اطلاعات جدید از Tomb Raider

.Evanescence.

کاربر سایت
aa9afea49ef2.jpg
از زمانی که Tomb Raider در نمایشگاه E3 به نمایش در آمد تا به امروز هیچ اطلاعات تازه ای از این بازی منتشر نشد، اما اخیراً آقای Karl Stewart کارگردان برند جهانی Tomb Raider طی سوال و جوابی در فروم تخصصی این عنوان به سوالات مهمی در مورد گیم پلی این بازی پاسخ داد.
آقای Karl Stewart نکات بسیار خوبی را از گیم پلی بازی Tomb Raider بیان کرد، مانند اینکه "این شماره سبک های زیادی درون خودش دارد و می توان به مخفی کاری و درگیری های تن به تن اشاره کرد."
سایت Gamepure نیز یک گفت و گوی کوتاه با Karl Stewart انجام داد، که در ادامه خواهید خواند:

GP: آیا ما پشت صحنه هایی مثل، Motion Capture ها و ضبط صداها را خواهیم دید؟

Karl Stewart: بله،ما تا به حال تعداد زیادی از صحنه ها رو به نمایش گذاشتیم ولی بر اساس همان رسم قدیمی بعضی از آن ها را به عنوان یک دفترچه خاطرات برای خود سازنده نگه می داریم. ما قصد داریم یک کار مخصوص انجام دهیم ولی هم اکنون نمی توانیم اطلاعات زیادی را از آن به شما بدهیم.

GP: آیا بازی دارای المان های مخفی کاری هم هست، یا بیشتر سبکش به سمت اکشن می رود؟
Karl Stewart: ما خیلی سخت بر روی بازی کار می کنیم تا مطمئن شویم چندین راه مختلف برای بازی و سبک بازی وجود داشته باشد. مبارزه های تن به تن،مخفی کاری بسیاری در این بازی وجود دارد. .ما به دنبال این هستیم که در E3 سیستم پیشرفته ی مبارزاتمان را برای شما به نمایش بگذاریم.

GP: می توانیم انتظار تنوع در دشمنان را داشته باشیم؟ یا دشمن ها فقط ساکنین جزیره و حیوانات هستند؟ آیا دیگر موجودات باستانی در بازی وجود ندارند؟ یا مبارزه با غول آخر ها در این شماره وجود دارد؟

Karl Stewart: من نمی خواهم داستان بازی را لو بدهم. واضح است که عناصر رازآلود در جزیره وجود دارد و شما آن ها را تجربه خواهید کرد. من می تونم بگم انسان های زیادی در این جزیره وجود دارند، و شما با دشمنان بسیار متنوعی رو به رو خواهید شد. دوست دارم طرفدارانمان در جزیره مشغول شکار باشند!این کاریست که شما در جزیره می کنید، روشنه؟ شکار!

GP: ما اکنون یک لارا کرافت داریم که قهرمان نیست، و ماننده مردم عادی رفتار می کند، استعداد بالقوه او در هنگام درگیری با رابطه ها چیست؟

Karl Stewart: من بارها متن داستان بازی را خواندم، و می توانم به شما بگویم که هیچ دلبستگی عاشقانه ای در این بازی نیست. لارا سعی می کند تا زنده بماند. او سرش شلوغ است و وقت این کارها را ندارد، زنده ماندن در شرایطی که در آن گیر افتاده، تنها چیزی است که لارا می خواهد انجام دهد. حال داشتن یک رابطه در این شرایط فقط یکبار اضافی برای اوست. در نسخه های بعدی Tomb Raider لارای جوان ممکن است با شخص خاصی رو به رو شود ولی در این قسمت خیر.

