اطلاعات جدید از Resident Evil 6

Behrooz

کاربر سایت
resident-evil-6.jpg

از روزی که RE 6 معرفی شد، توییتر رسمی بازی درگیر جواب دادن به سوالات گیمرها است و این باعث شد اطلاعات جدیدی از بازی بدست آید:

• بازی دو سال در حال ساخت بوده است.
  • اطلاعات مربوط به دمو بازی در ماه های آتی منتشر خواهد شد.
  • حدود 70.000 هزار نفر از مردم شهرستان Tall Oaks به زامبی تبدیل شده اند. [نکته: Tall Oaks جایی است که مراحل مربوط به لیان در آن اتفاق می افتد.]
  • زامبی های موجود در این بازی، کمی متفاوت تر از با آن چیزی که قبلا [در سری RE] بهشون عادت کرده بودید می باشند و تاکنون در هیچ کدام از شماره های سری دیده نشده اند.
  • مطمئنا المان های Survival Horror در بازی حضور دارند و با لحظه های کلاسیک RE ترکیب شده اند.
  • سیستم کنترل بازی تغییرات اساسی، بازسازی و بهبود های فراوانی پیدا کرده و تعدادی آلمان های جدید به آن اضافه شده است.
  • تیراندازی در هنگاه حرکت به بازی اضافه شده.
  • سیستم کاورگیری به بازی اضافه شده.
  • 150 نفر تیم اصلی بازی را تشکیل می دهد، به همراه 450 نفر دیگر که از استودیوهای دیگر برای پشتیانی اعضا آورده شده اند. [در کل 600 نفر.]
  • SplitScreen به بازی بر می گردد. (برای هر دستگاه، دو نفر)
  • 2 تا 6 بازیکن برای Co-Op. (هنوز رسما تایید نشده)
  • 2 تا 8 بازیکن برای برای بخش مالتی پلیر آنلاین. (هنوز رسما تایید نشده)
  • افزودنی ها برای پیش خرید کردن بازی در GameStop، Best Buy و Amazon.com قابل دسترسی هستند و این افرودنی ها (برای پیش خرید) شامل مپ های اختصاصی و ... می باشد. اطلاعات مربوط به آن، بعدا اعلام خواهد شد.

همان طور که می دانید حدود یک ساعت قبل از رونمایی رسمی از بازی، سایت IGN اطلاعاتی از بازی لیک کرده بود، اطلاعات رسمی که از طرف کپکام داده شد با این اطلاعات هم خوانی داشتند.
IGN یه سری اطلاعات دیگر داده است که با این که رسمی نیستند اما به دلیل معتبر بودن منبع آن ها، احتمال درست بودن آن ها زیاد است.

• فرد سومی که که در تریلر نشان داده شد، یکی از شخصیت هایی که از قبل در سری RE بوده است، می باشد. از حدس هایتان می توانید Hunk و Tofu را کم کنید.
  • آیدا در RE 6 قابل بازی است، البته نه همان اول بازی. شما در هنگام شروع می توانید هر کدام از سه سناریوی موجود در بازی را به میل خود انتخاب کنید و پس از تمام کردن یکی از آن ها به بعدی بپردازید. این سه سناریو [هر سه در ابتدا باز هستند] شامل داستان های لیان، کریس و شخصیت سوم بازی که هنوز نام و هویت آن معرفی نشده است، می باشد. پس از تمام کردن هر سه سناریو، مراحل مربوط به آیدا باز می شود و شما می توانید به انجام آن بپردازید. [چیزی شبیه به ماموریت اضافی 'Assignment Ada' در RE 4]
  • شخصیت هایی که تاکنون تایید شده اند:

Chris Redfield
Leon Kennedy
Ada Wong
Sherry Birkin
Ashley Graham
Ingrid Hunnigan
President Graham
Alex Wesker
Beards Nevence
Helena Harper

خوب پس مطمئن شدم این پسره همون استیو هست(Code-veronica). چون به سن و سال‌های الکس وسکر نمیخوره که اینریختی باشه!
پس هم اشلی و هم شری تو بازی حضور دارند، خیلی عجیبه ولی اونی که تو تریلر دیدیم کدوماشون بودند؟!

