اطلاعات جدید در مورد بازی بعدی سری :.ارکهام بتمن:.

• Thread starter Thread starter Léon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Léon

کاربر سایت
زمانی که هنوز از بازی batman arkham origins معرفی نشده بود کمپانی برادران وارنر یک سری دامین ثبت کرد که یکی از آن ها این بود:

www.batmanarkhamknight.com

ولی بعد از معرفی بتمن ارکهام اوریجینز تمامی دامین ها از جمله این دامین از کار افتادند . ولی در ماه دسامبر اتفاق عجیبی افتاد! این دامین برای مدتی کوتاه روشن شد و بعد دوباره از کار افتاد .
از آن زمان خیلی ها فکر میکردند نام بازی بعدی بتمن Arkham Knight است که فقط در حد شایعه بود.
ولی حالا با وارد کردن ادرس این دامین با پیغامی مواجه میشوید که نشان دهنده فعال بودن این دامین است!

تصویر :

40261805493744048726.png

و خبر دوم در مورد حضور شخصیت hush در بازی جدید است. به عکس زیر توجه کنید:

87649009123518007440.png

این پیج یکی از پیج هایی است که به نظر رسمی می اید ولی هنوز رسمی بودن ان تایید نشده است!

اپدیت 2 : (با تشکر از اقای Dinosaur ) :

04784088563467858914.png

نظر شما چیست؟

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
یه سری از پست های بروبچ Neogaf :
Hush copies Joker's face, everyone thinks it's Joker. Revealed to be Hush at the end, only for Hush to remove a mask and is actually Joker

!Twist - it's the Joke

Can't wait for The Joker to be under those bandages

Hush will end up being the Joker, wont he?

It's going to be the Joker, because that's why

They'll make it seem like the main villain is Hush

Then, plot twist, it's the Joker. Again

به خاطر همین چیزاست که میگم کاش توی نسخه بعدی حتی به صورت موقت هم که شده ، دست از سر Joker بردارن ! :دی

یه سری از پست های بروبچ Neogaf :

به خاطر همین چیزاست که میگم کاش توی نسخه بعدی حتی به صورت موقت هم که شده ، دست از سر Joker بردارن ! :دی

ببین دمت گرم :دی همین الان اینو گفتی منم یه دلیل دیگه میارم که جوکر هست :دی

یکی از کمیک های ارکهام سیتی که خوندم نشون داد بعد از مردن جوکر هارلی کویین میاد پوست صورت جوکر رو میکنه و میذاره روی صورت deadshot و بعد یه گلوله خالی میکنه تو سرش :دی خوب ببین تابلو شد دیگه! هاش هم میتونست صدای بروس رو دربیاره هم میتونست هیکلش رو عین بتمن کنه!! خوب بابا تموم شد :) خودش رو کامل کرده بود عین جوکر :دی
در ضمن همین الان داشتم هارلی کویین ریونج رو میرفتم یه سری اثرات بود که نشون دهنده ی زنده بودن جوکر هست!

با اینکه من یکی از اون دسته آدم هایی هستم که دوست دارم جوکر توی بازی باشه ولی امکان نداره که ورود جوکر به بازی را اینجوری بپذیرم :|
Can't wait for The Joker to be under those bandages
:|

- - -ویرایش - - -

در ضمن همین الان داشتم هارلی کویین ریونج رو میرفتم یه سری اثرات بود که نشون دهنده ی زنده بودن جوکر هست!
کجاهاش :-/ من اصلا یادم نمیاد. فکر کنم باید دوباره این dlc را بازی کنم :d

با اینکه من یکی از اون دسته آدم هایی هستم که دوست دارم جوکر توی بازی باشه ولی امکان نداره که ورود جوکر به بازی را اینجوری بپذیرم :|

:|

اینو که ول کن اصلا :دی من حدس میزنم قضیه این بوده که :

تو بیش تر جاهای ارکهام سیتی جوکر همون هاش بوده و جوکر اصلی فرار کرده بوده :دی
در ضمن من یه چی رو نمیفهمم! تو ارکهام اوریجینز بین از بدترین حالت تایتان استفاده کرد که هیکلش رو داغون کرد. این از این.بعد تو ارکهام اسایلوم نشون دادند فقط لاغر شده و مشکل دیگه ای نداره در صورتی که جوکر همون تایتان معمولی رو تزریق کرد صورتش این قدر داغون شد و به کلی نابود شد!! قضیه چیه؟؟

