مشکل خوب یا بد بودن بازی نیست.منم از بولی خیلی خوشم اومد.
مشکل اینجاست این داستان و این اتمسفر ربطی به مکس پین نداره.لوکیشن های بازی های مکس پین باید جاهای کثیف،سرد،تاریک ظلمانی باشه و نا امیدی و دلهره و یه محیط و دنیای کثیف و پر از نامری رو القا کنه.نه بازی تو روز باشه و محیط های بازی مثل آنچارتد باشه.
لازم به تکرار هم نیست که بگم این قیافه ی مکس هیچ سنخیتی با شخصیتش نداره.
الان با سال 2001 که مکس پین اومد خیلی خیلی فرق هست. اون زمان به نویسنده آزادی میدادن و اون با کمک برنامه نویسا بازی میساخت. اما الان جز چندتا سازنده ی قدر، همه برنامه نویسا میان یک نویسنده رو استخدام میکنن تا برای کارهایی که میخوان بکنن یک داستان بنویسه. بنابراین الان وقتی میخوان قدرت بازی سازیشون رو نشون بدن، بهترین مکان رو یک منطقه ی استوایی دیدن. گفتن بیا برای اینجا داستان بنویس. و اصلا هم اهمیت نمیدن خوشتون بیاد یا نیاد، چون کسایی که در حال حاظر به کیفیت بازیها اهمیت میدن در اقلیت هستن. وگرنه هیچکس بازی نمیکرد چون الان بازی درست و حسابی نمونده.
این بازی رو ازین دید ببینید: Geow که در آمریکای جنوبی میگذره.
راضی میشید.

واقعا آدم از بعضی نظرات کارشناسانه دوستان لذت میبره.
بدون اینکه بدونید این بازی چطوریه و ... دارید دربارش زود قضاوت میکنید اونم چه قضاوت هایی...
خیلی راحت دارید تمام سازنده ها و شرکت و ... رو زیر سوال میبرید.من واقعا متاسفم.
وافعا هر چی گشتم نتونستم جوابی برای این سوال پیدا کنم که :
"آیا سیکل شب و روز و تغییر چهره و وضع ظاهر یه کاراکتر بازی تاثیر مستقیم بر بزرگی اون بازی داره؟!"
پ.ن.فکر میکنم راک استار با خلق شاهکار های خودش امتحانشو پس داده باشه و اونوقت میاد مورد هجوم بدترین الفاظ قرار میگیره.
بابا لااقل راک استار هر کاری میکنه دیگه نمیاد مثل فلان شرکت الکی برای یه بازی تبلیغ کنه(اسم شرکت و بازیش رو هم اگه خواستید میگم)
من هم طرفدار این بازیم ولی دیگه فکر نمیکنم تغییر ظاهر مکس پین به طور مستقیم بازی رو به نابودی بکشونه!
ببین دوست من
مثل این که شما هنوز نگرفتی قضیه چیه
این بازی اگر یک شاهارم باشه Max Payne مکس پین نیست
هیچ چیز این بازی به جز اسمش به شماره های قبلی نمیخوره
شما فکر کنم شماره های قبلی رو زمان عرضه بازی نکردی
من واقعا" موندم چرا اینا دارن این تغییراتو تو بازی میدن
مثلا" Max Payne چه ایرادی داشت اخه که میخان کلا" بازی رو عوض کنن
خوب میومدن اسم بازی رو عوض میکردن و یه چیز دیگه میزاشتن که بهتر بود و 100% هم طرفدارای زیادی کسب میکرد
این بازی فقط داره از اسم مکس پین سو استفاده میکنه
حالم از این جور سیاست ها بهم میخوره

ما فقط یه چیز کم داریم: سام لیک. به خدا اگه داستان رو اون بنویسه میترکونه! هرچند که چیزی یا کسی هم از گذشته نمونده که بخواد با داستان ترکیب کنه و یه حس نوستالژیک بده بهش.
%90 مشکل ها هم با قیافشه! نه چیز دیگه.به خدا چیز های دیگه هم هست بابا.صدا و تریپش که یقینا همونه.امید داشته یاشین! :)

بهتره دیگه فراموش کنیم این بازی رو و الکی حرص نخوریم چرا که الان بجاش آلن ویک داری

معلومه که فن بوی سرسخت مثل من نیستی!

