اطلاعات جدید از Tomb Raider

.Evanescence.

کاربر سایت
مجله Gameinformer اطلاعات تازه‌ای از بازی به ما داده است.
70974355273305171693.jpg

• در این سری بازیبازان فرصت این را دارند که در یک فضا و محیط، خودشان راه خود را انتخاب کنند. همه چیز به طور اساسی باز و پویا است.
• شما قادر به هدایت، کنترل مستقیم و بالا و پایین بردن سرعت لارا به هنگام پریدن خواهید بود.
• بازی دارای سیستم XP است. شما با استفاده از آن می‌توانید قابلیت‌های لارا را افزایش دهید. همچنین باید مواد خام و اولیه را برای افزایش قابیت‌های ابزار خود جمع آوری کنید.
• شما در کمپ های اصلی قادر خواهید بود تا توانایی هایتان را افزایش دهید، تجهیزات خود را اصلاح کنید و قابیت fast travel یا جا به جایی سریع از کمپی به کمپ دیگر خواهید داشت.
• در اوایل بازی فقط چند گزینه افزایش قابلیت خواهید داشت. به عنوان مثال قابلیتی به او بدهید تا تیرهای اضافی برای کمان خود حمل کند یا سرعتی که او قادر است با کمان خود تیری را شلیک کند افزایش دهید. در ادامه این سیستم گسترده تر خواهد شد و امکانات بیشتری در اختیارتان خواهد بود.
• بازی یک داستان خطی خواهد داشت، شما از نقطه A به نقطه B خواهید رفت، اما اتصالات و نقاطی در این میان وجود دارد که بازیباز کاوشگری واقعی را در آن حس خواهد کرد. این توضیح می‌دهد که فضاهای غیر خطی وجود دارد که شما می‌توانید در ساعات مختلف روز به آنجا برگردید.

اطلاعات بیشتر و گیم پلی کامل در کنفرانس مایکروسافت.

نه یک تقلید کورکورانه صرف از سری Uncharted . خیلی امید دارم به این بازی:x
اولین TR سال 1996 عرضه شد دقیقا 16 سال قبل و Uncharted : DF ام 5 سال پیش. میشه گفت سری U حکم بچه TR داره و اون یه Shooter Cover-Base با المانهای Adventure اما TR (حداقل همین Rebootش، اگر نخوایم راه دور بریم) یه عنوان Action-Adventure ـه که به حمدالله Open-World شده.
حالا شما چطور به این نتیجه رسیدگی که قراره هست یا بوده " یک تقلید کورکورانه صرف از سری Uncharted" باشه که نشده، ما نمیدونیم :laughing:.

من همین الان تریلر رو دیدم، واقعا میخکوب شده بودم. همه چیز عالی بود. یعنی منی که از همه چیز ایراد می گیرم هم نتونستم یه ایراد کوچیک تو تریلر پیدا کنم. واقعا عالی بود. به جز قسمت گرافیک و گیم پلی و طراحی کاراکتر ها جایی که خیلی من رو تحت تاثیر قرار داد، دوبله کار بود که خیلی واقعی تر شده بود. تو قسمت های قبلیش صداها خیلی مصنوعی بودن ولی این سری صدای لارا خیلی طبیعی تر بود.

واقعا لذت بردم. رفت تو Top 3 من.:d

پ.ن: بی خیال این مقایسه بازی ها می شید؟؟؟؟

اولین TR سال 1996 عرضه شد دقیقا 16 سال قبل و Uncharted : DF ام 5 سال پیش. میشه گفت سری U حکم بچه TR داره و اون یه Shooter Cover-Base با المانهای Adventure اما TR (حداقل همین Rebootش، اگر نخوایم راه دور بریم) یه عنوان Action-Adventure ـه که به حمدالله Open-World شده.
حالا شما چطور به این نتیجه رسیدگی که قراره هست یا بوده " یک تقلید کورکورانه صرف از سری Uncharted" باشه که نشده، ما نمیدونیم :laughing:.
یه نیگاه گذری به این صنعت گیم بندازی خیلی راحت منظور منو میفهمی...
-یه بازی مثل Gears of War1 میاد از خیلی از المان های RE4 استفاده میکنه اون وقت RE5 میاد دوباره از Gears of War تقلید میکنه!!!
-COD میاد و راه Medal of Honor در پیش میگیره بعدش مدال و چیزفیلد3 میان و کلا از روی cod اسکی میرن
-این آخریه Dead Space هم که کلا زده جاده خاکی...:|
همون Uncharted که گفتم از خیلی از المان های TRهای کلاسیک الگو گرفته بود .... الآن همه ترس من این بود که crystal dynamics با نگاه به موفقیت های عظیم سری Uncharted بیاد و بازیش رو یک کپی برداری خالص از این سری بکنه که خوشبختانه دیدم اصلا این طور نشده.... ، امیدوارم منظورم رو درست متوجه شده باشی...