Chris Redfield
Leon Kennedy
Ada Wong
Sherry Birkin
Ashley Graham
Ingrid Hunnigan
President Graham
Alex Wesker
Beards Nevence
Helena Harper

اینها شصیت‌هایی هستند که IGN گفته. همون طور که گفتم به جز اونایی که تابلو هستن بقیشون با عقل جور در نمیاد. واسه همین نمیشه فعلا با قاطعیت قبول کرد. حتی IGN سورسش تا الان اشتباه نگفته باشه :دی

اینها شصیت‌هایی هستند که IGN گفته. همون طور که گفتم به جز اونایی که تابلو هستن بقیشون با عقل جور در نمیاد. واسه همین نمیشه فعلا با قاطعیت قبول کرد. حتی IGN سورسش تا الان اشتباه نگفته باشه :دی
هر چی فکر میکنم میبینم که حق با تواِ احد جان:d. اصلاً حضور این همه شخصیت در کنار هم#-o. فکر کنم IGN رو جو گرفته:d
به هر حال از کپکام هیچ چیز بعید نیست، زده تو کار آش شله قلمکار.

عجب چیز خفنی بشه این :دی این تحلیل های احد هم همش داره درست در میاد :دی خداس این پسر توی رزیدنت ایول :دی
مطمئنا المان های Survival Horror در بازی حضور دارند و با لحظه های کلاسیک RE ترکیب شده اند.
اینجاست که باز هم اشاره میکنم به جمله ی زیبای HATERS GONNA HATE :دی

میگم دوستان این اولین تریلر بود که به لطف همه،خواهر،مادر؛برادر،پدر،همسایه،بقال سر کوچه،سبزی فروش محل و خروس بی محل!!! (چه ربطی داشت؟؟!!) .......... همه رو دیدیم!!!
دومی بیاد با اعضای بیشتر این خونواده اشنا میشیم!!!
خدایا از بین این همه افرادی که مشخص شدن،توفیق دیدن الکس رو به ما عطا بفرما!!!
HATERS GONNA HATE
:-/:-o:d=))

روز به روز اطلاعات امیدوار کننده میاد.

خصوصا این قابلیت.کلا مطمئن باشید بازی عین بمب منفجر میکنه.:d

کجاش منفجر میکنه؟!:| با آیدا 4تا شخصیت داره .
هر کدوم سناریو جداگانه که باید یکیشون رو انتخاب کنی. هر فرض کن اگه 3ساعت گیم پلی هم داشته باشه!!! میشه 15ساعت در مجموع! یعنی واسه اتمام بازی به 3ساعت زمان نیاز داری بعدش میتونی با شخصیت های دیگه بازی رو با یه دیده دیگه شروع و به اتمام برسونی :| جدا نا امیدم کرد!

کجاش منفر میکنه؟!:| 4تا شخصیت داره با آیدا.
هر کدوم سناریو جداگانه که باید یکیشون رو انتخاب کنی. هر فرض کن اگه 3ساعت گیم پلی هم داشته باشه!!! میشه 15ساعت در مجموع! یعنی واسه اتمام بازی به 3ساعت زمان نیاز داری بعدش میتونی با شخصیت های دیگه بازی رو با یه دیده دیگه شروع و به اتمام برسونی :| جدا نا امیدم کرد!
حالا گرافیک و صدا گذاریش چه طور بود ؟ راستی بازی معما داشت ؟ باس هاش چه طور بودن سخت ؟ آسون ؟ راستی اون یارو بالاخره کی بود ؟ شما که بازی کردی یه توضیح مختصری از بازی بدی ممنونت میشیم ;;) فقط یادت نره توی اسپویل بنویس چون هنوز بعضیا بازی رو نخریدن :)
@ سم فیشر (:دی) :
این حرکت دقیقاً واسه همون 3 ساعت بود :دی خودت فکر کن کپ کام میاد یه نسخه ی شماره دار رو 3 هم نه به قول خودت 4-5 ساعت واسه از اول تا آخر یه شخصیت گیم پلی بذاره ؟ :دی اگه این حقیقت داشته باشه و بخواد خط داستانی این 3-4 نفر جدا باشه قطعاً اکثر نکات داستانی و جریانات توی خط داستانی یکی از شخصیت ها مفصل بیان میشه بعد سایر شخصیت ها حکم بخش تکمیلی داستان رو دارن ! اصلاً داستان رزیدنت ایول میشه توی 3-4 ساعت روایت بشه ؟ :دی اونی هم که گفته شده در حد شایعه ـس و ممکنه تغییر کنه ! مثل N تا بازی دیگه :دی

