اطلاعات جدید و مهم از Hitman : Absolution در تاریخ 10 May

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
124-585x600.jpg

به تازگی استودیو iO Interactive در صفحه مربوط به بازی Hitman : Asbolution عکسی را قرار داده است که این عکس نشان دهنده این است که در تاریخ 10 May قرار است اطلاعاتی از این بازی منتشر شود .

در زیر این عکس نوشته شده است که ، در تاریخ 10 May قرار است اطلاعیه مهمی از Hitman : Absolution منتشر شود ، بنابر این آن را از دست ندهید .

در این عکس ما مامور 47 را می بینیم که در بالا ساختمان است و تفنگی بر دست دارد و ما شاهد رعد و برق در این تصویر هم هستیم .

این بازی در اواخر سال جاری بر روی Xbox 360 , PC و PS3 عرضه خواهد شد .

Sniper Elite V2 یکی از بهترین بازی هایی بود که تو این سبک بازی کردم، چرا ناامید؟ :|؟

---------------------
چه تاریخی این بازی پس عرضه میشه آخه ؟ :(

چی خوبه ؟ به غیر از گرافیکش ! طراحی محیطش هم خیلی جالبه .
صدا گذاری مذخرف ( انگار از ته چاه حرف میزنن !! 4 تا کلمه رو تا اخر بازی تکرار میکنن 1000 بار ! )
هوش مصنوعی افتضاح ( بقلشون وایستادم ، تازه بعد از 5 دقیقه متوجه حضور من میشن ! )
سرباز سازی و ظاهر شدن یکباره سرباز های دشمن !!!!!!!!!!! ( این یکی دیگه گند زده به بازی )
کل محیط رو زیر نظر گرفتم ( با دوربین ) هیچ کسی نبود ) یک دفعه رفتم جلو ، دیدم 4 تا اسنایپر ظاهر شدن )

تو یکی دیگه از مرحله ها 2 نفر از پشت ظاهر شدن !!! با اینکه همه رو زدم !!!
کلی با سرباز های دشمن فاصله داری و تا میدوی ( یک دفعه عین مور و ملخ میرزن !!! معلوم نیست تو اون صدای تیر ضد هوایی صدای پای منو از کجا میشنون !!! )

داری مثلا سینه خیز حرکت میکنی همراه با استتار کامل ، یک دفعه میبینی سرباز دشمن از فاصله 1000 متری که دوربین تفنگ خوب نمیبینه ، تو رو به رگبار بسته !!!! ( اخه از کجا فهمیده ه من مثلا گوشه اون سوراخم !!! )

و ایراد های دیگه اسنایپر . بازم بگم ؟
اینجا جاش نیست !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or