اطلاعات جدید از Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge

HosseinBrusli

کاربر سایت
Ninja-Gaiden-3-Razors-Edge.jpg

طبق خبرها نسخه PlayStation 3 و Xbox 360 بازی Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge به همراه جزئیات و محتویات بیشتری به نسبت نسخه Wii U منتشر خواهد شد . این محتویات به شرح زیر است :

• ضربات و فنون بیشتر با سلاح های جدید
  • Ryu Hayabusa به 2 شمشیر قدرتمند دسترسی دارد که ( به نوعی ) با یک حمله شوک آور میتواند آتش به پا کند .
  • قابلیت مخفی سازی بیشتر ، ارتقا توپ و زنجیر مخصوص و نصب ادوات اضافی برای کسب کمبوهای بیشتر .
  • استفاده از سلاح Kusari-Gama برای دشمنانی که از نیزه های بلند استفاده میکنند .
  • اضافه شدن قدرت " encircling vacuum " برای درگیری های پرجمعیت .
  • استفاده از Cicada Surge برای حمله به دشمنان .
  • قدرت جدید kunoichi برای استفاده و پیاده سازی نهایی قدرت ها و کمبوهای جدید .
  • استفاده ازتکنیک Phantom برای فواصل دور .

علاوه بر موارد اضافه شده برای کاربران PlayStation 3 و Xbox 360 ، تیم نینجا برای بازیبازان کارکشته و حرفه این سری 100 مد Ninja Trials با یک ماراتن نفس گیر ، همراه باچالش های متنوع در نظر گرفته .

منبع

بیس اصلی بازی اشغاله هر چی میخوان بهش اضافه کنن بازم همونه(بعد این بازی یبار دیگه نینجا گیدن بلک رو بازی کردم اصلا قابل قیاس نبود با اینکه حدود یک دهه از ساختش می گذشت.)
خداوکیلی اشغال ترین بازی توی عمرم بود که تا بحال انجام دادم

من موندم بازی به این قشنگی شماها چرا اینقدر بد میگید
من نسخه ی 2 رو هم بازی کردم جفتش عالی هستن
نسخه ی Wii U که عالی بودش حالا اینم بیاد ببینید چی میشه

من که نسخه 3 رو 2 دقیقه بازی کردم بعد پرتش کردم اونور...این شماره چه تفاوت هایی با 3 داره ؟ مراحل همون مراحله شماره 3 هست ؟ و فقط رو گیم پلی و چیز های دیگه کار کردن ؟

من موندم بازی به این قشنگی شماها چرا اینقدر بد میگید
من نسخه ی 2 رو هم بازی کردم جفتش عالی هستن
نسخه ی Wii U که عالی بودش حالا اینم بیاد ببینید چی میشه
عزیز دل بشین همه همه نسخه هاش رو بازی کن بعد میفهمی به اینی که میگی خوب 100 درصد اشتباه میکردی
بغییر از این نسخه که پارسال منتشر شد همشون عالی بودن
بازی بنظر من فقط یک داستان جدید لازم داشت نه اینکه همه المان های بازی رو تغییر بدن(فکر کنین با گاد اف وار چنین کاری بکنن یا گرز اف وار یا خیلی از بازی های دیگه بزنن بازی رو نابود کنن به اسم شماره بعدی عنوان بازی رو باید تغییر میدادن چون هیچ چیزی از قبل رو نداشت)
خلاصه این بازی پر کاهی ارزش نداره که بخواد وقت بذاره بشینه تمومش کنه.

عزیز دل بشین همه همه نسخه هاش رو بازی کن بعد میفهمی به اینی که میگی خوب 100 درصد اشتباه میکردی
بغییر از این نسخه که پارسال منتشر شد همشون عالی بودن
بازی بنظر من فقط یک داستان جدید لازم داشت نه اینکه همه المان های بازی رو تغییر بدن(فکر کنین با گاد اف وار چنین کاری بکنن یا گرز اف وار یا خیلی از بازی های دیگه بزنن بازی رو نابود کنن به اسم شماره بعدی عنوان بازی رو باید تغییر میدادن چون هیچ چیزی از قبل رو نداشت)
خلاصه این بازی پر کاهی ارزش نداره که بخواد وقت بذاره بشینه تمومش کنه.
والا من نسخه ی sigma 1 و sigma 2 رو بازی کردم به نظرم اینم خوب بود نسخه ی دوم واقعا سخت بود اما این کمی بهتر بود
حداقل از بازی کردن لذت می بردم نه اینکه اعصابم بریزه به هم

این بازی دیگه درست نمیشه.چون مغز متفکرش دیگه سازنده بازی نیست.یعنی ایتاگاکی.نینجا گایدن بدون ایتا هیچی نیست.و این موضوع با ساخت شماره 3 که بیشتر شبیه زباله بود،ثابت شد.

اینا انقدر احمقن که اومدن قطع عضو رو برداشتن و گفتن دلیلش اینه که گیمرها میخواستن(ماشااله به این همه روو که انقدر راحت دروغ میگن)بعد خودشون فهمیدن چه غلطی کردن و حالا میخوان دوباره قطع عضو رو برگردونن.این موضوع بیانگر چی هست؟این موضوع ثابت میکنه که سازندگان فعلی،کاملا سردر گُم هستن.نمیدونن باید چیکار کنن.چون دانشش رو ندارن.به شخصه هم هیچ امیدی به این شماره ندارم.

فقط و فقط منتظر بازی خود استاد ایتاگاکی هستم تا یه نمایش مشتی ازش ببینیم.

این بازی دیگه درست نمیشه.چون مغز متفکرش دیگه سازنده بازی نیست.یعنی ایتاگاکی.نینجا گایدن بدون ایتا هیچی نیست.و این موضوع با ساخت شماره 3 که بیشتر شبیه زباله بود،ثابت شد.

اینا انقدر احمقن که اومدن قطع عضو رو برداشتن و گفتن دلیلش اینه که گیمرها میخواستن(ماشااله به این همه روو که انقدر راحت دروغ میگن)بعد خودشون فهمیدن چه غلطی کردن و حالا میخوان دوباره قطع عضو رو برگردونن.این موضوع بیانگر چی هست؟این موضوع ثابت میکنه که سازندگان فعلی،کاملا سردر گُم هستن.نمیدونن باید چیکار کنن.چون دانشش رو ندارن.به شخصه هم هیچ امیدی به این شماره ندارم.

فقط و فقط منتظر بازی خود استاد ایتاگاکی هستم تا یه نمایش مشتی ازش ببینیم.

کدوم بازی ایتاگاکی ؟ Devil Third که کنسل شد گویا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or