اطلاعات جدید از Tomb Raider

.Evanescence.

کاربر سایت
مجله Gameinformer اطلاعات تازه‌ای از بازی به ما داده است.
70974355273305171693.jpg

• در این سری بازیبازان فرصت این را دارند که در یک فضا و محیط، خودشان راه خود را انتخاب کنند. همه چیز به طور اساسی باز و پویا است.
• شما قادر به هدایت، کنترل مستقیم و بالا و پایین بردن سرعت لارا به هنگام پریدن خواهید بود.
• بازی دارای سیستم XP است. شما با استفاده از آن می‌توانید قابلیت‌های لارا را افزایش دهید. همچنین باید مواد خام و اولیه را برای افزایش قابیت‌های ابزار خود جمع آوری کنید.
• شما در کمپ های اصلی قادر خواهید بود تا توانایی هایتان را افزایش دهید، تجهیزات خود را اصلاح کنید و قابیت fast travel یا جا به جایی سریع از کمپی به کمپ دیگر خواهید داشت.
• در اوایل بازی فقط چند گزینه افزایش قابلیت خواهید داشت. به عنوان مثال قابلیتی به او بدهید تا تیرهای اضافی برای کمان خود حمل کند یا سرعتی که او قادر است با کمان خود تیری را شلیک کند افزایش دهید. در ادامه این سیستم گسترده تر خواهد شد و امکانات بیشتری در اختیارتان خواهد بود.
• بازی یک داستان خطی خواهد داشت، شما از نقطه A به نقطه B خواهید رفت، اما اتصالات و نقاطی در این میان وجود دارد که بازیباز کاوشگری واقعی را در آن حس خواهد کرد. این توضیح می‌دهد که فضاهای غیر خطی وجود دارد که شما می‌توانید در ساعات مختلف روز به آنجا برگردید.

اطلاعات بیشتر و گیم پلی کامل در کنفرانس مایکروسافت.

چقدر انسان باید کوته فکر باشه که چنین حرف غیر منطقی رو بزنه؟! واقعا که! البته در هرصورت Sony خیلی از Micro سرتره! حقیقت همیشه تلخه.
کوته فکر؟ جالبه!
nها نفر اینجا میدونن این قضیه رو! شما درست میگی کتاب اشتباه نوشته!
سازنده بازی خودش میاد اعتراف میکنه به الهام یا تقلید در هر 2 بازی! حالا شما بشین برا خودت اعداد ارقام و سابقه بچین دور هم!
تقلید چیز بدی نیست ها! که اینقد گریبان براش جر میدید میتونه چیز خوبی هم باشه در برخی موارد

کوته فکر؟ جالبه!
nها نفر اینجا میدونن این قضیه رو! شما درست میگی کتاب اشتباه نوشته!
سازنده بازی خودش میاد اعتراف میکنه به الهام یا تقلید در هر 2 بازی! حالا شما بشین برا خودت اعداد ارقام و سابقه بچین دور هم!
تقلید چیز بدی نیست ها! که اینقد گریبان براش جر میدید میتونه چیز خوبی هم باشه در برخی موارد
شما تکلیفت با خودت هم مشخص نیست! حالا تقلید، یا الهام؟! این دوتا کاملا با هم تفاوت دارن! شما اول برو مطمئن بشو که Uncharted تقلید کرده یا الهام گرفته بعد بیا اینجا پست بده!
کسی اینجا گریبان .. نداده عزیزم؛ اینجا یه بحث کاملا منطقی هستش سر اینکه چرا بازی بزرگی مثل Tomb Raider باید از Uncharted تقلید کنه! در ضمن، تقلید چیز بدیه، خوب نیست! اونی که شما میگی خوبه در برخی موارد الهام هستش نه تقلید.

مشکل یکی دوتا نیست. اینها اعتقاد دارن C: Lords of Shadow ام خِعــــلی از GoW الهام گرفته. حالا تو بیا طرف رو حالی کن یه IP با 26 سال سن خودش به اندازه کافی اورجینالیتی داره که نخواد از چیزی الهام بگیره.
مشکل این بازی (TR) اینکه هنوز تو کنفرانس سونی نمایش نداشته. دراین صورت تبدیل میشد به یه :ابر بازی فوق اورجیناله بینهایت زیبا و فک انداز که بشر به خودش چنین چیزی رو ندیده تا الان". مثل همون جریان Dead Space 2 که به عرش رسید.
DS2 بالاترین میانگینش واسه نگارش 360 هست (Dead Space 2 - Reviews, Articles, People, Trailers and more at Metacritic - Metacritic) و بازی خیلی خوبی هم بود ولی چیزی که اینها میگن نیست عمرا.

این TR ام تقلیده چه میدونه کلونه اصلا خود آنچارتده. هرچی. امیدوارم روی حرفی که از دهانتون خارج شده باشد و این بازی رو انجام ندید.
یَنی تو آسمون ریسمون بافتن و مغلطه استادی!!
سر هر مسئله ای کم میاری یه چیز دیگه رو میکشی وسط.
اورجینالیتی المان های نمیدونم چند ساله ی یه بازی Side-Scroll رو می چسبونی به یه بازی HnS. این خودش واقعا استعداد زیادی میخواد. صرف نظر از اینکه اصلا ربطی هم به موضوع نداشت.
بعدش هم TR رو هم به عنوان انحصاری 360 ثبت کردی که فردا اگر اومد و به یه جایی رسید بزنی تو سر آنچارتد.
بعدش هم که مسئله ی بی ربط تر و توهم انگیز 2 DS رو کشیدی وسط. که در همون مورد هم سعی کردی یه متلکی بپرونی. اون یه نمره اختلاف بین 360 و PS3 هم به خاطر تعداد نقد هاست عزیزم.

