اطلاعات جدید در مورد بازی بعدی سری :.ارکهام بتمن:.

• Thread starter Thread starter Léon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Léon

کاربر سایت
زمانی که هنوز از بازی batman arkham origins معرفی نشده بود کمپانی برادران وارنر یک سری دامین ثبت کرد که یکی از آن ها این بود:

www.batmanarkhamknight.com

ولی بعد از معرفی بتمن ارکهام اوریجینز تمامی دامین ها از جمله این دامین از کار افتادند . ولی در ماه دسامبر اتفاق عجیبی افتاد! این دامین برای مدتی کوتاه روشن شد و بعد دوباره از کار افتاد .
از آن زمان خیلی ها فکر میکردند نام بازی بعدی بتمن Arkham Knight است که فقط در حد شایعه بود.
ولی حالا با وارد کردن ادرس این دامین با پیغامی مواجه میشوید که نشان دهنده فعال بودن این دامین است!

تصویر :

40261805493744048726.png

و خبر دوم در مورد حضور شخصیت hush در بازی جدید است. به عکس زیر توجه کنید:

87649009123518007440.png

این پیج یکی از پیج هایی است که به نظر رسمی می اید ولی هنوز رسمی بودن ان تایید نشده است!

اپدیت 2 : (با تشکر از اقای Dinosaur ) :

04784088563467858914.png

نظر شما چیست؟

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
BATMAN Arkham Knight

batman-arkham-knight.jpg
Insider معروف shinobi602 در توئیترـش گفته است:
"Lots of people asking when the @gameinformer cover is revealed. Tomorrow (4/3/14) morning US time. Late afternoon UK. #BatmanArkham" reads the tweet from ArkhamVerse"
اینطور که معلومه قراره توی مجله گیم اینفورمر رونمایی بشه، احتمال زیاد عنوان بازی Arkham Knghit خواهد بود!

اینطور که معلومه امروز بازی معرفی میشه توی کاور مجله game informer هست امروز کاور مجله هم معرفی میشه این خبر تو rocksteady گفته خبر باید منتظر موند امروز

خب بازی batman arkham:darknight معرفی شد سازنده اعلام کرده تا ساعاتی دیگر طی مراسم معرفی میتونید اولین اطلاعات بازی بخونین

خب بازی batman arkham:darknight معرفی شد سازنده اعلام کرده تا ساعاتی دیگر طی مراسم معرفی میتونید اولین اطلاعات بازی بخونین
داداش برا چی شایعه پراکنی میکنی ؟! :|:d هنوز هیچ خبری نشده ، فقط همون Insider ـه گفته که قراره توی مجله GI رونمایی بشه که هنوز هیچ اطلاعاتی در این مورد منتشر نشده !
ولی خب اینطور که معلومه به احتمال زیاد باید اطلاعاتی در این مورد منتشر بشه ! :-":d

داداش برا چی شایعه پراکنی میکنی ؟! :|:d هنوز هیچ خبری نشده ، فقط همون Insider ـه گفته که قراره توی مجله GI رونمایی بشه که هنوز هیچ اطلاعاتی در این مورد منتشر نشده !
ولی خب اینطور که معلومه به احتمال زیاد باید اطلاعاتی در این مورد منتشر بشه ! :-":d

داداش شایعه پراکنی چیه این تو سایت دوست و همسایه هم خبرش زده شده که خود سازنده اعلام کرده اسم بازی و گفته تا ساعاتی اینده طی کنفرانسی که دارن بازی کامل رونمایی میکنن عزیز دل

داداش شایعه پراکنی چیه این تو سایت دوست و همسایه هم خبرش زده شده که خود سازنده اعلام کرده اسم بازی و گفته تا ساعاتی اینده طی کنفرانسی که دارن بازی کامل رونمایی میکنن عزیز دل
پس آدرس این سایت دوست و همسایه رو بده:d

پس آدرس این سایت دوست و همسایه رو بده:d

داداش گلم من الان تو توئیتر هم دارم چک میکنم تو خود اخبار راک استدی زدن arkham darknight اسمش بردن
Coincidences… "@Arkhamverse: Lots of people asking when the @gameinformer cover is revealed. Tomorrow morning US time. Late afternoon UK."

خب تو مجله گیم اینفورمرم معلوم میشه اطلاعات

Batman Arkham Knight haha prequel or sequel??? #batmanarkham

^ در این متنی که شما ارسال کردی، جایی واژه‌ی Arkham Knight می‌بینید؟

آخجون از خوشحالی در پوست خودم نمیگنجم :bighug::x
یه بتمن جدید توسط راک استادی

آخرین ویرایش:
از اونجایی که با یه شاهکار دیگه از Rock Steady طرفیم ، اگر بازی رو با Unreal Engine 4.0 طراحی کنن ، چه شود ! :x

در صورت عدم عرضه ی این بازی و کلا از بین رفتن این IP من کل بچه های BC رو شیرینی میدم :| همه ازش تعریف میکنن ولی کنار Tomb Rider آخری اوورریتد ترین‌(!) بازیای تاریخن کلا :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or