آخرین ویرایش:
Chuji
!
هر چی که گفت، تا الان تایید شده است خو:دی به جز اون قسمت 3 ساعت که حدس زده:دی (که چندان هم غیر منطقی نیست. حالا 3 ساعت نه، 4-5 ساعت:دی )این عکس العمل واسه چی بود الان!؟:-/
این حرکت دقیقاً واسه همون 3 ساعت بود
biggrin1.gif
خودت فکر کن کپ کام میاد یه نسخه ی شماره دار رو 3 هم نه به قول خودت 4-5 ساعت واسه از اول تا آخر یه شخصیت گیم پلی بذاره ؟
biggrin1.gif
اگه این حقیقت داشته باشه و بخواد خط داستانی این 3-4 نفر جدا باشه قطعاً اکثر نکات داستانی و جریانات توی خط داستانی یکی از شخصیت ها مفصل بیان میشه بعد سایر شخصیت ها حکم بخش تکمیلی داستان رو دارن ! اصلاً داستان رزیدنت ایول میشه توی 3-4 ساعت روایت بشه ؟
biggrin1.gif
اونی هم که گفته شده در حد شایعه ـس و ممکنه تغییر کنه ! مثل N تا بازی دیگه
biggrin1.gif
اول اینکه من توجه نکردم این بخش، تو قسمت دوم اومده بود و تایید شده نبود:دی :| ولی به هر حال... :دی
خُب الان این حرف تو هم که میگی نکات داستانی و جریانات توی خط داستانی یکی بیان میشه و بقیه میشن تکمیلی، دست کمی از اون "3ساعت بودن" نداره:دی یعنی جفتشون حدس های خودتون هست:دی تو 1 و 2 که سناریوها از نظر مدت زمان هیچ فرقی با هم نمیکردن. کپکام خیلی حال بده، کلا بخش سینگلش 14-13 ساعت باشه(با توجه به داشتن بخش چند نفره!). بگیم 5 ساعت شخصیت اصلی، 3 نفر دیگه هم هر کدوم 3 ساعت، میشه جمعا 14 ساعت. پس چیز چندان عجیبی هم گفته نشده:دی

آخرین ویرایش:
کجاش منفجر میکنه؟!:| با آیدا 4تا شخصیت داره .

حالا منظورم این نبود که اون قابلیت منفجر میکنه.از این حدس های تخیلی هم کمتر بزنید که هر سناریو 3 ساعت باشه.ممنون.
دوما اینکه از یه دیدِ متفاوت نیست و کلا سناریو ها با همدیگه فرق میکنن و بنظر فقط پایان و محوریت یکسان دارن.لیان تو آمریکا،کریس تو چین و نفر سوم تو یه جای دیگه.اونوقت چطوری قراره همگی یک داستان رو اونم از دید خودشون روایت کنن؟!
در ضمن اینکه بازی شما رو ناامید کرده با اینکه بازی مزخرفه خیلی فرق داره.

سیستم کاور گیری خدایی یه چیز اضافیه
وقتی ادم کاور می گیره احساس ارامش میکنه
و این دقیقا چیزی هست که هیچ وقت تو نسخه های RE نبوده
و نباید هم درون یک بازی ترسناک همچین چیزی باشه:-o

سیستم کاور گیری خدایی یه چیز اضافیه
وقتی ادم کاور می گیره احساس ارامش میکنه
و این دقیقا چیزی هست که هیچ وقت تو نسخه های RE نبوده
و نباید هم درون یک بازی ترسناک همچین چیزی باشه:-o
میری توی کاور احساس آرامش میکنی بعد یهو یه دست از غیب میاد از گردن خفتت میکنه میبرتت قلبت میاد تو دهنت :دی
اول اینکه من توجه نکردم این بخش، تو قسمت دوم اومده بود و تایید شده نبود
biggrin1.gif
yahoo_22.gif
ولی به هر حال...
biggrin1.gif

