ehsanslipknot
کاربر سایت
سلام .
سلام استاد . :biggrin1:
بله ... خيلي وقت پيش اونو خوندم ... اما متاسفانه كافي نبود ... به پدرام عزيز از طرف بنده سلام برسونيد و تشكر كنيد و خدمتشون بفرماييد كه اگه ممكنه كمي جزئي تر توضيح بفرمايند :biggrin1: .
:biggrin1: خوب الان من اينا رو از كي بپرسم ؟؟؟ از يارو رفيقم كه ميپرسم ميگه من چيزي مشخص نكردم ... فقط تنظيمات عادي ISP رو انجام دادن ... حالا فرق SSID و WEP Key چي هست ... منظورم اينه كه منه بنده خدا :biggrin1: چي رو بايد اينجا ها وارد كنم ... از يكي از دوستان كه اون ADSL راه اندازي كرده پرسيدم ، گفت اگه Pass خواست 1244525 رو وارد كن ... حالا من اينو كجا وارد كنم ؟
در ضمن قسمت WEP Key هشتا كاراكتر ميخواد اما اين 7 تاس ! :confused:
باتري توسط برنامه ساخته ميشه ؟؟؟ استاد عزيز من مبتدي تر از اين حرفام خواهشاً پايه اي تر توضيح بفرماييد ... :biggrin1:
راستي StaR عزيز راست ميگه ... باتري PSP منم حداكثر 4 ساعت شارج نگه ميداره ... اين عاديه ؟
اگه از باتري هاي 2400 استفاده كنيم ، زمان دو برابر ميشه يا تاثيري نداره ؟ و اينكه آيا اين باتري ها هم تقلبي دارن ؟ راه تشخيصش چيه ؟
ببخشيد ... خيلي پر حرفي كردم ... شرمنده .
شما با هر قسمت از اون آموزش مشکل داری بگو تا یا من یا بچه ها راهنماییت کنیم(آموزشش خیلی ساده هست)
WEP Key و SSID و IP و یا هر چیزه دیگه ای رو باید از ادمین سیستم بپرسی(از چه نوع سرویس wifi ای استفاده میکنی؟)
تمامی نکات و مسائل مربوط به Unbrick کردن و Pandora Battery در تاپیک زیر موجوده(هر سؤالی هم داشتی اونجا میتونی بپرسی)::arrowd:
آموزش Dark_Alex's Universal Unbricker