GP: در شماره های قبلی Tomb Raider ما لارا کرافت را همیشه به دنبال یک شیء باستانی می دیدیم. آیا هدف لارا در این بازی هم جست و جو کردن اشیاء است یا زنده ماندن؟

Karl Stewart: لارا در یک جزیره ای پر رمز و راز فرود آمده، پس ما از او می خواهیم تا این رازها را کشف کند. اولین و مهمترین هدف او زنده ماندن است. یک اکتشاف اصلی نیز در بازی وجود دارد، که با یافتن این هسته ی اصلی در داستان شما به جواب بسیاری از سوالاتتان در مورد راز های جزیره پی می برید. اطلاعات و اشیائی در جزیره وجود دارد که شما باید آن ها را پیدا کنید،تک تک اشیا و اطلاعاتی که شما به دست می آورید اشاره ای به همان اکتشاف اصلی دارد.

GP: آیا ما در این نسخه فقط می توانیم با تبر از نقاط خاصی بالا برویم، یا از هر جایی که بخواهیم این قابلیت صعود به وسیله ی تبر برای ما مهیاست؟

Karl Stewart: ما نقاط ثابت زیادی داریم، که به شما آزادی عمل بالایی را می دهد. البته محدودیت هایی وجود دار، مانند این که شما نمی توانید از یک سخره به طرف سخره ای دیگر که نقطه ی مشخصی برای صعود ندارد بپرید و آن را بگیرید.
البته در دنیای واقعی اینگونه نیست و شما می توانید در حین صعود از یک صخره از سویی به سوی دیگر بپرید و بالا روید. مکان هایی وجود دارد که شیب زیادی دارند، یا سنگ لاخ هستند، یا ناهمواری های آن بسیار زیاد است، اما همیشه مکان هایی مناسب صعود خواهید یافت.این کار باعث میشه شما حس کنید در محیطی بسیار طبیعی حرکت می کنید. مسیر قصد نداره از شما بترسه!

منبع

آخرین ویرایش:
این بگه ولی هیچ کی انجلینا جولی نمیشه ! 10000 بار هم شخصیت و قیافه رو عوض کنن باز نمی تونن انجلینا جولی رو که به نظر من خالق شخصیت و قیافه و چهره اصلی این بازیه رو از بین ببرن .

فقط امیدوارم هر کاری میکنن و از هر بازی الهام میگیرن, به بخش معماهای محیطی و پلتفورمینگ لطمه نزن. underworld در طراحی مرحله و پازل فوق العاده بود, مشکل بازی باگ های بسیار زیاد و آزار دهنده بود . البته سیستم بسیار خوب checkpoint بازی تا حدودی این مشکل رو کمرنگ میکرد.

TR نه آزادی عمل داره نه المان های ادونچر ناب و یونیک ، منظورم اینه که TR تا قبل از همین ریبوت خیلی عنوان کلاسیکیه ! حتی از اکوئپمنت هاش هم معلومه مثل پیستول ها که جز جدایی ناپذیرش هست ! شما بازی اکشن ادونچری رو الان سراغ ندارین که همچین سلاحی جز لوازم اصلی باشه ( یه جور نماده برا TR ) ! شاید به خاطر اینه که TR یه عنوان اکشن ادونچر نیست ! TR یه بازی پازل نابه ! بازیی هست که معماهاش دیوونت میکنن ! چند روز وقتت رو میگیرن بعد که به راه حل میرسی انگار دنیا رو بهت دادن ! ( هر چند من از بیگ فن هاش نیستم و 2 - 3 شماره ازش بیشتر بازی نکردم ) اینا چیزایی هست که دوست دارم حفظ بشه .
منم منظورم همین بود ! یعنی مخالف نبرد تن به تن (!!!) و مخفی کاری و اکشن بیشتر بودم !
فقط امیدوارم هر کاری میکنن و از هر بازی الهام میگیرن, به بخش معماهای محیطی و پلتفورمینگ لطمه نزن. underworld در طراحی مرحله و پازل فوق العاده بود, مشکل بازی باگ های بسیار زیاد و آزار دهنده بود . البته سیستم بسیار خوب checkpoint بازی تا حدودی این مشکل رو کمرنگ میکرد.
یه بار همین چک پوینت ـش منو به فنا داد ! :دی گیر یه باگ افتادم اواخر بازی که هیچ رقمه درست نمیشد و از شانس ما اون باگ با چک پوینت سیو شده بود :دی رفتیم از اول :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or