اطلاعات جدید از The Elder Scrolls V: Skyrim

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
روز گذشته سایت PC Gamer اطلاعات مهم و گستردهای از بازی The Elder Scrolls V: Skyrim منتشر کرد که بسیار جالب بود.

Skyrim.jpg

در این اطلاعات چیزی که بیش از همه مانند الماسی درخشان چشمان را به خود خیره می کرد این مطلب بود که "بازی بیش از 60,000 خط دیالوگ گفتاری دارد"

در ادامه این اطلاعات آمده : شما برای رام کردن یک اژدها و به زمین نشاندن او در هوا مجاز نیستید تا با زخمی کردنش وی را مجبور به نشستن کنید ، بلکه باید به او نشان دهید هر اول و آخر با کیست!

کشتن یک اژدها به شما قابلیتی میدهد به نام "فریاد اژدها" از این قابلیت چیز زیادی بر ملا نشده اما آمده است که با این توانایی شما دارای نفس آتشین ، ضربه آذرخش و توانایی کند کردن زمان و سرعت بالا در زمان حرکت را به دست می آورید.

در مورد سیستم نگهبانی و تعقیبی بازی نیز آمده : این سیستم دچار تغییراتی بنیادین شده برای مثال : اگر شما در یک منطقه مرتکب جنایتی شوید ، دیگر مانند بازی های قبلی این سری ، محافظان سایر مناطق به صورت خودکار آگاه نمی شوند ، و در نتیجه آنها به شما کاری نخواهند داشت.

اسب سواری نیز با تغییراتی به بازی آمده . در این بازی شما اسبی به مراتب مطیع تر و با درک تر نسبت به اسب های Oblivion رو به رو خواهید بود. البته میتوان به سیستم های کالسکه و رد کردن خودکار مناطق گشت و گذار شده نیز امیدوار بود.

گروه Dark Brotherhood assassin's از بازی Oblivion در کنار گروه دزدان ، جنگجویان و دانشمندان در بازی حضور دارند.

در آخر Bethesda اعلام کرد که "ما گروه صداگذاریی به مراتب عظیم تر از گروه صداگذاری Oblivion برای بازی اختصاص دادیم تا بازی و دیالوگ ها و صدا های آن به یادماندنی تر شود.

بازی The Elder Scrolls V: Skyrim در تاریخ 11/11/11 برای سه پلتفرم PS3 , PC و Xbox360 منتشر می شود.

:((

یعنی شرط می بندم مشت محکمی میزنه در دهان تمام RPG های امسال :دی و GOTY ـه بخش RPG رو ازان خودش میکنه :دی
اصلا یه وقت دیدی GOTY شد ! بین طرفدارا مخصوصا PC بازا خیلی RPG مهمه . کارشناسام نظر خاصی رو این سبک دارن و اکثر بازیای RPG رو تحویل میگیرن ...

اون اسب زمان خودش که یکی از بهترین ها بود این یکی دیگه چی می خواهد بشه :d
اژدها سواری هم که داریم :d
:-/

علاوه بر این مطلب یه مطلب دیگه هم تو مجله‌شونه ( PC Gamer ) ... اگه حال داشتید بخونیدش جالبه ... من که حال خوندنش رو داشتم ولی حال ترجمه نه :d
صدا گذاریش فوق‌العاده خواهد بود ...
یه قابلیت جالب که خواهد داشت اینه که هر دو دست میتونه اسلحه باشه ( یا جادو ) ... مثلا هر دو دست Lightening Spell .... چه شود ....

ما که نتوسنتیم یه بار این و سالم بازی کنیم کشور های غریب و بیگانه ما رو با خود به نابوید می کشونن.
داریوشم هوامون رو نداره!
.
امید وارم بازی خوبی باشه بتونم یه بار بفهمم توی این بازی با دفتر چه راهنماش چی کار بکنم یک کشور بیگانه بشم مثل آمریکا چشم کشور دوست و همسایه دراد!
.
.
.
یه شتر سواریم تو بازی بگنجونن تموم میشه!

ما که نتوسنتیم یه بار این و سالم بازی کنیم کشور های غریب و بیگانه ما رو با خود به نابوید می کشونن.
داریوشم هوامون رو نداره!
.
امید وارم بازی خوبی باشه بتونم یه بار بفهمم توی این بازی با دفتر چه راهنماش چی کار بکنم یک کشور بیگانه بشم مثل آمریکا چشم کشور دوست و همسایه دراد!
.
.
.
یه شتر سواریم تو بازی بگنجونن تموم میشه!
میشه ترجمه کنی؟ :| بخدا من هیچی نفهمیدم به جز خط آخرش :دی

میشه ترجمه کنی؟ :| بخدا من هیچی نفهمیدم به جز خط آخرش :دی
منم چیزی نفهمیدم ! فکر کنم منظور استاد این بود که این بازی مال غربیاست و اگه بازی کنیم بهمون میگن غرب زده و اینا و منم نتونستم نسخه ی کامل رو بازی کنم و غرب زده بشم و ... (البته فکر کنم به شوخی گفت)
درست نفهمیدم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or