کجاهاش
yahoo_7.gif
من اصلا یادم نمیاد. فکر کنم باید دوباره این dlc را بازی کنم
yahoo_4.gif

بابا این همه رو در و دیوارهاش نوشته بودااا :| یا یه اتاقی بود که توش رابین کمربند بتمن رو پیدا میکنه بالای یکی از درهاش یه جمله نوشته که نمیگم خودت ببینی جذاب تره :) این همه اثر گذاشتن بابا جوکر هست!
ولی نباشه هم به بازی اسیب نمیخوره.راک کارش رو بلده :دی

در ضمن من یه چی رو نمیفهمم! تو ارکهام اوریجینز بین از بدترین حالت تایتان استفاده کرد که هیکلش رو داغون کرد. این از این.بعد تو ارکهام اسایلوم نشون دادند فقط لاغر شده و مشکل دیگه ای نداره در صورتی که جوکر همون تایتان معمولی رو تزریق کرد صورتش این قدر داغون شد و به کلی نابود شد!! قضیه چیه؟؟
وای اینو هستم که :
جوکر همون هاش بو ده باشه و اصلا نمرده باشه
میدونی اصلا به نظرم فقط جوکره که میتونه بی - من را به نهایتش برسونه :d منظورم اینه که بقیه villian ها اصلا در مقابل بی - من هیچی نیستن جز جوکر ;)

بابا این همه رو در و دیوارهاش نوشته بودااا :| یا یه اتاقی بود که توش رابین کمربند بتمن رو پیدا میکنه بالای یکی از درهاش یه جمله نوشته که نمیگم خودت ببینی جذاب تره :) این همه اثر گذاشتن بابا جوکر هست!
ولی نباشه هم به بازی اسیب نمیخوره.راک کارش رو بلده :biggrin1:
یعنی اصلا یادم نمیاد. فقط یادمه که هارلی الکی گریه میکرد و ناله میکرد و صداش رو اعصابم بود :d

دوستان من هر چه قدر دارم به مغز فندقیم فشار میارم یه چیزایی داره دستم میاد! چند نکته:

1-زمانی که جوکر بتمن رو گرفت گفت من یه مقدار از خونم رو به بدن تو وارد کردم. بعد بتمن توهم زد پشت توهم! یه جا داشت تو صورت mr freeze میزد جوکر رو دید یه بار زیر واندر تاور پدر و مادرش رو دید! :| دوستان از این چه نتیجه ای میگیرین؟

2-وقتی پروتوکل 10 شروع به کشتن مردم در ارکهام کرد چرا همه ماسک scarecrow رو صورتشون بود؟؟

3-اون قایق scare crow بغل استیل میل چی کار میکرد؟ درسته قرارداد داخلش بود ولی دوستان یکم فکر کنید بیش تر...

4-دوستان بتمن هیچ وقت کسی رو نمیکشه حتی جوکر رو و حتی دیدین سعی کرد جوکر رو نجات بده!! :| اون زمانی که بتمن clay face رو داغون کرد یکم از اون محلول ابی رنگ رو خورد بعد جوکر بالای یه چیزی وایساده بود که مربوط میشده به لزاروس پیت. وقتی بتمن سعی میکنه جوکر رو نجات بده پس برای چی شمشیر رو طرف جوکر نشونه گرفت تا بکشتش؟؟

دوستان کلا یه نتیجه گرفتم! به احتمال قوی خون جوکر داخل بدن بتمن نبوده بلکه جوکر خون بتمن رو با همون ماده ای که scare crow به بتمن تزریق میکرد الوده کرده بود! بعد ارکهام اسایلوم نشون میداد scarecrow رو که نمرده و دستش رو میذاره رو ماده تایتان :| بتمن هم تو ارکهام اسایلوم شبیه همین توهمات رو داشت و معلوم میشه scare crow نقش داشته.
بعد این که بتمن جوکر رو نمیکشه هیچ وقت ولی اون جوکری که روی منبع تغذیه لزاروس وایساده بود رو هدف گرفته بود؟؟؟ خوب یه نتیجه میشه گرفت اینه که اون جوکر نبوده! و این که بعد از منفجر شدن اون منبع اصلا نشون نداد جوکر اومد پایین و ... .

