سلام .
دوستان و اساتيد عزيز چندتا سوال از خدمتتون داشتم ... اگه امكان داره لطف كنيد و كامل پاسخ بفرماييد :
به هيچ وجه نميشه روي PSP Slim از بلوتوس استفاده كرد ؟ هيچ راهي نداره ؟
دوربين PSP چنده و اگه عكسي ازش داريد لطف كنيد ... ؟
از GPS ميشه تو ايران استفاده كرد ؟ اگه قطعه جانبي ميخواد لطف كنيد قيمت و عكسشم ... ؟
براي PSP Slim ميشه از Speaker هاي جدا و همراه PSP استفاده كرد ؟ يعني برقشم از PSP بگيره ؟
چطوري ميشه براي PSP كلمه عبور قرار داد كه موقع روشن شدن Password بخواد ؟ لطفاً توضيح بديد ؟
يه برنامه خوب براي اجراي PDF و يك ديكشنري خوب انگليسي به انگليسي ( اگه وجود داره ) براي PSP Slim 3.90 M33 معرفي بفرماييد ... ( البته خواهشاً با روش نصب )
خيلي خيلي ممنون .
آره 1.3 هستاقا احسان این دوربینش 2 هست یا 1.3 چه کیفیتی داره
در حد 6 megapixel هست
خب اینا همه به خودت بستگی دارهاحسان جان من میخوام یه اسلیم بگیرم ولی دست دوم چندتا سوال
از کجا بفهمم که سالمه یعنی ردیفه از کجا بفهمم که رمش اصله از کجا بفهمم که پیکسل سوخته نداره
سلامسلام به همه دوستان عزیزم:
من یه چند تایی سوال داشتم:
پ.ن:به همه پرسپولیسی های عزیز این قیرمانی رو تبریک میگم.
- من اگه قاب PSP Slim رو عوض کنم اون شیشه روی LCD هم باهاش عوض میشه یا نه؟
- میشه فقط اون شیشه روی PSP و عوض کرد؟
- اگه قاب فابریک PSP رو عوض کنم خیلی تابلو میشه که قاب فابریکش نیست.
ميشه يه عكس از صفحه psp خودتون در حال بازي بزارين تا كيفيت صفحهش رو ببينم
اقا يكي جواب مارو بده
راستي من اگه مشكي يا نقره اي بگيرم چه قدر جاي انگشت روش ميمونه
در حد گوشي نوكيا6300 هست اخه رو اونم خيلي جاي انگشت ميمونه
سلام . :confused:
ehsanslipknot عزيز از راهنماييتون ممنونم .
فقط اگه ممكنه لينك اون تاپيك هايي كه فرموديد رو هم قيد كنيد ... راستي نسخه FW من 380 ... من ميتونم IRShell رو نصب كنم ؟؟؟ در ضمن خيلي دنبال Bookr گشتم اما لينك دانلود نسخه 0.71 رو پيدا نكردم ... لطفاً اگه ممكنه لينك آخرين نسخه رو قيد بفرماييد .
سه سوال ديگه هم داشتم ... من از چنتا فروشنده شنيدم كه دوربين PSP پنج مگا پيكسله ... اما شما فرموديد 1.3 ... ؟؟!؟!؟!؟!؟ يعني 5 خالي بنديه ؟
از كجا ميشه پيكسل سوخته رو تشخيص داد ؟ اصلاً كلاً پيكسل سوخته به چي ميگن ؟
پ.ن : منم اين پيروزي رو به همه طرفداران پيروزي تبريك ميگم !
ببین دوست من نمیشه عکس بگیریم چ.ن کیفیت کم میشه ولی بدون بسیار بالاس یعنی من تا حالا صفحه به این بزرگی با این کیفیت ندیدم
جای انگشت هم با Face Plate یا قاب کریستالی یا محافظ حل میشه و جای نگرانی نیست
مقایسه psp با 6300 مثل ps3 با اتاری هست