اطلاعات جدید از REDALERT 3

sohy_bayern

کاربر سایت
سلام!!!!!

0001219.jpg

همین الان اطلاعات جدیدی از این بازی منتشر شد که به ان میپردازیم:

یک اسلحه به نام Gravity Cannon وجود دارد که بسیار قدرت زیادی دارد...

ماشین زمان وجود دارد که به کمک ان میتوانید به عقب بازگردید

امپراطوری جاپن به راه جدیدی توسعه پیدا میکند

منبع:http://www.strategyinformer.com/news/616/more-red-alert-3-details

ببخشید یکم بد ترجمه کردم

یک اسلحه به نام Gravity Cannon وجود دارد که بسیار قدرت زیادی دارد...

ماشین زمان وجود دارد که به کمک ان میتوانید به عقب بازگردید
Red Alert3 که استراتژی هست!!!!اينجا چجوری امکان پزيره؟!/:)
واقعا این بازی جاش خیلی خالی بود به نظر من از برادرش General خیلی قشنگ تر بود!!!!!!!!!!
اينجاست که معلوم ميشه شما Red Alert بازی نکردی!!!!!:)

الان کشفيدم!!:biggrin1:
شما اشتباه معنی کردی!اون تفنگ نيست!SuperWeapon هست عين همونی که توی Generals بود!:biggrin1:

One of the more powerful superweapons is the “Gravity Cannon
عزیز معنی این میشه یکی از تفنگه های عالی و قوی بازی Gravity Cannon نام دارد......

مرسی

2m35owi.jpg

با اجازه ی sohy_bayern :

مجله ی لهستانی Click , اقدام به فاش کردن جزئياتی معدود , پیرامون بازی Red Alert 3 کرده ... چنانچه مجله لهستانی میباشد , قادر به خواندن آن نیستیم. ولی به لطف یکی از اعضای انجمن C&C با نام Kodaemon , ما نسبت به آن جزئیات معدود که توسط مجله فاش شده بود آگاهی پیدا کردیم.

. گفته شده که (Tanya) دارنده نوعی ماشین زمان متحرک میباشد , که امکان عقب برگشتن به زمان برای چند ثانیه را به او میدهد که این منجر به Reset شدن موقعیت(position) و جان(سلامت) او میگردد.

. به گفته ی مدیر محصول (David Silverman) , امپراتوری ژاپن برای توسعه خود , روش کاملا متفاوتی نسبت به متحدان و شوروی خواهد داشت و همچنین دارای campaign ی جدا و کامل مخصوص خود میباشد.

. یکی دیگر از ابر سلاحهای قدرتمند (Gravity Cannon) میباشد که قابلیت کشاندن ماهواره ها از مدار و منحرف و پرتاب کردن آنها بسوی دشمنان است!

. "هیچ یک از این جزئيات توسط EA تائيد نشده اند" , اما اگر جزئيات بیشتری پيرامون Red Alert 3 بدست آمد حتما شما را آگاه خواهیم کرد.

منبع:
http://www.strategyinformer.com/news/616/more-red-alert-3-details

بهتر بود تو بخش شایعات مینوشتی...
​

One of the more powerful superweapons is the “Gravity Cannon
Generals که بازی کردی ؟!:-"توی Generals هم هر کشور يه SuperWeapon داشت که مال امريکا Laser بود مال چين Nuke بود ...
اينجا هم اين SuperWeapon معنی تفنگ نميده!!!معنی SuperWeapon ميده که هر کشور داره!:laughing:

Generals که بازی کردی ؟!:-"توی Generals هم هر کشور يه SuperWeapon داشت که مال امريکا Laser بود مال چين Nuke بود ...
اينجا هم اين SuperWeapon معنی تفنگ نميده!!!معنی SuperWeapon ميده که هر کشور داره!:laughing:

سلام.
هوشنگ جان SS_Schutzstaffel عزیز هم که ترجمه کرده میبینی که معنی همون چیزی که من گفتم رو میده!!

یکی دیگر از ابر سلاحهای قدرتمند (Gravity Cannon) میباشد
حالا این هم برای من

یکی از تفنگه های عالی و قوی بازی Gravity Cannon نام دارد......

حالا تفنگ با اسلحه چه فرقی داره؟

هوشنگ جان ادامه نده که تاپیک منحرف نشه

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or