اطلاعات جدید از Tomb Raider

.Evanescence.

کاربر سایت
مجله Gameinformer اطلاعات تازه‌ای از بازی به ما داده است.
70974355273305171693.jpg

• در این سری بازیبازان فرصت این را دارند که در یک فضا و محیط، خودشان راه خود را انتخاب کنند. همه چیز به طور اساسی باز و پویا است.
• شما قادر به هدایت، کنترل مستقیم و بالا و پایین بردن سرعت لارا به هنگام پریدن خواهید بود.
• بازی دارای سیستم XP است. شما با استفاده از آن می‌توانید قابلیت‌های لارا را افزایش دهید. همچنین باید مواد خام و اولیه را برای افزایش قابیت‌های ابزار خود جمع آوری کنید.
• شما در کمپ های اصلی قادر خواهید بود تا توانایی هایتان را افزایش دهید، تجهیزات خود را اصلاح کنید و قابیت fast travel یا جا به جایی سریع از کمپی به کمپ دیگر خواهید داشت.
• در اوایل بازی فقط چند گزینه افزایش قابلیت خواهید داشت. به عنوان مثال قابلیتی به او بدهید تا تیرهای اضافی برای کمان خود حمل کند یا سرعتی که او قادر است با کمان خود تیری را شلیک کند افزایش دهید. در ادامه این سیستم گسترده تر خواهد شد و امکانات بیشتری در اختیارتان خواهد بود.
• بازی یک داستان خطی خواهد داشت، شما از نقطه A به نقطه B خواهید رفت، اما اتصالات و نقاطی در این میان وجود دارد که بازیباز کاوشگری واقعی را در آن حس خواهد کرد. این توضیح می‌دهد که فضاهای غیر خطی وجود دارد که شما می‌توانید در ساعات مختلف روز به آنجا برگردید.

اطلاعات بیشتر و گیم پلی کامل در کنفرانس مایکروسافت.

یه نکته خیــــلی جالب توی این تریلر و نمایش پارسال هست که توی این تصویر میبینید:

توجه Crystal Dynamics به جزئیات قابل تحسینه.
اصولاً به این چیزا میگن تصحیح اشتباه نه توجه به جزییات !
توجه به جزئیات باعث دیدن شدن اشتباهات میشه.
خب گویا تعریف شما از جزییات با تعریف عام این واژه زمین تا آسمون تفاوت داره !

آخرین ویرایش:
شکار حیوونا به خیلی قبل از RDR برمیگرده توی بازی ها !!!
بله درسته فک کنم توی gun بود اگه اشتباه نکنم
منظورم این نبود RDR شکار حیوانات رو ابداع کرد، بنوعی باب کرد این مهم رو. در ضمن GUN بخشی برای Free-Roam Hunting نداشت، یعنی من یادم نمیاد .
بله شاید هم حرف شما درست باشه منم گفتم فکر کنم چون گان خیلی قدیمی بئود یه چیزایی ازش تو ذهنم بود

حیف این بازی که ازش خوشم نمیاد کلا از بازی هایی که شخصیت اول بازی زن باشه حالم بهم میخوره حیف بازیی خیلی قشنگیه

آخرین ویرایش:
منظورم این نبود RDR شکار حیوانات رو ابداع کرد، بنوعی باب کرد این مهم رو. در ضمن GUN بخشی برای Free-Roam Hunting نداشت، یعنی من یادم نمیاد .

ACIII و حالا هم TR: Reboot . چه کرد RDR با شکار حَیَوانات !
3-4 سال قبل از انونس RDR یه سری آرت ورک از این عنوان منتشر شد (یا لیک شد) با تیرکمان بود.
سازنده AC3 هم تو مصاحبه با GT گفته که "وقتی ما RDR رو دیدم همه گفتیم Holy Sh!t یکی قبل از ما شکار رو تو بازیش گذاشته".
اصولاً به این چیزا میگن تصحیح اشتباه نه توجه به جزییات !
توجه به جزئیات باعث دیدن شدن اشتباهات میشه.

خیلی خیلی قبل تر از rdr بازی هایی بودن که تمرکزشون فقط روی شکار حیوانات تو بازی بوده! مثل همین big game hunter که حدود دو ماه پیش اومد نسخه 2012ش

تفاوت این بازی با رد دد توی بحث شکار اینه که توی اون بازی به یه کار فرعی شبیه بود ولی اینجا به نظر میاد اهمیتش خیلی بیشتره و جون لارا به شکار و گوشت حیوانات وابسته است.

نه دیگه تا این حد پدر طرف که در میاد بخواد هر دفه به فکر شکار باشه فکر کنم یه قسمت هایی از داستان رو نشون میده و زیاد نقش پررنگی در سبک Open World بازی نداره
قرار نیست و کسی نگفته بازیباز باید محیط رو شخم بزنه واسه گیر اوردن شکار :دی. ممکنه بشه از انوع میوه ها و کنسرو و چیزهای دیگه تغذیه کرد.
زیاد نگران این چیزا نباشید :دی.

ديروز تريلر قبل از E3 رو ديدم. واقعا لارا تو اين شماره بد بختي مي كشه! اينطور كه معلومه تعداد set piece هاي توي بازي خيلي زياده و تجربه ي سينمايي_ه درجه يكي در انتظار مونه. CD بعد از نگهبان روشنايي نشون داد هنوز هم مي شه بهش اعتماد كرد و انتظار يه بازي خوب رو ازش داشت. P.S: راستي توجه كردين (تو تريلر اخير) لارا وقتي مي خواد اون آهو رو بكشه ميگه: Sorry!چه لطيف! مثل اينكه بايد منتظر يه شخصيت پردازيه خوب هم باشيم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or