اطلاعات جدید از NinjaGaiden 3-اسکن مجله ی Official PlayStation

Behrooz

کاربر سایت
اطلاعات جدید از Ninja Gaiden 3 + اسکن های مجله ی OMP

درود.
به نظر میرسه آخرین شماره از مجله ی Official PlayStation حاوی مطالبی از بازی Ninja Gaiden 3 است.
دو منبع مختلف اطلاعاتی از بازی را در اختیار همه قرار دادند و همچنین اولین اسکن های مجله ی Official PlayStation از بازی NinjaGaiden 3 شامل آن می شود.

بازی 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد.
بازی هر دو مد Competitive و Co-operative برای مالتی پلیر شامل خواهد شد.یکی از این دو مد یا هر دوی آن ها تا 8 بازیکن را پشتیبانی خواهد کرد.
خون و خونریزی باز می گردد.
دیگر خبری از فروشگاه ها نخواهد بود.اسلحه های بازی در طول زمان بازی آپگرید خواهند شد.
تاکید بیشتر بر داستان ریو.هنوز هیچ برنامه ای برای قابل بازی بودن کرکترهای دیگر وجود ندارد.
بازی "ممکن است" از Move پشتیبانی کند.
بر خلاف نظرات قبلی سازندگان مربوط به سطح دشواری بازی Official PlayStation در این باره گفته است که بازی بخاطر گیمرهای Casual آسان نخواهد شد.

اسکن های مربوط به مجله:

با تشکر از Captain Bl4ck3

Source

آخرین ویرایش:
پشتیبانی از موو به صورت دقیق میتونه این بازی رو به یکی از بهترین بازی های موو تبدیل کنه ما که خیلی با این بازی لذت می بریم شما چطور:d

یکی منو بگیره :d خبر عالی بود :d خین و خین ریزیش هم عالیه , عجب خونی رو هیکل ریو ریخته ! :d
بر خلاف نظرات قبلی سازندگان مربوط به سطح دشواری بازی Official PlayStation در این باره گفته است که بازی بخاطر گیمرهای Casual آسان نخواهد شد.

شهاب حالا بیا ببینم چی میگی ؟! :d
--------------
الآن نمیشه گفت خوبه یا بده ، باید بیاد ببینیم چه مدلی میشه ، نینجا گایدن ، فروشگاه میخواد ... فعلا اون چیزی که معلومه اینه که با این قابلیت ، اصالت بازی زیر سوال رفته ...
باز زدی تو کار بنی اسرائیل و این حرفا :d نزار بگم هر کی از این ایرادا به بازی میگیره مرد نیست اگه بخواد اینو بازی کنه :d

آخرین ویرایش:
اینکه رو 60 فریم اجرا میشه خیلی خوبه ...
دیگر خبری از فروشگاه ها نخواهد بود.اسلحه های بازی در طول زمان بازی آپگرید خواهند شد.
الآن نمیشه گفت خوبه یا بده ، باید بیاد ببینیم چه مدلی میشه ، نینجا گایدن ، فروشگاه میخواد ... فعلا اون چیزی که معلومه اینه که با این قابلیت ، اصالت بازی زیر سوال رفته ...

اینکه رو 60 فریم اجرا میشه خیلی خوبه ...

رو 60 فریم نبود که اسمش Ninja Gaiden نبود.

اصالت چیش زیر سوال رفته؟؟؟

------

راستی منظورش از اين که میگه سلاح ها در طول بازی آپگريد میشن چيه؟؟؟

الان مثلا كدوم اصالت از بين رفت؟:d

كيوان الان به من بيا توضيح بده فروشگاه مسخره موراماسا كه خصوصا تويدرجات سختي بالا قيمت خون هفت جد و آبادش رو روي همه محصولاتش ميزاشت و خصوصا آپگريد كردن سلاح ها درش يكي از مزخرف ترين ها بود به چه درد ميخورد؟

فقط ميتونستي انجايي كه بازي ميگه يه سلاح رو آپگريد كني. انم به مسخره ترين شكل ممكن نه اينكه بشه هر قابليتش رو مجزا ارتقا داد و ...

رو 60 فریم نبود که اسمش Ninja Gaiden نبود.

الان مثلا NGII روي 60 فريم بود؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
خبر خوبیه برای NG فن ها ...
==============
من چرا هر کاری می کنم از این بازی باز حالم بهم می خوره ؟ :دی
پ.ن : ترول نکردما :دی فقط نمیدونم چرا اصا حال بهم زنه برام جَوش ! تا چپتر 6 7 رفتم دیسکشو گذاشتم زیر فرش اتاقم تا هر روز روش راه برم :دی جذبم نکرد نمیدونم چرا . دلیلش عمرا سختی نبود :دی چون مشکلی نداشتم تا اون چپتر حداقل !
هر کی میتونه ما رو رهنمایی کنه پروفایلم باز ِ :دی

