jack sparrows
کاربر سایت
اره تو پک دیگش هست تو piano نیست
بعدشم سونی نامرد نیست چون اومدیم یه نفر نخواست به TV وصل کنه چرا باید پول کابلو بده
بعدشم سونی نامرد نیست چون اومدیم یه نفر نخواست به TV وصل کنه چرا باید پول کابلو بده
اره از روش باطری پاندورا باید استفاده کنی برای کپی خور کردن !سلام می خواستم ببینم نحوه ی کپی خور کردن slim هم مانند psp های عادی هست؟
خوب معلوم هست 100% به صرفه هستبعد اگه از اونور آب بیاریم به صرفه تره و قیمتش همون 169 دلار هست؟
فکر نکنم فرقی داشته باشه البته اطلاع دقیقی ندارمبرای شارز دستگاه فرق نداره که دستگاه رو از کجا گرفته باشیم و برقش فرق داشته باشه؟! یعنی آداپتورها در همه جا یکسانه؟
salam doostan man taze be inja oomadam .
man ye psp slim az dubai kharidam ba version 3.73khode sony . chejoori mitoonam copy khoresh konam . lotfan komakam konid . lotfan kheili ebtedaei javabamo bedin choon kheili estelahat ro dar morede downgrad va ... nemidoonam . ba tashakor .
نميشه با PSP ـه خودت اين كارو انجام بدي. چون اين برنامه اي كه دادم فقط روي PSP هاي كپي خور شده اجرا ميشه واسه همين هم حتما لازم داري كه يه PSP ديگه هم داشته باشي كه از قبل كپي خور شده باشه.سلام دوست عزیز M3hD1 . خیلی خیلی ازت ممنونم بابت راهنمائیت .
من این روشی که معرفی کردی رو امتحان کردم .
زلی وقتی میخوام Despertar del Cementerio رو از روی PSP اجرا کنم این پیغام رو میده
(The game could not be started. 80020148 ) . البته یه چیزم هست . چون PSP دیگه ای در دسترسم نبود با PSP خودم این کار رو انجام دادم . اگه بتونی تلفنتو بهم بدی ازت ممنون میشم .
ایمیل من اینه : sarsaz@hotmail.com
آقا یه سوال فنی!
این Psp قبلی ها که دست همه هم مشکیش هست روش خیلی جای انگشت باقی میمونه درسته؟
میخواستم ببینم نوع رنگ اسلیم فرق کرده یا من بی خیال مشکیش بشم چون فکر نکنم سیلور و سفید رو بمونه البته اگه مشکی مات باشه که حله حالا دوستان کسی اطلاع داره اصلا مشکیش رو از نزدیک دیدند
اخه مشکی هم یه خوبی داره آدم تصویر رو راحتتر میبینه چون دور تاریک مانند میشه.
من رفتم مغازه گفت پي اس پي اسليم هي هنگ ميکنه!
راست گفته يا دروغ؟
این slim ها که چنتا مشکل دارن
1.اینا که تو بازار هست همه piano pack هست (core خودمون) یعنی اون 169 $ رو این قیمت میدن
2.کابل hd / Componet توش نیست
به نظر شما خوبه psp مو بفروشم یه اسلیم بگیرم؟
چگونه می توانم تصویر بازی در psp slim را در تلویزیون ببینم یعنی خروجی تصویر بگیرم لطفا کمکم کنید مرسی