یه نیگاه گذری به این صنعت گیم بندازی خیلی راحت منظور منو میفهمی...
-یه بازی مثل Gears of War1 میاد از خیلی از المان های RE4 استفاده میکنه اون وقت RE5 میاد دوباره از Gears of War تقلید میکنه!!!
-COD میاد و راه Medal of Honor در پیش میگیره بعدش مدال و چیزفیلد3 میان و کلا از روی cod اسکی میرن
-این آخریه Dead Space هم که کلا زده جاده خاکی...:|
همون Uncharted که گفتم از خیلی از المان های TRهای کلاسیک الگو گرفته بود .... الآن همه ترس من این بود که crystal dynamics با نگاه به موفقیت های عظیم سری Uncharted بیاد و بازیش رو یک کپی برداری خالص از این سری بکنه که خوشبختانه دیدم اصلا این طور نشده.... ، امیدوارم منظورم رو درست متوجه شده باشی...

توضیح کاملا درست!! در مورد شخص بازی ها نمی گم ، اما یک بازی هرچقدر هم قدیمی باشه و یک بازی ازش تقلید کنه و موفق بشه ، امکانش هست که اون بازی قدیمی بیاد و از اون بازی موفق تقلید کنه!! به قدیمی تر بودن نیست دایی:d

من تا الان بازی نکردم سری Tomb Rider رو ، ولی بدجور از این خوشم اومده!! انشالله برای PC هم هست دیگه نه؟

به نظر من هر دو بازی از روی هم یک دور سُر سُرِ رفتن ولی در کل بزرگترین تفاوتشون جو بازی هست که در TR این جو با روحیات یکی مثل من خیلی سازگار تره..

من تا الان بازی نکردم سری Tomb Rider رو ، ولی بدجور از این خوشم اومده!! انشالله برای PC هم هست دیگه نه؟
بازی نکردی هیچکدوم از TR-هارو؟ وای! نصف عمرت قشنگ به فنا رفت!:d
اره برای PC هم هست
لامصب این Crystal Dynamics کارشو تر و تمیز بلده! خیلی خوشم میاد ازش! میدونه کی باید چه کاری بکنه! دید TR داره یه روند رو در پیش میگیره و اومد ریبوتش کرد!

جدا از اینکه آدم باید نابینا باشه تا شباهت این تریلر جدید Tomb Raider با Uncharted رو نبینه، خود سازنده های بازی چند وقت پیش گفته بودن تو ساخت بازی از سری Uncharted الهام گرفتن. حالا شما بخند.

حالا شما چطور به این نتیجه رسیدگی که قراره هست یا بوده " یک تقلید کورکورانه صرف از سری Uncharted" باشه که نشده، ما نمیدونیم .

شما چرا سر خودتم شیره میمالی , آخرین تریلر پخش شده از بازی رو ببینی با U2 بازی رو اشتباه میگیری:laughing:

بابا دوستان منظور ایشون این بوده که یه تقلید کامل از U نیست.
اون U از TR تقلید کرده و حالا سازنده های TR از یه سری المان های U الهام گرفتن.
به اون قسمتی که بولد کردم خوب توجه کنین.
یعنی نرفتن صاف همون U رو بردارن و اتان دریک رو مونثش کنن.
اتفاقا الهام و ایده گرفتن از بازیای همدیگه خیلی هم خوب و به جا هست و باعث پیشرفت هم میشه

از این بحث تقلید بکشید بیرون
بازیی که کاملا ارجینال باشه افسانه شده . آنچارتد خودش کلکسیون تقلید هست و از همین توم ریدر و کلی بازی دیگه تقلید کرده الهام گرفته یا هر اسم دیگه ای که دوست دارید روش بزارید. این توم ریدر هم ست پیس هاش رو ازون بازی قرض گرفته و مکانیزم گیم پلیش رو از زلدا و داستان و محیطش رو از لاست( به نظر میاد که اینجوری باشه) . چیزی که این وسط مهم هست اینه که سازنده بتونه این عناصر رو بخوبی ترکیب کنه و یه بازی درست کنه که گیمری که همه اون بازی ها رو رفته حس کنه این یه تجربه جدیده و نه یه بازی دست و پا شکسته و تقلیدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or