• Like
Reactions: Kainé
هر چیزی که از اصل خودش دور بشه ، میگن اصالتش رو از دست داده دیگه :دی درسته ؟
كيوان الان به من بيا توضيح بده فروشگاه مسخره موراماسا كه خصوصا تويدرجات سختي بالا قيمت خون هفت جد و آبادش رو روي همه محصولاتش ميزاشت و خصوصا آپگريد كردن سلاح ها درش يكي از مزخرف ترين ها بود به چه درد ميخورد؟
باهات موافقم ، یجوری آنُرمال بود ... اما میدونی ، عادت کردیم به این چیزای نینجا گایدن . اصلا وقتی داری نینجا گایدن بازی میکنی ، همه چیزش متفاوته ، این تفاوت رو حس میکنی ، با بازیهایی مث گاو و دی ام سی . البته نه این که همش خوب باشه . گرونی آپگریدهاش هم یه جاهایی شدیدا رو مخ بود :دی اینم قبول دارم ، اما همین بود که بود . (بر وزن همینه که هست ! :دی)
کلا خیلی بهش دست نزنن شاید بهتر باشه . ببین بازم دارم میگم شاید :دی حالا اگه زد و کُمپلت بازی رو کُن فَ یکُن کردن و Best Game Ever Made شد من استقبال میکنم :دی ...

================

پ.ن : Haters gonna hate ...

• Like
Reactions: Daedalus

فقط ميتونستي انجايي كه بازي ميگه يه سلاح رو آپگريد كني. انم به مسخره ترين شكل ممكن نه اينكه بشه هر قابليتش رو مجزا ارتقا داد و ...

الان مثلا NGII روي 60 فريم بود؟
بيش از 90% مواقع شک نداشته باش رو 60 فريم بود...حالا چند جا افت فريم ديديد تو بازی میخوايد اون چند جارو به کل بازی نسبت بديد؟؟

کمی با انصاف باشيد.

-----------

تا اونجا که من يادمه يه پچی هم دادن بيرون که اون مشکل افت فريم زياد تو اون صحنه حل شده بود.

باز زدی تو کار بنی اسرائیل و این حرفا :d نزار بگم هر کی از این ایرادا به بازی میگیره مرد نیست اگه بخواد اینو بازی کنه :d
بنی اسرائیل چیه برادر من ؟! هر حرکتی در مورد این ip میخواد زده شه ، باید کاملا حساب شده و با تفکر انجام بشه ، شوخی نیس که :دی
راجع به فریم ریت هم که من فک نمیکنم میانگین نرخ فریم بازی بش از 40 45 باشه . تا یه بارون میدیدیم ، fps نصف میشد ! تا دوتا شوریکن مینداختی یه خورده کند میشد ؛ تا چارتا دستو پا مینداختی خون پخش میشد تو محیط ، کند میشد ...
این که نشد که . بالاخره چشم انسان باس به یه فریم ریت ثابت (نسبتا ثابت) عادت کنه .

بنی اسرائیل چیه برادر من ؟! هر حرکتی در مورد این ip میخواد زده شه ، باید کاملا حساب شده و با تفکر انجام بشه ، شوخی نیس که :دی
کلاً من با این فروشگاه موراماسا مشکل داشتم و دارم :دی الانم خوشحالم برداشتنش :d به نظر من بر حسب مهارت و نحوه ی بازی کردن و استفاده از سلاح آپگرید شدن خیلی بهتر از خریده :d اینجوری هر کی هر چقدر حرفه ای تر بازی کنه طبیعتاً مزدش رو هم میگیره :d نه این که برای جمع کردن یه خرمن پول آدم پاره بشه :d
--------------------
من فک نکنم منظورش این باشه که با هر سلاحی بیشتر بازی کنی بیشتر آپگرید میشه !
منظورم بیشتر بازی کردن نبود , منظورم بهتر بازی کردن یا کمبوی بیشتر زدن یا یه همچین چیزایی بود :d به اینی هم که گفته می خوره :
اسلحه های بازی در طول زمان بازی آپگرید خواهند شد.
شاید هم به مرور خودش آپگرید کنه که اونجوری زیاد جالب نیست !

آخرین ویرایش:
بسیار عالی! پس احتمالا هر 2 نسخه با هم میاد :d حیف از آیانه و مومیجی خبری نخواد بود دیگه :d
حالا یک سؤال اساسی! فروشگاه بخواد برداشته بشه آپگرید سلاح ها رو بی خیال! آیتم های دیگه رو از کجا بگیریم :d :d :d
غیر از اینکه برای اینکار بلند بشند قدم به قدم صندوق بزارند تا از توی اونا شانسی یک چیزی برداریم :d من حداقل تا وقتی نفهمم با برداشتن فروشگاه ، آپگرید ها و آیتم ها رو از کجا میاریم تا حدودی مخالفم :d

منتظریم :d :d :d

من تا یه دمو مفصل از بازی نبینم هیچ نظری نمیتونم راجع بهش بدم.یعنی بیشتر از این منتظر کار بعدی ایتاگاکی هستم.
ولی امسال e3 خفنی برا فنای H&S هستا:d
NG2
Devil's thrid
darksider2
Asura's Wrath
DMC
GOW(?!)
کار جدید کارگردان DMC4 البته اسم هیچکدومشنو یادم نیست!:d
warhammer40000 space marine
چه e3 خوبیه امسال:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