اطلاعات جدید و لیست فعلی بازی های PS VITA

• Thread starter Thread starter Spn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Spn

کاربر سایت
قیمت بازی های PS VITA نیز مشخص شد . طبق سایت gamestop مشخص شد بازی های PS VITA قیمت ارزانی خواهند داشت و به قیمت 40 $ عرضه خواهند شد و هم قیمت با بازی های کنسول دستی 3DS که رقیب آن هاست خواهند بود . همچنین تصویری هم از سایت آن وجود دارد که حاکی از این خبر است .

download.php

همچنین طبق گفته Michael Denny در سونی مشخص شد که PS VITA ریجن فری ( REGION FREE ) نیز خواهند بود و گفته که گیمر ها اگر بخواهند در هنگام سفر خرید کنند یا عناوینی از فروشگاه کشور های دیگر خرید کنند که فقط در آن فروشگاه آنلاین وجود دارد مثل ژاپن مشکلی نخواهند داشت و مثل کنسول های دیگر سونی ریجن فری هستند و مثل کنسول دستی 3DS دارای محدودیت های ریجن نخواهد بود PS VITA .

همانطور که به تازگی در E3 مشخص شد PS VITA اواخر 2011 و به دو صورت WIFI و WIFI + 3G عرضه خواهد شد که WIFI = 250$ و WIFI + 3G = 300$ قیمت خواهند داشت .

همچنین لیستی هم گذاشتم تقریبا از تمامی عناوین PS VITA که تایید شده اند تا کنون و سعی کردم تمامی عناوین آن را بگذارم و چیزی جا نگذارم . ;)

Dynasty Warriors
FIFA 12
F1 2011
Resistance Retribution
Silent Hill: Book of Memories
Smart As
Little Deviants
Lost Planet
Virtua tennis 4
Monster Hunter 3rd
Sound Shapes
Metal Gear Solid
Uncharted: Golden Abyss
Super Stardust Delta
Broken
Gravity Daze
Dungeon Defenders
Yakuza
Wipeout 2048
Hot Shots Golf
Hustle Kings
Killzone
Little Big Planet
Reality Fighters
Ruin
Street Fighter X Tekken
Voltron
WWE 12
Bioshock Vita
MENSA HQ
Ridge Racer
StarDrone
LEGO HARRY POTTER : YEARS 5-7
Dragons crown
Call of Duty
Shinobido 2: Tales of Ninja
a version of BlazBlue
ModNation Racers
Dust 514

منبع
http://uk.psp.ign.com/articles/117/1174783p1.html

http://www.dualpixels.com/profiles/blogs/playstation-vita-games-pricing

لیست بازی ها هم خودم جمع آوری کردم .

آخرین ویرایش:
من که پول دارم برا خریدش:دی بنظرتون تو ایران هم همین قیمت میاد؟
الان چند دلاره قیمتش؟
ممنون بابت خبر
آخر 2011 عرضه میشه یعنی میشه آذر اینا حدودا . قیمتش wifi خالی 250 $ و wifi + 3g قیمتش 300$ هست . تو ایران هم طبیعتا تا چند وقت بالا هست و حدود 50-100 تومان گرون تر خواهد بود تا یک چند وقت که بگذره و نزدیک بشه به قیمت اصلیش .

خوبی PsVita در اینه که با آندروید کراس پلتفرم هستش و این یعنی که تمامی بازی هایی که برای آندروید اومدن ( نسخه های مخصوص Xperia Play ) برای این دیوایس هم عرضه می شه . البته باید با اونها بازی های پلی استیشن 1 و پلی استیشن 2 رو هم که قراره تو PS Suit عرضه بشه افزود . اگه هک بشه بدون شک می خرمش . فکر نکنم که 3DS هیچ شانسی در PsVita داشته باشه . ترکیب PsVita و PS3 خودش می تونه یه Wii U باشه . البته این جوری که به نظر می رسه سونی بازی های مشترکی رو برای این دو عرضه می کنه .

خوبی PsVita در اینه که با آندروید کراس پلتفرم هستش و این یعنی که تمامی بازی هایی که برای آندروید اومدن ( نسخه های مخصوص Xperia Play ) برای این دیوایس هم عرضه می شه . البته باید با اونها بازی های پلی استیشن 1 و پلی استیشن 2 رو هم که قراره تو PS Suit عرضه بشه افزود . اگه هک بشه بدون شک می خرمش . فکر نکنم که 3DS هیچ شانسی در PsVita داشته باشه . ترکیب PsVita و PS3 خودش می تونه یه Wii U باشه . البته این جوری که به نظر می رسه سونی بازی های مشترکی رو برای این دو عرضه می کنه .

برتري Wii شايد بيشتر به خاطر بازي هاي خاص خودش باشه !!
نه ساختار ظاهري كنسولا
اگر شبيه وي هم بشه ساختارش از نظر گيم فرق ميكنه باهاش ;)

آخر 2011 عرضه میشه یعنی میشه آذر اینا حدودا . قیمتش wifi خالی 250 $ و wifi + 3g قیمتش 300$ هست . تو ایران هم طبیعتا تا چند وقت بالا هست و حدود 50-100 تومان گرون تر خواهد بود تا یک چند وقت که بگذره و نزدیک بشه به قیمت اصلیش .

این کوچولوی دوست داشتنی موجه عجیبی راه انداخته ، متاسفانه حالا که هنوز چیزی از معرفیش نگذشته انقدر معروف شده ، فکر نمیکنم با اختلاف ۵۰ یا ۱۰۰ تومان بشه تو ایران گیر آورد. فکر کنم اولاش راحت بالای ۵۰۰ قیمت بدن تو ایران. اگر هم که زود هک بشه که خدا میدونه.

امیدوارم محصولات سونی به سرنوشت قیمت محصولات اپل در ایران دچار نشه !

دوسته عزيز 50 100 تومن كه سهله موقع ورود 3ds اين كنسول رو 650 ميفروختن الان بحث بالاي 700 تومنه البته اگه بخواهيم خوش بينانه نگاه كنيم
جالب اينجاست اين عزيزان فروشنده عنوان مسلمان رو هم يدك ميكشند:))=)):d
super lol

دوسته عزيز 50 100 تومن كه سهله موقع ورود 3ds اين كنسول رو 650 ميفروختن الان بحث بالاي 700 تومنه البته اگه بخواهيم خوش بينانه نگاه كنيم
جالب اينجاست اين عزيزان فروشنده عنوان مسلمان رو هم يدك ميكشند:))=)):d
super lol
آره اولش که 100 درصد اینطور هست ولی بعد 1 ماه قیمتا میاد پایین و یکم ثابت میشه . :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or