خُب الان این حرف تو هم که میگی نکات داستانی و جریانات توی خط داستانی یکی بیان میشه و بقیه میشن تکمیلی، دست کمی از اون "3ساعت بودن" نداره
biggrin1.gif
یعنی جفتشون حدس های خودتون هست
biggrin1.gif
تو 1 و 2 که سناریوها از نظر مدت زمان هیچ فرقی با هم نمیکردن. کپکام خیلی حال بده، کلا بخش سینگلش 14-13 ساعت باشه(با توجه به داشتن بخش چند نفره!). بگیم 5 ساعت شخصیت اصلی، 3 نفر دیگه هم هر کدوم 3 ساعت، میشه جمعا 14 ساعت. پس چیز چندان عجیبی هم گفته نشده
biggrin1.gif
من که گیر ندادم بگم چرا اینو میگی که الان میگی دقت نکرده بودی :دی یعنی حرف منو که بعد از این همه بحث زده شد با اون 3 ساعت یکی میکنی ؟! من نگفتم چند ساعت گفتم قطعاً یکی باید مفصل تر از بقیه باشه ! اگه توی پستم عدد و رقم و زمان بندی دیدی با پست اون آقا مقایسه کن ! یعنی اینکه بگیم یکی مفصل تر از بقیه ـس با اینکه بگیم هر کی 3 ساعته یکیه ؟! :دی شوخی میکنی ؟! :دی

آیدا رو حساب نکنید، به احتمال زیاد اون یه بخش ویژه و به عنوان جایزه برای تموم کردن بازی در نظر گرفته شده و نهایتا مثل RE 4 یک ساعت بیشتر گیم پلی نداره.

حالا منظورم این نبود که اون قابلیت منفجر میکنه.از این حدس های تخیلی هم کمتر بزنید که هر سناریو 3 ساعت باشه.ممنون.
دوما اینکه از یه دیدِ متفاوت نیست و کلا سناریو ها با همدیگه فرق میکنن و بنظر فقط پایان و محوریت یکسان دارن.لیان تو آمریکا،کریس تو چین و نفر سوم تو یه جای دیگه.اونوقت چطوری قراره همگی یک داستان رو اونم از دید خودشون روایت کنن؟!
در ضمن اینکه بازی شما رو ناامید کرده با اینکه بازی مزخرفه خیلی فرق داره.
البته هر سناریو سه ساعت باشه مثال بود. 4تا شخصیت هر کدوم هم سه ساعت میشه 12ساعت! کمه به نظرت؟!
ما باید با 4شخصیت بازی رو به اتمام برسونیم. نمیتونم برای هر کدوم 10ساعت بزاریم. اگه ایجوری باشه میشه 40ساعت!:دی
این یه مساله. مساله بعدی باید بین این 3نفر یه حالت تعادلی باشه. یه جا باید این 4نفر ذاستانشون به هم ربط پیدا کنه در اون صورت ادامه داستان و به پایان رساندن بازی رو باید با یه کاراکتر انجام بدیم!

در ضمن من نگفتم بازی مضخرفه... فقط گفتم وجود کاراکترهای زیاد تو بازی که باید با 4شخصیت بازی رو انجام بدیم منو ناامید کرده. به هر حال 2حالت بیشتر نداره. یا هر کدوم از کاراکتر ها 3-4ساعت گیم پلی دارند که میشه 12 تا 16ساعت برای اتمام بازی که خودش اصلا کم نیست... یا بیشتر از 3-4ساعت که بعید میدونم اینطوری باشه.

اگه یه خورده فکر کنی میبینم همچین بی ربط هم نگفتم.
به هر حال من برعکس خیلی از دوستان فقط بلدند ترول کنند تو یه تاپیک بگند بازی گند خورده تو یه تاپیک دیگه به به چه چه کنند کاملا از اطلاعات منتشر شده راضی هستم . کلا امید زیادی به این نسخه دارم.:دی فقط این مورد آخری یه خورده زد تو ذوقم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or