ببخشيد جناب qqqqq شما اگه با راک استار و GTA مشکل داري مشکل خودته!!
به نظرم شما بي جهت يه بازي رو با يه بازيه ديگه که هيچ گونه شباهتي به هم ندارن مقايسه ميکني!!نمونش هم Max Payne و GTA!!!!
ميشه بفرماييد يه بازيه سندباکس با يه بازي مثه مکس پين چه شباهتي داره؟؟؟!!!
شما توقع داري با همون سيستم قديميه 6-7 سال پيش بيان دوباره اينو بسازن؟؟
کاور گيري خيلي به طبيعي شدن بازي کمک ميکنه.در مکس پين هاي قبلي شما با يه پرش ميپريديد بين 10 نفر آدم و همه رو هم ميکشتيد!
من نميگم ديگه اين پرش نباشه ولي ميگم که بايد طبيعي تر بشه.
آخه شما مگه از موسیقی این بازی خبر دارید که میاید دربارش اینطوری مگید؟؟!!
به نظرم شما باید اول طرز نگاهتون به راک استار رو تغییر بدید و کاملا بیطرفانه بیاید و نظرتونو بگید(لا اقل دیگه لو نمیدادی که با راک استار بدی!!!)

چند وقت پیش وقتی Fallout3 اومد اکثر طرفدارای قدیمی بازی که اتفاقا تو این سایت هم تعداد کمی بودن از تغییر کردن جو و سبک و ... بازی شکایت داشتن. اونموقع خیلیها قبول نمیکردن که سازنده ها با قربانی کردن طرفدارای قدیمی و ساخت بازی به سبک های مورد علاقه ی الان میخوان فروش رو افزایش بدن و اصلا به فکر نوستالوژی طرفادارا نیستن! اما الان که یه همچین بلایی داره سر مکس پین میاد و چون طرفدارای مکس پین تو ایران زیاده احتمالا خیلیها درد طرفدارای Fallout و چند تا بازی دیگه رو میفهمن!
شدیدا متاسفم که بعد از سه چهار ماه که به سایت برگشتم این اولین خبری بود که خوندم.

ببخشيد جناب qqqqq شما اگه با راک استار و GTA مشکل داري مشکل خودته!!
به نظرم شما بي جهت يه بازي رو با يه بازيه ديگه که هيچ گونه شباهتي به هم ندارن مقايسه ميکني!!نمونش هم Max Payne و GTA!!!!
ميشه بفرماييد يه بازيه سندباکس با يه بازي مثه مکس پين چه شباهتي داره؟؟؟!!!
شما توقع داري با همون سيستم قديميه 6-7 سال پيش بيان دوباره اينو بسازن؟؟
کاور گيري خيلي به طبيعي شدن بازي کمک ميکنه.در مکس پين هاي قبلي شما با يه پرش ميپريديد بين 10 نفر آدم و همه رو هم ميکشتيد!
من نميگم ديگه اين پرش نباشه ولي ميگم که بايد طبيعي تر بشه.
آخه شما مگه از موسیقی این بازی خبر دارید که میاید دربارش اینطوری مگید؟؟!!
به نظرم شما باید اول طرز نگاهتون به راک استار رو تغییر بدید و کاملا بیطرفانه بیاید و نظرتونو بگید(لا اقل دیگه لو نمیدادی که با راک استار بدی!!!)
به نظرم شما بايد اين همه طرفداري از راكستار كم كني. من شك ميكنم شما اصلا شماره اول و دوم بازي كردي ؟ مكس پين چه نيازي به كاور گيري داره. انگار بازي FPS بكني RTS !!
ببخشيد چي كار ديگه بايد مي كردن كه بازي را نابود بشه ؟
جو بازي عوض كردند. مثل اينكه سري فيلم ترسناك جمعه سيزدم بكني اكشن !!!
صداگذار و قيافه كاراركتر عوض كردند. شما خوشت مياد به فرض جاي دانيل كريگ توي جيمز باند , جمشيد هاشم پور بذارند ؟
خواهشا هم بحث از طبيعي بودن نزنيد كه سري GTA تخيلي ترين سري بازي تاريخ هست. 1000000000 نفر تو بازي مي كشي باز راحت مياي تو شهر چرخ ميزني !!
..............
هر كي خواست مي تونه از اين بازي خوشش بياد و نظرشو بگه اما خواهشا يك چيزي بگيد با عقل جور دربياد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or