اطلاعات جدید Deep Down منتشر شد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
deep-down-PS4-1024x576.jpg
یکی از بهترین بازی هایی که در ماه February برای PS4 معرفی شد، بی شک عنوان جدید Capcom یعنی Deep Down بود که واقعا بوی نسل بعد را می‌داد.
بازی از هر جهت فوق العاده بود؛ از گرافیک دیوانه وار تا محیط و رنگ و لعاب فانتزی و بی نظیری که باعث شده بود بسیاری از مردم این عنوان را یک دمو (Tech Demo) فرض کنند.
به هر حال سایت DualShockers به تازگی اطلاعاتی را مبنی بر این که این عنوان واقعا یک بازی است و با موتور نسل بعدی ساخته می‌شود عرضه نموده است.
همچنین بیان شده است که شاید بازی در انحصار PS4 نباشد؛ هنوز این قضیه قطعی نیست و حتی انتشار DD به صورت انحصاری برای Play Station 4 نیز از ابتدا به صورت رسمی تایید نشده بود.
منبع

همین که این بازی وجود خارجی داره برای من اندازه اطلاعات جدید 10 صفحه ای مهم تره:x

یعنی شما واقعا نمیدونستید بازی وجود خارجی داره یه جوری نوشتین اطلاعات جدید فکر کردم چه اطلاعاتی منتشر کردن الان کجای این اطلاعات جدید بود؟ بازی با متور جدید ساخته میشه؟ یا بازی بوی نسل بعد رو میده؟ lol خسته نباشی :d

CAPCOM:deep down -working title-

- - -ویرایش - - -

چی بشه Devil May Cry نسل بعد با Panta Rhei :bighug:

اسم نهایی بازی هم کاملا واضحه : Dragon's Dogma 2

چب بشه رزیدنت اویل 7 با Panta Rhei

تو قسمت هایی نوشته که بازی در هر ثانیه 20 تا 30 ملیون پردازش پولیگون انجام میده..بازی رو 30 فریم هست و فضای تکسچرها 2 گیگ هست و همچنین در زمانی یکسان 30 شیدر متفاوت انجام می گیره.

یه ویدئوی بسیار کوتاه از بازی منتشر شده و قرار هست نمایش مفصلی توی TGS داشته باشه.
ویدئو : Ciar7Uob9Gc (لینک Youtube)
چند تا جک جونور رو نشون میده ، ولی دو تا نکته عجیب داره. یکی اینکه اولش مینویسه Capcom Online Games ، یعنی به احتمال زیاد بازی آنلاین هست ! :| بعد هم آخر تریلر فقط لوگوی PS4 میاد. من خیلی شک داشتم (و هنوز دارم) که بازی انحصاری PS4 باشه ، ولی این لوگو معلوم نیست جریانش چیه و باید دید در آینده چی میشه.

نمیدونم چرا محیط های بازی من رو یاد Legend of Grimrock میندازن ! :دی

آره عالی میشه ولی به شرطی که گیم پلی بازی هم درست و درمون در بیاد حالا اکشن یا ترسناک

رزیدنت اویل که اکشن باشه دیگه رزیدنت اویل نیست که! میرم بازی اکشن بازی کنیم 100 برابر قشنگ تر البته اگه بخواد اکشن کامل باشه! ظاهرا کپکام میخواد به ریشش برگرده!

یه ویدئوی بسیار کوتاه از بازی منتشر شده و قرار هست نمایش مفصلی توی TGS داشته باشه.
ویدئو : Ciar7Uob9Gc (لینک Youtube)
چند تا جک جونور رو نشون میده ، ولی دو تا نکته عجیب داره. یکی اینکه اولش مینویسه Capcom Online Games ، یعنی به احتمال زیاد بازی آنلاین هست ! :| بعد هم آخر تریلر فقط لوگوی PS4 میاد. من خیلی شک داشتم (و هنوز دارم) که بازی انحصاری PS4 باشه ، ولی این لوگو معلوم نیست جریانش چیه و باید دید در آینده چی میشه.

نمیدونم چرا محیط های بازی من رو یاد Legend of Grimrock میندازن ! :دی
اين بازی بی نظير بود گرافيکش
البته بايد توی محيط های باز تر با npc هايه بيشتر ديد
توی pc هم که بايد خوابش را ديد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or