دوستان تو بازی جدیدی که قراره بیاد 99 درصد جوکر و scare crow و هاش نقش دارند. مطمئن باشید.:biggrin1:

هاش جوکر نیست... حداقل توی Comic book های بتمن هاش رو جوکر معرفی نکرده
هاش از دوستای بچگی بروسه که خیلی به بروس حسادت میکرده (رفیق های خیلی نزدیک بودن ولی بینشون اختلاف میوفته)
توی کامیک Heart of Hush خیلی چیز هارو در موردش گفته
از طرفی هم اگه باز هم این کامیک ها درست باشن جوکر نمیتونه هاش باشه آخه توی کامیک The killing joke فکر کنم بود که نشون میداد چجوری جوکر اینطوری شده

ای داد بیداد ! من منظورم از اون پست این بود که ملت دارن به قضیه نقش اساسی Joker توی همه نسخه ها تیکه میندازن ! :دی یعنی میخوان بگن لابد این بار هم همه چیز دوباره زیر سر Joker هست و آخرش با دیدن Joker سورپرایز میشیم و این حرفا ! :دی
خودم بعید میدونم Rocksteady این کار رو بکنه ، چون دیگه خیلی خز میشه !
توی City که آخرش متوجه میشیم این Joker ای که باهاش طرف بودیم ، Clayface بوده. توی Origins هم مشخص میشه Joker زیر نقاب Black Mask بوده. دیگه اگه برای بار سوم هم از این اتفاق ها بیفته و مثلاً Joker و Hush به هم ربط داشته باشن ، قضیه خیلی تکراری میشه. لابد توی نسخه بعدی (بعد از نسخه ای که هنوز معرفی نشده) هم Joker ماسک Scarecrow رو میپوشه و آخرش سورپرایز میشیم ! :دی

نکته نگران کننده بازی,شهر بازی هست.:d
زمان AO کریسمس هست و ملت تو خونه هاشون هستند.:dحالا تو نسخه جدید اگر ملت واسه خودشون تو خیابون قدم بزنند,جالب نمی شه.مثلا بتمن هم اهسته از کنارشون رد بشه./:):|مگر این که وضع گاتهام خیلی خراب باشه و مثل TDNR,شهر دست خلافکار ها بیافته.:d
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کاور Game Informer فردا مشخص می شه.:d
New Game Informer Cover Tomorrow
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آخرین ویرایش:
دوستان من هر چه قدر دارم به مغز فندقیم فشار میارم یه چیزایی داره دستم میاد! چند نکته:

1-زمانی که جوکر بتمن رو گرفت گفت من یه مقدار از خونم رو به بدن تو وارد کردم. بعد بتمن توهم زد پشت توهم! یه جا داشت تو صورت mr freeze میزد جوکر رو دید یه بار زیر واندر تاور پدر و مادرش رو دید! :| دوستان از این چه نتیجه ای میگیرین؟

2-وقتی پروتوکل 10 شروع به کشتن مردم در ارکهام کرد چرا همه ماسک scarecrow رو صورتشون بود؟؟

3-اون قایق scare crow بغل استیل میل چی کار میکرد؟ درسته قرارداد داخلش بود ولی دوستان یکم فکر کنید بیش تر...

4-دوستان بتمن هیچ وقت کسی رو نمیکشه حتی جوکر رو و حتی دیدین سعی کرد جوکر رو نجات بده!! :| اون زمانی که بتمن clay face رو داغون کرد یکم از اون محلول ابی رنگ رو خورد بعد جوکر بالای یه چیزی وایساده بود که مربوط میشده به لزاروس پیت. وقتی بتمن سعی میکنه جوکر رو نجات بده پس برای چی شمشیر رو طرف جوکر نشونه گرفت تا بکشتش؟؟

دوستان کلا یه نتیجه گرفتم! به احتمال قوی خون جوکر داخل بدن بتمن نبوده بلکه جوکر خون بتمن رو با همون ماده ای که scare crow به بتمن تزریق میکرد الوده کرده بود! بعد ارکهام اسایلوم نشون میداد scarecrow رو که نمرده و دستش رو میذاره رو ماده تایتان :| بتمن هم تو ارکهام اسایلوم شبیه همین توهمات رو داشت و معلوم میشه scare crow نقش داشته.
بعد این که بتمن جوکر رو نمیکشه هیچ وقت ولی اون جوکری که روی منبع تغذیه لزاروس وایساده بود رو هدف گرفته بود؟؟؟ خوب یه نتیجه میشه گرفت اینه که اون جوکر نبوده! و این که بعد از منفجر شدن اون منبع اصلا نشون نداد جوکر اومد پایین و ... .