ما که سعادت نداشتیم TR را تجربه کنیم چون فضاش یه حالتی بود
حالا یه سوال کسی که با انچارد حال کرده میتونه با TR هم حال کنه؟ ( این سوالو بر اساس اون تقلیدی که دوستان میگن پرسیدم :d)

حالا یه سوال کسی که با انچارد حال کرده میتونه با TR هم حال کنه؟ ( این سوالو بر اساس اون تقلیدی که دوستان میگن پرسیدم :d)
اره آقا تو بازی کن پای من!:d
اگر بدت اومد من یه هفته خودمو بن میکنم:d
من از Chronicles به بعد همه شونو دارم.البته بعد از Angel Of Darkness، سری TR یه خورده آسون شد.
لامصب شماره قدیمیاشو میباست یه مغز اضافه همراه خودت حمل میکردی!:d

عمرا! :d. شما داری Uncharted رو TR مقایسه میکنی؟! Copy Paste هم بکنن نمیتونن! :d. من که دیگه از چندوقت پیش کلا بیخیال TR شدم؛ دیگه به فنا رفته!

اره آقا تو بازی کن پای من!:d
اگر بدت اومد من یه هفته خودمو بن میکنم:d
من از Chronicles به بعد همه شونو دارم.البته بعد از Angel Of Darkness، سری TR یه خورده آسون شد.
لامصب شماره قدیمیاشو میباست یه مغز اضافه همراه خودت حمل میکردی!:d

من فقط یادکه UnderWorld را یه 1 ساعتی زدم نمیدونم چرا ولش کردم .. الان که فک میکنم یادم میاد زاویه دوربینش بدجور رو اعصاب پیاده روی میکرد :d

TR = where it all began >:d<

اگه با بازیهای Act-Adv حال میکنی بدون یکی از بهترین ها رو از دست دادی.فوق العادست ، من هنوز نسخه های نسل قبل رو هم بازی میکنم.

تاپیک به حد کافی منحرف شد و به پدیده های منحصربفردی هم رسید. مثلآ اگه از یه بازی درجه یک با میانگین حدود 90 خوشتون میاد ، دلیلش اینه که توی کنفرانس سونی نمایش داشته ، یعنی این حرف رو میشه به عنوان یکی از سخنان ماندگار تاریخ بشریت ثبت کرد تا 200 سال بعد بهش رجوع کنن و از شدت حیرت سر به بیابون بذارن.
لطفآ از این پست به بعد چیزی در مورد تقلید و مقایسه و ... نگین و اگه دوست داشتین ، یه تاپیک مثل توی بخش مقایسه بزنین و اونجا ادامه بدین. اونجا هم اگه میخواین بحث کنین ، لطفآ بحث ها جوری نباشه که آدم با خوندنش دچار انفجار مغز و کثیفی در و دیوار بشه.
با تشکر

آخرین ویرایش:
به سلامتی دعواهاتون تموم شد؟ میشه بریم سر موضوع اصلی خبر.... اجازه هست؟
--------------------------------------
خشونت بازی خیلی رفته بالا. اون تریلر آخری که پارسال نشون دادن یه چیزایی توش بود (مثلا رفتن میله تو بدن لارا) ولی این یکی خیلی خشن بود. مخصوصا اون عکسی که محمد گذاشته بود، واقعا تم Saw به خودش گرفته بود.

سیستم XP جالبه در صورتی که نخواد قابلیت های تخیلی به کاراکتر اضافه کنه. مثلا سریع تر دویدن و پرش بیشتر و از این چیزا. ولی به نظرم بودنش ضروری نیست. به واقعی بودن گیم پلی صدمه می زنه.
بازی یک داستان خطی خواهد داشت، شما از نقطه A به نقطه B خواهید رفت، اما اتصالات و نقاطی در این میان وجود دارد که بازیباز کاوشگری واقعی را در آن حس خواهد کرد. این توضیح می‌دهد که فضاهای غیر خطی وجود دارد که شما می‌توانید در ساعات مختلف روز به آنجا برگردید.

برای Underworld هم این رو می گفتن که اصلا من ندیدم. در کل هایپ شدید رفته بالا. باید ببینیم گیم پلی جدید چی ازش میدن بیرون تو کنفرانس.

وای دیگه نمیتونم صبر کنم!
همه چیش عالی ــه!
فقط امیدوارم روی بافت های گیاهی هم کار کنن،تو تریلر ها به نظرم بافت های چمن ها و بوته ها یه نمه کیفیتش پایین بود.

یه نکته خیــــلی جالب توی این تریلر و نمایش پارسال هست که توی این تصویر میبینید:

توجه Crystal Dynamics به جزئیات قابل تحسینه.

آخرین ویرایش:
یه نکته خیــــلی جالب توی این تریلر و نمایش پارسال هست که توی این تصویر میبینید:

توجه Crystal Dynamics به جزئیات قابل تحسینه.

همون پارسال من تعجب کردم که چطور میل گرد رفت توی بدنه لارا و خیلی راحت درش آورد و شروع کرد به راه رفتن و حتی به اطرافیان که تریلر رو نشون دادم بیشترشون گفتن که خیلی این قسمتش مسخره بود :دی
این دفه که تریلر رو دیدم متوجه شدم ولی به گمان خطای چشم بیخیال شدم و ازش گذشتم ولی الان کاملا واضحه که کریستال نسبت به بازخورد تریلر نمایشگاه پارسال این قسمت رو درست کرده که باور پذیر تر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or