اطلاعات جدید از Thief 4 در 11 May !؟

Death Proxy

مدیر انجمن
در اخرین شماره از مجله EDGE که دیروز منتشر شده است تبلیغی از سوی Eidos Montreal به چاپ رسیده است که طی ان دعوت به همکاری برای ساخت عنوانی شده است. اما نکته قابل توجه این است که در این تبلیغ عبارت " دومین پروژه در 11 می اشکار خواهد شد" دیده میشود.

thief_logo.JPEG

اگر به یاد داشته باشید در گذشته نیز در سایت رسمی Eidos Montreal تبلیغی برای دعوت به کار بر روی دومین پروژه AAA این شرکت ثبت شده که بود که در این تبلیغ حرف T دیده میشد که دقیقا با فونتی شبیه به فوت Thief به نمایش در امده بود. با این توضیحات به نظر میرسد در 11 May اطلاعاتی از Thief 4 منتشر خواهد شد.

عکس هایی از تبلیغ داخل مجله EDGE:
تصویر 1
تصویر 2

ممد در مورد Thief (سری بازیش ) یه توضیحی میدی ؟ من تا حالا بازی نکردم ! اصلا نمیدونم چی هست !
فقط یادمه قبلا که کاور شماره 3 ش رو دیده بودم کرکترش لباسش شبیه الطیار بود !!!

ممد در مورد Thief (سری بازیش ) یه توضیحی میدی ؟ من تا حالا بازی نکردم ! اصلا نمیدونم چی هست !
فقط یادمه قبلا که کاور شماره 3 ش رو دیده بودم کرکترش لباسش شبیه الطیار بود !!!
این سری یه جورایی میشه گفت بهترین و یکی از ابتدایی ترین بازی های stealth با زاویه دید First Person بود که اولین نسخه اش با نام Thief: The Dark Project فکر کنم سال 98 عرضه شد. شخصیت اصلی بازی یه Assassin هست با نام Garrett که از امکانات مختلفی برای کشتن ادم ها البته به صورت مخفیانه استفاده میکرد. مثلا یک نوع تیر ابی داشت که وقتی اون رو به سمت مشعل ها پرتاب میکرد باعث میشد محیط تاریک بشه و کلا بازی بیشتر توی محیط های تاریک اتفاق می افتاد. البته دو نسخه اول میشه گفت خطی بودن ولی توی نسخه سوم میشد توی شهر گشت و ماموریت گرفت. داستان بازی هم خیلی پیچیده و جذاب بود و میشه گفت یه جورایی توی یه دنیای Steampunk اتفاق می افتاد.

پ.ن:چه قدر میشه گفت گفتم:دی

واقعا از همه نظر در زمینه استیلث کامل بود بطوری که سازنده ها در مورد مبارزات تن به تن محدودیت قرار داده بودن تا فقط شما بوسیله اکشن های مخفی کاری بازی رو بجلو ببرید.
با اینکه این بازی از اولین بازی هایی بود که بازی میکردم و با اون سن و سال هیچی از داستان نمی فهمیدم ولی هنوز هم صحنه هایی از بازی توی ذهنم مونده.شاید اگه وقت کنم برم یه سر به نسخه آخر بزنم.

شخصیت اصلی بازی یه Assassin هست

Assassin!؟
اسمش روشه دیگه Master Thief Garrett
وقتی میشه بدون اینکه کسیو کشت تا آخر بازی رفت چجوری شخصیت بازی Assassin میشه؟

Assassin!؟
اسمش روشه دیگه Master Thief Garrett
وقتی میشه بدون اینکه کسیو کشت تا آخر بازی رفت چجوری شخصیت بازی Assassin میشه؟
بهزاد میشه بگی به ادم کش چی میگن؟ Killer ؟ امیدوارم یادت باشه که توی یکی از مرحله های Thief 2 ادم هم میکشدی. البته فقط یک ماموریت نبود. البته نمیشه گفت که کار اصلیش این بوده ولی خب ادم هم میکشده.
ویرایش:
من نمیگم آدم نمیکشته. تو یه مرحله میتونستی 50 نفرم بکشی
ولی گرت Thief بوده نه Assassin
درسته نباید از Assassin استفاده میکردم ولی کلا کار های یه Assassin هم انجام میداده در حالی که حرفه اصلیش Thief بود:دی

ویرایش 2:
Assassin معمولا به کسی میگن که پول میگیره تا آدم بکشه
Assassination is the targeted killing of a public figure. Assassinations may be prompted by ideological, political, or military reasons. Additionally, assassins may be motivated by financial gain, revenge, personal public recognition, or mental illness.

A hitman usually is an assassin who is hired to assassinate a target via contract killing.

آخرین ویرایش:

در قدم بعدی هم حتما گفته میشه Thief از Assassin's Creed تقلید کرده
همونجور که Fallout از Stalker تقلید کرده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or