اطلاعات جدید از NinjaGaiden 3-اسکن مجله ی Official PlayStation

Behrooz

کاربر سایت
اطلاعات جدید از Ninja Gaiden 3 + اسکن های مجله ی OMP

درود.
به نظر میرسه آخرین شماره از مجله ی Official PlayStation حاوی مطالبی از بازی Ninja Gaiden 3 است.
دو منبع مختلف اطلاعاتی از بازی را در اختیار همه قرار دادند و همچنین اولین اسکن های مجله ی Official PlayStation از بازی NinjaGaiden 3 شامل آن می شود.

بازی 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد.
بازی هر دو مد Competitive و Co-operative برای مالتی پلیر شامل خواهد شد.یکی از این دو مد یا هر دوی آن ها تا 8 بازیکن را پشتیبانی خواهد کرد.
خون و خونریزی باز می گردد.
دیگر خبری از فروشگاه ها نخواهد بود.اسلحه های بازی در طول زمان بازی آپگرید خواهند شد.
تاکید بیشتر بر داستان ریو.هنوز هیچ برنامه ای برای قابل بازی بودن کرکترهای دیگر وجود ندارد.
بازی "ممکن است" از Move پشتیبانی کند.
بر خلاف نظرات قبلی سازندگان مربوط به سطح دشواری بازی Official PlayStation در این باره گفته است که بازی بخاطر گیمرهای Casual آسان نخواهد شد.

اسکن های مربوط به مجله:

با تشکر از Captain Bl4ck3

Source

آخرین ویرایش:
بازی 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد.

این مورد اگر اجرا بشه که امکانش خیلی کمه عالیه میشه نسخه های قبل از افت فریم واقعا رنج میبردن..

چه حالی میده خین و خین ریزی :d

نسخه های قبل از افت فریم واقعا رنج میبردن..
مخصوصا نسخه 360 که به علت داشتن افکت خون بیشتر به چشم میومد.

هیچ وقت یادم نمیره آخرای بازی اونجا که از پله های خیلی زیاد میری بالا کلی آدم میریزه سرت، تو نسخه 360 فکر کنم فریم روی 15 بود :دی

ببين چه خونی زده بيرون..دمش گرم خدايی..اصلاً فکر نمیکردم اين کارگردان جسارت اين رو داشته باشه که تو بازی خونو خونريزی را بندازه ، به خاطر مسائل بن شدن تو بعضی از کشورها..از اسکن های مجله معلومه که بازی خيلی خوفه..

دیگر خبری از فروشگاه ها نخواهد بود.اسلحه های بازی در طول زمان بازی آپگرید خواهند شد.

بسيار عالي! به نظر من ان Muramasa و كلا سيستم آپگريد سلاح ها حفره اي بودن براي خودشون!

بر خلاف نظرات قبلی سازندگان مربوط به سطح دشواری بازی Official PlayStation در این باره گفته است که بازی بخاطر گیمرهای Casual آسان نخواهد شد.

خوبه ... خز نمیشه ... چهار نفر که بلدن بازی کنن بازی رو انجام میدن!

اگه میخوان استفاده کنند امیدوارم که به بازی لطمه نزنه و دچار مشکلش نکنه!

مگه رفته بود که بازگرده؟ آهان شاید چون مجله مال PlayStation هست منظورش PS3 بوده:دی
تیکه تیکه و تیکه!:دی

هیچ وقت یادم نمیره آخرای بازی اونجا که از پله های خیلی زیاد میری بالا کلی آدم میریزه سرت، تو نسخه 360 فکر کنم فریم روی 15 بود :دی
دقیقا من هم تا متن خبر رو خوندم یاد اون قسمت از بازی افتادم که خیلی اوضاع فجیع میشدش:دی حتی قبل از اینکه از پله ها بری بالا و با اون اژدها که می خواستی بجنگی هم افت فریم داشت اما اون بالا افتش در حد داغون تری نسبت به Enslaved بود:دی

بسيار عالي! به نظر من ان Muramasa و كلا سيستم آپگريد سلاح ها حفره اي بودن براي خودشون!
دقیقا من هم با این موضوع موافقم.

این قسمت برای من از همه جذاب تره
توی این ژانر و بخصوص این بازی که یه بازی مچور محسوب می شه استفاده از موو می تونه خیلی جالب و جذاب تر باشه

HAAAh HAAAAH HAAAAh !!

نینجاگایدن آسون؟ شوخی میکنی؟!؟ نینجا گایدن اسم ـش روشه :d :d :d :d

همین درجه سختی خیلی هم خوبه برای چی آسون کنن؟؟

مشگل اصلی بازی سرعت اونه! کسانی که بایونتا بازی کردن میدونن وقتی بایونتا بازی میکنی بعد دوباره میای سراغ نینجا گایدن! انگار داری بازی رو روی حالت اسلو موشن بازی میکنی! خیلی اعصاب خورد کن میشه هی توقع داری بازی سرعت ـش بره بالا که نمیره!!

سرعت ـش بیشتر کنن درجه سخی میخایم چیکار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or