دوستان تو بازی جدیدی که قراره بیاد 99 درصد جوکر و scare crow و هاش نقش دارند. مطمئن باشید.:biggrin1:

داداش مراقب خودت باش سکته نزنی :| . بابا دمت گرم توکه بازی رو خوردی :d

_________________________________________________________________________________

من با نظر Dinosaur موافقم. از اونجا که ما راک استیدی رو میشناسیم، پس این رو میدونیم که تکرار این کلیشه ( یا هرچیزی که دوست داری نام ببری :d ) برای اونا هم قابل قبول نیست چه برسه به ما :d

اینو که ول کن اصلا :دی من حدس میزنم قضیه این بوده که :

ولی نباشه هم به بازی اسیب نمیخوره.راک کارش رو بلده :دی

یه ماده بیس هست توی Arkhamverse به نام venom, بین و خیلی از افرادش در حالت عادی از این ماده استفاده می کنن, ولی چون قدرت این ماده کافی نیست برای شکست دادن بتمن, از super version این ماده یعنی همون TN1 استفاده می کنن, با قدرت خیلی بیشتر از ونوم, ولی نکته ی منفی داره و اونم اینه که به طور کامل حافطه ی شخص رو پاک می کنه. جوکر هم که توی AO قدرت TN1 رو دیده بود, توی AA شروع می کنه با یه نام تقلبی, هزینه های مورد نیاز برای پروژه ی ساخت یه ماده ی دیگه ار روی ونوم با قدرت TN1 و بدون پاک شدن حافظه به نام Titan رو تامین می کنه, دکتر young هم که مسئول پروژه بوده. ولی خوب چون این ماده نیاز به Test subject های قوی تری داشته, از Bane که کاملا می تونسته TN1 رو تحمل کنه استفاده می کنن, به خاطر همین آزمایش ها این قدر نابود بود بین.
بین هم توی AA حافظش کامل پاک شده بود, مشکل از این بدتر؟
اثرات Titan هم اون طورکه نشون داده می شه با ونوم فرق داره, تایتان دوز کمرتی نسبت به ونوم نیاز داشته, ونوم فقط ماهیچه ها رو بزرگ می کنه, ولی تایتان کاملا استخون های طرف رو تغییر می ده و علاوه بر این اگه test subject ها قدرت کافی رو نداشته باشن, وقتی تایتان بهشون تزریق شده به خاطر درد تغییر شکل موقتا به یه حالت روانی در میان ولی جوکر و بین چون به قدر کافی قوی بودن این طوری نشدن (البته می شه گفت چون جوکر خودش از قبل روانی بود و از درد لذت می برد روانی نشد)! همین مورد + کتک خوردن جوکر توسط بتمن باعث شد اخر AA جوکر به اون روز بیفته! علاوه بر این تایتان خون جوکر رو هم سمی کرده بود که این رو تو AC دیدیم.
البته بین AO و AA یه سری تناقض ها وجود داره, ولی در هر صورت از این بهتر توجیه نمی شه کردشون!
جوکر رو هم جدا ول کنن, villain هاص اصلی به فرم AC باشه, scarecrow شخص اصلی, court of owls یا نقش مشابه league of assassins, و Hush هم مثل Dr. strange. بقیه عزیزان هم باشن در نقش های فرعی دور هم باشیم.

آخرین ویرایش:
من میگم راک جوکر رو هم نذاره میتونه یه شاهکار بسازه چون راک استیدیه...
ولی به نظر من هیچ کدوم از تبهکارای دیگه به اندازه جوکر سر گرم کننده نیستند دوستان!این بازی هم بذارین خیالتون رو راحت کنم حتی شده ۰.۱ درصد به جوکر ربط پیدا میکنه یه دفعه ای که نمیان بگن جوکر؟؟جوکر دیگه کی بود؟:دی
کریستوفر نولان تونست بدون جوکر یه فیلم فوق العاده درست کنه پس معلومه بدون جوکر هم میشه شاهکار درست کرد... من که راک رو قبول دارم :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or